eşiniz başkasının yanında size bağırırsa?

beyazlale_87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2010
86
0
86
Bitlis
merhaba bayanlar
eşim akrabalrının yanında arabanın kapısını bininçsizce sert karattım die bana çok kötü bağırdı neymiş efendim kapıyı kıracakmışım.o kadar zoruma gitti ki...ama sustum tepkimi sadece susarak gösterdim.sonradan hatasını anlayıp özür dilior ama tekrar tekrar benzer hatalar yapıyo....hatta bi keresinde bi akrabasının yanında beni dövmeye kalktı...hep değişicem dior ama değişmiceğini biliorum ve görüorum bazen boşanmayı bile düşünüorum..canım çok sıkkın siz benim durumumda olsanız ne yaparsınız.

çok kötü bir durum...eşim banada o şekilde başkalarının yanında bağarsa çok zoruma gider heralde..ama bağırma sebebide çok zayıf..neolursa olsun bağırmaması gerekiyo ama sudan sebepten bağarmasıda ayrıca bi kabalık...heleki bi başkasının yanında dövmesi kabul edilir gibi değil..nasıl içerlemişsindir nekadar gücüne gitmişdir kimbilir o an...düğüm düğüm olmuşsundur canım benim...
KAÇ SENELıK EVLıSıN ÇOCUK VARMI CANIM..:1hug:

üç senedir evliyiz 2 yaşında bi oğlumuz var....biz bribirimzii severek hatta kaçarak evlendik ailem yapamayacağımızı önceden görmüşler ama benim eşşek kafam burnumun dikine gittim...ne aşk kaldı ne sevgi ne saygı....

canım klasik erkek figüranı işte....bizim gibi ince düşünemedikleri için bunu yapıyolar illam erkeklik yapıcaklar ya seni rezil edicekler yaa canım heç bizi düşünmüyolar cok benciller işte çokkkkkkk......

canım bu tür kavgalarda insanlar birbirlerine olan sevgiyi ve saygıyı zamanla malesef anlayış olmayınca yitirebiliyor...ama evlilik nihayetinde bu haa diyince bitiremiyor insan...o yüzden eşine bunu sevginle anlat yada özel anlarınızda kulağına bu tavırlarından hoşlanmadığını fısılda....canım napalım yapcak bişi varmı ya ayrılcaz yada elimizden gelen tüm çabayı göstericez

cok zordur eminim cok nadir yasayan ve yasatan biri olarak.
oyle bi durumda genellikle kiyamet kopuyor ortalik tenhalasinca.
ben yaparsam ki eger esim sadece kiziyor bana.
ama kaldirilacak ve katlanilacak bi durum degil eger sik yasaniyorsa.
konusmak fayda etmiyor bence, birden patlama yoluyor cunkuu.

Eşim böyle bir düşüncesizliği yapamaz,yapmaz..Değil başkalarının yanında yalnızken de dövemez...Daha sonra nelerden mahrum kalacağını çok iyi bilir..

O an cevap vermem olay daha fazla büyümesin diye, başbaşa kalınca sonrasını tahmin edemiyorum...ıkinci defa aynı hatayı yapmaya eğilim gösteremez bile:1closedeyes:

haklıısın evlilik kolay bitirilmior ama zamanla sen bitiosun işte...eşime çok s ölüorum uygun bi dille barı bu tavırlarını başkalarının yanında yapma die...hak verio haklısın dio ama bu onun yapısı ve yetişme tarzı değişmio....

evt canım insanın kişiliği yapısı 7 sinde neyse 70indede odur...malesef kişilik ve karakter asla değişmiyo...çok güzel söylemişsin evlilik bitmiyo ama insanın kendisi bitiyo die..öylede oluyo neyazıkki..peki ne yapmayı düşünüyosun??önemli olan bizim yorumlarımız değil senin neye karar verdiğin yaşadığını sen daha iyi bilirsin çünkü

hayat insana büyük konuşmamayı o kadar iyi öğretiyor ki...
onun için çok büyük konuşmam ancak çok fazla pişman ederim orası kesin..
zaten eşimde öyle biri değil maşallah..

Başkasını da geçtim, başkasının yanında durum biraz daha ağır görünüyor olsa da aslında aynı. Ha başkasının yanında yapmış, hele de yalnızken.

Bana bağırıp duracak, dövmeye kalkacak, ister yalnız olsun ister başkasının yanında, herşeyi göze almış demektir, ayrılmayı bile. Kusura bakmasın.

iyi ya ayrılmayın zaten
adam sizi dövmeye ,başkalarının yanında bağırıp çağırmaya devam etsin o zaman.

orada olay cikar herhalde..ben dayanamam burnundan getiririm,ortaligi bile yikabilirim..hemen parlayan bi yapim var.baskasinin yaninda saka niyetine bisey dese sinirlensem de ses cikarmam.sakadir derim sadece o an..yalniz kalinca hesabini sorarim.
bi kapiyi sert kapattim diye bagiracaksa da o rezillikten korkmuyorsa ben hic korkmam.bin katini ona yaparim.bi de dovmeye kalkacak..kesinlikle sesini cikart.cekinsin senden.
baskalarina senin uzerinden zavallaiica guc gosterisi,saygisizlik yapmasina asla izin verme.ben okurken sinirlendim.

öncelıkle benım esim o yapıya sahip biri degıl 3 yıllık evlıyım bu zamana kadar asla oyle bır olayımız olmadı allaha şükür arabanın kapısını sert kapattın dıye nasıl bagırır yaa anlamıyorum sonucta senın kalbının kırılmasından önemlimi bır kapı bence sıze hıc deger vermıyor eger degısmıyecegını sızde dusunuyorsanız devam ettırmenın analmı yok bazen duyarım cocuklarım ıcın katlanıyorum yok oyle bır sey ben her zaman derim eger bır gun esımle saygı bıterse hergun kavga kıyamet olursa 3 cocukta 5 cocukta olsa fark etmez cunku oyle bır aılede yetısecek bır cocuktan ne beklenır ki bence cocugunuz varmı bılemıyorum ama hıç arkanıza bıle bakmadan gıdın sıze sıddette uyguluyo sanırım yaş gencken bırak kımse benı yargılasın lutfen yuva yıkılmaz falan dıye goruyorum ki bence ortada yuva yok üzgunum dusuncelerım bunlar

oğlunuzun hayatını sevgi saygının olmadığı bir ortamda geçirecek demek kibilmiyorumkismile olan yine çocuğa oluyorkötükedihüso

madem evliliğinizi sürdürmeye kararlısınız gözünü korkutmanız gerekmez mi? nereye kadar bu şekilde devam edecek. özürleri geçiştirmek için söylüyor bu ortada. gerçekten pişman olan insan kendine dikkat eder.

kafamçokkarıştı

Konusmazdım bır sure ve uygun zamanda bu hatasını yuzune vururdum.

Bır kac kez sesını yukseltmıstı kardeslerının yanında.

Fakat genelde aramızda bır sorun olsa dahı kımseye bellı etmez, bana kızmıssa ya kenara ceker, ya da guzelce uyarır.

arkadaşım çok haklsıın bende senin gibi düşünüorum kapıyı çekip gitmek istiorum ama beni çocukla tehtit edio oğlumu ne pahasına olusa olsun sana bırakmam dio..cocuğu bırak nereye gidersen git dio..mahkemenin çocuğu bana vereceğini biliorum çünkü daha 2 yaşında ama yinede çok sorunlar yaşanıcak .ailemde destek diil çünkü evlenirken ailemi dinlemedim...bir mesleğimde yok ki kendi ayağımın üzerinde durabileyim.zor bi durum bende ne yapacağımı bilmediğimden sizinle paylaşmak istedim.

eşi bağırdı diye boşan diyenlere çok şaşırıyorum..heleki bunun bayan olması beni daha çok üzüyor..hanginiz yeri geldi eşinize sert çıkmadınız..sorun eşinin başkaları yanında bağırmasıysa,sizde eşinize başkası yanında bağırın,bakalım ne düşüncek yada bidaha yapıcakmı..ortada ihanet yok yalan yok ne bilim boşanmak oyun gibi geliyor bazı akıl verenlere..
cnm tatlı dille izahını yaparsın,ne bilim ağlarsın,kadınlık cazibeni kullanırsın ve eşini bu kötü huyundan vazgeçirirsin..ama boşanmak aklına bile gelmemesi gerekn ihtimal olmalı bence..
evliliğine sahip çık cnm..çocuğunda varmış...üstesinden gelir yola getirirsin eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…