eşiniz başkasının yanında size bağırırsa?

ya sonuçta bu tavırları her zaman sergiliyorsa, o kadar konuşup söylediğin halde devam ediyorsa
ne yapman gerektiğini sende heralde biliyosundur ..
ayrılma durumunda çocuğunla tehdit etmesi en üzücüsü bence
bu davranışlardan sonra insan aynı yastığa baş koymak bile istemiyor
hukuki yollardan hakkını ara derim, boşanmaya kalkarsan..
kısa vadedebir çözüm arıyorsan bir süre yanlız kal, çocuğunla birlikte annende kal
aranızda mesafe olursa belki ayrılık koyarda kendini değiştirir

akrabalarının yanında dövmeye kalkması, bunu bir değil bir kaç kez tekrarlaması
uyardığı halde konuşarak olayın çözümlenemiyor olması
hadi akrabayı geçtim sadece dövmeye kalkışması bile , sizin için boşanmaktan başka bir çözümlerle aşılacak bir şey olduğunu söylemeniz de beni hayrete düşürdü CADIARZU

altını çizdiklerini okudum bende cnm..ama dövmüş dememiş..dövmeye kalkışmışş.yaptığının doğru olduğunu kimse kabul edemez.kesinlikle eşi hatalı..ama bi evlilik böyle sebeple bitmemeli..o kurumun saygınlığı kalmıyor kanımca..önemli olan sıkıntıdan kolay yolla kurtulmak değil,sıkıntının üstüne gitmek..araya aileler girer,alıp çocuğu terk edip ders verilmek istenebiliri,yada akla gelebilcek bi çok yöntem uygulanabilir.ama boşanma işine sıcak bakmıyorum..hı eğer deseydiki kötü alışkanlıkları var ne yapsamda vazgeçmez o zaman tereddütsüz boşan derdim..ama vazgeçebilcek bi huya sahip eşi..iyi bi ders verilerek yola getirilebilir...şahsi fikrim böyle..

arkadaş eşini bu durumdan vazgeçirmeyi defalarca denemiş anladığım kadarıyla, ama eşi ona hak verse dahi yaptıklarından vazgeçmemiş
hee önerdiğin çözümü kısa vadede bende uygun buluyorum
ama o zamanda bir değişim olmazsa evliliğin saygınlığı kişilerin kendine ve birbirlerine saygısı adına bence ayrılık en doğru karardır
kangren olmuş bir parmağı, kesmemenin hiçbir faydası olmaz
hergün acısıyla yaşamak daha kötüdür

anladığım kadarıyla arkadaşın ailesine sığınması söz konusu değil ayrıca çocuğuda var,eğerki şiddet görüyorsa ve çok mutsuzsa elbette boşanmalı,ama henüz yeni evlilier sanırım,ayrıca bazı çalışmayan bayanlardaki ortak sorun eşleri karşısında çokta dik duramam buda karşı tarafa hertürlü eziyeti yapma yetkisini veriyor.bence taktik değiştirerek ve aileleri işn içine sokarak yada alıp karşısına bu huyunda kararlı ise boşanmayla tehdit ederek ortak noktaya ulaşabilceklerine inanıyorum..ama dediğim gibi kurtulabilecek bi yuva ise kesinlikle kurtarmak için uğraşılmalı....

en tahammül edemiyceğim şeydir başkalarının yanında bağırma çağırma olması...
ne kendim böyle bir şey yaparım ne de yaptırırım...sevmek de tartışmak da evde olmalı
herşeyin yeri ve zamanı vardır .
bunu evlenmeden eşimlede paylaştım en hassas olduğum şeydir bunlar ...
eşler arasında mutlaka konuşulmalı ama aşılamaması soruna dönüşüyor işde.

böyle giderse kapıyı değil kafanı kırıcam deseydin.. hey allahım ya... susmakla iyi yapmışsın ama eve gidince çemkirseydin...

Bazı kişiler anlat anlat anlamaz, anlaması için sana yaptığının aynısını ona yapmak bir yöntem olabilir.
Mücadeleci bir yapın varsa devamını getirebilir, kendini kabul ettirebilirsin. Zamana yaygın bir yol tabi.

Benzer basit bir nedenden ailesinin yanında yüksek ses kullanabilirsin. Eşin öfkesini kontrol edemiyorsa gitsin tedavisini olsun. Kendi kontrolsüzlüğünü senden çıkaracak gibi bir hakkı yok.
Eline havluyu dolasın duvara vursun, hızlıca bardak kırsın, ormana gitsin bağırsın, içinde bırakmasın, kendi sorununu kendi çözsün. Fakat erkek gururu işte, ben yanlış olabilirimi düşünmüyor bile, ki; kabul etsin.

Ailenin yanında olmadığını biliyorsa, haksızca sana haksızlık yapma hakkını kendine vermiş olabilir.
İşinde başarısızca kendine olan öfkesini senden çıkarıyor olabilir.
Onun işi kendiyle de sen de -farkında olarak veya olmadan- aracı oluyorsun gibi geldi düşününce.

sımdıye kadar yasamıslıgımız yoktur boyle bır durumu
ama esım de ben de cok ıyı bılırız kı
bu tarz tepkısının karsılıgı daha da agır olacaktır
allah kımseye yasatmasın

erkekler kendi akraba/arkadaslarinin yaninda bole sacma sapan bi tavir takinabiliyor..
bakin ben esime bole hukmedebiliyorm fln gibilerinden bi ego...
bence bu konuyu ciddi ve kesin bi dille konusun bi daha tekrar ederse sizin de ayni sekilde tepki vereceginizi acikca soleyin
bi daha da yaparsa aynisini siz de ona yapin...

benim esimin bagirmasi fln yok ama kendi arkadaslarinin yaninda bana kahvalti hazirladgni cay fln yaptigini inkar etmisti -ki her gun yapar bunlari- uyuz olmstm ben de...

Ya ben başka birşeye takıldım. "Akrabalarının yanında dövmeye kalktı" demişsin, sanki bu laftan yanızken dövdüğü sonucunu çıkardım ben. Doğru mu?

Benim ki bir kere anlaşma dönemimizde yapmıştı ceketimi sertçe tutmak isterken eli yüzüme gelmişti ve ben hıçkıra hıçkıra ağlamaya başlamıştım çok korkmuştu. Sonra bir daha bana dokunamadı o günden sonra. Şuan evliyiz dövme gibi birşey söz konusu değil olamaz, benim için dayak boşanma sebebidir. Kadının gururunu kıran birşeydir ama bizde tartışırız. Dediğini yapmazsam Ece diye bağırır sertçe, otobüstede kızar suratı 10 karış olur. Odunlar ya ne yapsak düzelmezler.

yine sapıttın diye sessli bir şekilde uyarırım.
araba kapısı için yavaş kırıcan diyecek haaaa..... dua et sadece kapı kafan değil derdim.

alttan almayın aldıkça o böyle yapar.

Bende bağırırım elim armut toplamıyor demi bir keresinde yaşadım gittim hırkasını bir güzel makasla parçaparça kestim..

beyin frekanslarına ayar cekmenin zamanı geldi derim.. yanlız kalınca da sorarım hesabını..-ki böyle birşey beklemem kendisinden..
ayrıca kadınlar bu kdr aciz degil koca tepkileri karşısında.. birçok şekilde kocanızı bu yaptıgınız davranışından dolayı cezalandırabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…