- Konu Sahibi beyazlale_87
-
üç senedir evliyiz 2 yaşında bi oğlumuz var....biz bribirimzii severek hatta kaçarak evlendik ailem yapamayacağımızı önceden görmüşler ama benim eşşek kafam burnumun dikine gittim...ne aşk kaldı ne sevgi ne saygı....
haklıısın evlilik kolay bitirilmior ama zamanla sen bitiosun işte...eşime çok s ölüorum uygun bi dille barı bu tavırlarını başkalarının yanında yapma die...hak verio haklısın dio ama bu onun yapısı ve yetişme tarzı değişmio....canım bu tür kavgalarda insanlar birbirlerine olan sevgiyi ve saygıyı zamanla malesef anlayış olmayınca yitirebiliyor...ama evlilik nihayetinde bu haa diyince bitiremiyor insan...o yüzden eşine bunu sevginle anlat yada özel anlarınızda kulağına bu tavırlarından hoşlanmadığını fısılda....canım napalım yapcak bişi varmı ya ayrılcaz yada elimizden gelen tüm çabayı göstericez
haklıısın evlilik kolay bitirilmior ama zamanla sen bitiosun işte...eşime çok s ölüorum uygun bi dille barı bu tavırlarını başkalarının yanında yapma die...hak verio haklısın dio ama bu onun yapısı ve yetişme tarzı değişmio....
haklıısın evlilik kolay bitirilmior ama zamanla sen bitiosun işte...eşime çok s ölüorum uygun bi dille barı bu tavırlarını başkalarının yanında yapma die...hak verio haklısın dio ama bu onun yapısı ve yetişme tarzı değişmio....
merhaba bayanlar
eşim akrabalrının yanında arabanın kapısını bininçsizce sert karattım die bana çok kötü bağırdı neymiş efendim kapıyı kıracakmışım.o kadar zoruma gitti ki...ama sustum tepkimi sadece susarak gösterdim.sonradan hatasını anlayıp özür dilior ama tekrar tekrar benzer hatalar yapıyo....hatta bi keresinde bi akrabasının yanında beni dövmeye kalktı...hep değişicem dior ama değişmiceğini biliorum ve görüorum bazen boşanmayı bile düşünüorum..canım çok sıkkın siz benim durumumda olsanız ne yaparsınız.
üç senedir evliyiz 2 yaşında bi oğlumuz var....biz bribirimzii severek hatta kaçarak evlendik ailem yapamayacağımızı önceden görmüşler ama benim eşşek kafam burnumun dikine gittim...ne aşk kaldı ne sevgi ne saygı....
öncelıkle benım esim o yapıya sahip biri degıl 3 yıllık evlıyım bu zamana kadar asla oyle bır olayımız olmadı allaha şükür arabanın kapısını sert kapattın dıye nasıl bagırır yaa anlamıyorum sonucta senın kalbının kırılmasından önemlimi bır kapı bence sıze hıc deger vermıyor eger degısmıyecegını sızde dusunuyorsanız devam ettırmenın analmı yok bazen duyarım cocuklarım ıcın katlanıyorum yok oyle bır sey ben her zaman derim eger bır gun esımle saygı bıterse hergun kavga kıyamet olursa 3 cocukta 5 cocukta olsa fark etmez cunku oyle bır aılede yetısecek bır cocuktan ne beklenır ki bence cocugunuz varmı bılemıyorum ama hıç arkanıza bıle bakmadan gıdın sıze sıddette uyguluyo sanırım yaş gencken bırak kımse benı yargılasın lutfen yuva yıkılmaz falan dıye goruyorum ki bence ortada yuva yok üzgunum dusuncelerım bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?