eşiniz başkasının yanında size bağırırsa?

gecen hafta kayınvalıdemler bendeydı heraksam esım geldımı acmısın hemen hazırlayımmı dıye sorarım ya hemen hazırla yada sımdı ac degılım derdı.neyse kayınpederım kayınvalıdem oturuyoruz esım geldı acmısın hazırlayımmı dedım eee ısten geldık heralde ac olcaz dedı dondum esıme sen herzaman sordugumda hazırla veya sonra hazırla derdın ama ben nedenını bılıyorum senınle sonra grş beyfendı dedım mutfage gectım arkamdan geldı durtuyor gıdıklıyor valla hıç lafın altında kalmam

Ya ben başka birşeye takıldım. "Akrabalarının yanında dövmeye kalktı" demişsin, sanki bu laftan yanızken dövdüğü sonucunu çıkardım ben. Doğru mu?

evet dövdü şöyle izah edeyim 20 yaşındaki yeğeni bizde misafirdeydi 1 ay boyunca...türlü türlü maçoluklar yaptı yok yemeği sorun etti yok başka bişeyi.üstelik rahatsızlıklarımda vardı..sabır taşı oldum oldum oldum en son bana sen karı olsan böle yapmazdın die bi laf kullandı...bende bu lafın üzerine ona gerizekalı diyince üserime yürüdü önce oturduğum yerden beni çekip yere düşürdü sonrada buğazımı sıktı...bunların hepsi yeğeninin yanında oldu... sonra özürler diledi affettim...ama o özürüde boş yere dilemiş çünkü haklı olduğunu düşünüo ben haketmişim arkadaşlar vede yaptığının şiddet olduğunu düşünmüo ben o yüzden dövmeye kalktı dedim ona göre şiddet tokat tekme yumruk vs......bence hiç bir kadın bunalrı haketmez...yeğeni bile bu durumda benim yanımda olması gerekirken ...amcam sana ne yaptı ki onunla konuşmuyorsun dedi...

yaa arkadaşlar sadece sorun bu da diil o kadar çok şey varki anlatılacak...mesela geçenlerde sana b... kadar değer vermiorum dedi....hadi gelde bu lafı kaldır.....bi kadının onuru nasıl daha çok kırılır die çabalıyo adam...ben malesef sessiz kalıorum içime atıyorum tepkimi küserek veriorum..konuşmayarak cezalandırıyorum onu...inanının ki kendi hatasını bikmio çünkü yaptığı her şey ona normal gelio ailesinden öyle görmüş babası annesine abisi yengesine hep aynı hatta daha beter şeyler yapmış o da onlardan gördüğünü uyguluyo durum böle olunca ben diorum bakk sen bana böle böle dedin...aman ne olmuş ben şakalaştım seninle dior...artık yaşadığım şeyler bende öyle birikmiş ki hayat yaşanmaz hale geldi ona boşanmayı teklif ettim adam akıllı konuşmaya kalktım medenice aslında boşanma yolu benim için çok zorlu olucağıda bi gerçek ama böle onursuzda yaşanmaz ki...ne kadar kararlı olduğumu gördü düzelticem kendimi dedi zamanşa değişicem dedi...ama ne o değişicek ne de ben onu eskisi gibi sevebilicem...nereye kadar böle devam eder bilmiorum...daha iki hafta önce yatağımı ayırdım die sinir krizi geçirip kafamı ordan oraya vurdu...gecenin bi yarısı şimdi çık git nereye gidiosan dedi...oğlumu bırakamadım

canım yaşadıkların gerçekten çok üzücü:teselli:
eşinin kullandığı sözler çok ağır üstelik şiddet de varlmaz:
her erkeğin odun bir tarafı olur ama eşin o çizgiyi aşmış.belki dediğin gibi ailesinden böyle görmüş ama yinede bu kendini düzeltemeyeceği anlamına gelmez.seni gerçekten seviyorsa yuvasını düşünüyorsa çabalaması gerek
umarım eşin bir an önce aklını başına toplar canım

Hayatınızı gözden geçirmenin zamanı gelmemiş mi? İnsan ne için evlenir, ne için evli kalır? Kafanızı ordan oraya vurma noktasına gelmiş, neyi düşünüyorsunuz? Korkmayın çocuğunuzu filan da alamaz elinizden. Öyle kolay değil o işler.

evli olmadığım için böyle konulara yorum yazmıyordum.bakış açısı farklı olabilir mi acaba diye.gerçekten çok üzüldüm.senin yerinde olsam çocuğumu bağrıma basar giderdim annemin evine.anne-baba sonuçta kabullenmeyip ne yapıcaklar. çocuğun senin yaptıklarını yapsa ve sana dönse kabul etmeyecek misin?baba evine dönüşte zordur ama kafamı ordan oraya vurarak kendini kanıtlamaya çalışan bi adamın yanında kalmaktan iyidir diye düşünüyorum.allah yardımcın olsun arkadaşım

haaaa
boşanma diyen birileri vardı
okusa ya şu mesajı
arkkadaşım sana gelince,neyi bekliyorsun?
Allah korusun adam sana bunları yaparken sana bişey olsa ne olacak?
bebeğin tüm bunlara şahit oluyor
yazık değil mi?

vala o an bşy demem ama sonra burnundan getiriim bidahada yapamaz..nedemek cnm bana bagırcak miletin yanında azarlıycak daha kötüüs dövmeye kalkcak..
eziyet görmek içinmi evleniyoruz bu nedir ya olmuyorsa olmuyor ayrılırım olur biter..haaaa tabii sabrımın sonuna kdr yürütmeye çalışırım ama biyere kdr sabırda çekemez:)

canım valla cok kotu bıseyy acaba kendısıne yapılsa hoslanırmı kızarmı sormak lazımmm

bence tavrını bellı etmelısın ve bu tavırın sana gelıp ozur dıleyınce bıtmemelıkı anlamalıı
esımden sımdıye kadar oyle bısey duymadım ınsanların yanında benımle tartısık bagırmasını anlasamadıgımız bı konu varsada kalabalıksak eger sonra konusalım der eve gelınce konusuarak hallederız ne yanı mılletın yanında bagırmak cok kotu bıseyy herkesın bı gururu onuru varr

Eşim yapmaz yapanada sinir olur..
Örneklendircem..
Eşim rahatsızdı ameliyat olmuştu..
Misafirlerimiz gelip gidiyordu sürekli eşime geçmiş olsuna arkadaşları eş dost vs..
Yine bir akşam komşumuz geldi eşiyle..
Muhabbet ediyorlardı bende çay getiriyordumm..
Konuyu pek anlayamdım yanlarında sürekli durmadığım için sanırım (eşimin anlattığı) eşimle bay olan komşumuz erkekler yani bi köy muhabbeti ediyorlarmışş.. bay komşumuzun eşi bayan da bi yorum yapmış konuştuklarına kadına sen sus sen ne anlarsın karışıyorsun diye azarladı... baya baya bağırdı..
Eşim şaşkın ben şaşkın...
sustuk!
Adam agrasif birisi ve hasta ziyaretinde eşim ne biçim adam ya bu kadını dövse iyidi dedi..
Kadın çok mahcup oldu zavallım..
Yani kötü bir durum.. anlayışsız insanlarda (erkeklerde) bolca mevcut..

Nasıl ki siz eşinize istediğinizi söyleyip, istediğiniz gibi davranamazsanız o da size söyleyemez, davranamaz... Bu çok büyük bir terbiyesizlik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…