eşiniz birilrinin yanında sizi terslerse, o an ne yapıyorsunuz

Cok benzeribir tepkiyi bende verdim ailesini yabanci gormeyip bnmle yanimizda kimse yokmus gibi tartismaya giriyodu nasil bir cingar cikardim coj sert tepkimi koydum bir iki sefer.bida da hiccc yapamadi.lafini yutmayi hic beceremeyen biridir ama oyle anlarda artik bi yutkunduginu farkediyorum simdi :))

Sessiz kaldikca daha cok yapiyorlar.tamam senin ailen olabilirler ama bana yabancilar.o snda basacaksin cayirtiyi ki bids o cayirti kopmasin diye korkacak yapmuycak

eşim değil babam bunu yapan ben susmam karşılığını veririm o zamanda senin dilin çok uzun der işine gelmiyo tabi karşılık vermem bekarken sen gittiğin yerde böyle yaparsan istemezler seni derdi istiyolar çok şükür :)
annem susuyo malesef ve bence annem sustuğu için böyle tepemize çıktı o anda susar 2 dk sonra saydırır annem çünkü babamın siniri geçmiştir çok şükür eşim böyle değil

merhaba samyalipoyraz,
bence rencide olan siz değilsiniz kendisi...bi insan hayat arkadaşını herkesin içinde küçük duruma düşürüyorsa küçük duruma kendisi düşmüş demektir...herkes onu ayıplar..kendi ailesini bilemem tabi.şahsen biri böyle b şey yapsa benim gözümde eşini rencide eden , rencide olmuştur.yaa bak nasıl basit biri ki eşini küçük düşürüyo herkesin içinde, derim...

Sevgilim bir kere denedi böyle bir şeyi artık nasıl baktıysam korktu
Daha sonra uyardım tabi bunu ilk kez deniyorsun ikincisinde böyle sert sert bakmakla kalmam dedim
Annemle babamı anlattım babam asla böyle bir şey yapmaz dedim...
Hatta annemler bir iki defa tartıştıkları zaman misafirlerimiz gelmişti insanlar merdivenler çıkıyor annemle babam hala tartışırdı misafirler evimizin kapasından girdiği anda herşey unutulurdu
Tabi misafirler gidince herşey aynı haline dönerdi annemde ki inat işte
Babam hep kol kırılır yen içinde kalır der

çok kötü bir durum...

eğer hiçbir şey çare etmiyorsa terslediği an kalkın terkedin o ortamı...

susup asla oturamazdım asla....

eğer her yaptığında siz çekip eve dönerseniz yapmayı göze alamaz bence...

oldu canım millete malzeme versin olayı iyice büyüterek eşiyle eninde sonunda barışcak o millet hiç susmayacak

oldu canım millete malzeme versin olayı iyice büyüterek eşiyle eninde sonunda barışcak o millet hiç susmayacak

Evet susup otursun hiç tepki vermesin dimi
Eşide böyle düzelir zaten
Adamı uyardığı halde laftan anlamıyorsa herkesin içinde verilmesi gerekir tepkinin...
Hem millet hep konuşur
Adam kadını azarladığı zaman sanki millet susuyor....:26:

milletin ne diyeceği mi daha önemli?

milletin ne diyeceğini takan adam, düşünceli olan adam bu şekilde davranmaz zaten

ki konu sahibi ağız dalaşı yaptığını da söylemiş...

millet konuşacak olsa onların ağız dalasını da konusur, adamın karısını nasıl yerdiğini kadının da nasıl sinip oturduğunu da konuşur...

önemli olan öyle ya da böyle adamı bu davranışından vazgeçmesi her toplulukta millet konuşur diye kocamın beni küçük düşürüp eve geldiğimde ya pardon demesine ben tahammül edemezdim sizleri bilemem bunlar benim düşüncem...

Baştan sona her kelimesi doğru kesinlikle katılıyorummm....

susup otursun diyen kim süründürsün pişman etsin. cevap vermek ayrı kalkıp gitmak ayrı tam okumadın heralde

susup otursun diyen kim süründürsün pişman etsin. cevap vermek ayrı kalkıp gitmak ayrı tam okumadın heralde

Süründürmekten anladığınız ne bilmediğim için bişey diyemem ama konu sahibi eşini uyarmış laf olarakda cevap vermiş adam anlamıyorsa yapılması gereken belli neyse

cevap verince de ayy kadına adama bak birbirlerine nasıl konusuyorlar diye millet konusup durursa ne olacak?

gördüğünüz gibi millet konuşcaksa konusur zaten her şeyi..

konu sahibi ağız dalası yaptım anlamadı, sustum anlamadı, baktım anlamadı, küstüm değişmedi dediği için kalkıp giderse eşi bununla başa çıkamayacağı için ağzından çıkacaklara dikkat edecektir..

suratına ters ters bak
suratına baktıgını anlamıyorsa
gözünün içine bak sinirli bi şekilde
benimki öyle bişey yapmaz ama yapsa
ters ters yandan bakışımdan anlar keser sesini

bence eşine de ki ; sen bana toplum içinde bağırarak egonumu tamamlıyosun? yada bağırınca gücün sende olduğunu falan mı sanıyosun sen bağırırsın ben susarım ve insanlar ne der biliyomusun adamın terbiyesizliğine bak şöyle bi ortamda bu yapılırmı? ama kıza helal olsun hanımlığını gösterdi vs. bla bla blaaa

bence susmamalısın önce eşinle bu konuyu oturup konuşmalısın bu terslenmekten son derece rahatsız olduğunu dile getirmelisin baktın olmuyor o seni nasıl rencide ediyorsa sende onu öyle rencide et ve çıkara bildiğin kadar sesini ona yükselt etkiye tepki misali...

Simdiye kadar hic terslenmedim cunku esim yaptigi seylerin basina gelecegini dusunur ve bilir. Fakat bir defasinda perdecide olcuyle ilgili bir durum vardi ve ben bir sure hatirlayamadim. Bana soyledigi su: bir yere yazsaydin boyle olmazdi...

Aninda pisman oldu toparlamaya calisti ama 1 hafta burnundan getirdim. Yuz surat gostermedim ona.

Yalniz bunu dedigi icin o kadar da kirilmadim ve hakliydi da. Acelemiz vardi ve ben bir yere yazsaydim vakit kaybetmeyecektik. Ama o anda bozmasam beni terslemesine izin cikarmis olacaktim ve bir defa daha bunu yasayabilirdim. Artik bu kadar kucuk seyde bile ne kadar tepki verecegimi bildigi icin catlasa da bisey diyemiyor.

Nitekim sonuc: Heriflerinizi egitin.

esim beni hic kimsenin yaninda tersleyemez, cevabini alacagini bilir. Tavsiye ederim... Terslemeye kalkarsa acikca yaninda kim varsa umursamadan konus, utanmiyor musun karini rencide etmeye diye, ustune git. Bak bakalim yapabiliyor mu bir daha

Bu erkekler ne kadar terbiyesiz ya. Yalniz oldugunuzda bile seni terslemeye, hakir gormeye hakki yokken baska insanlarin yaninda bunu yapma cesaretini nerden buluyor bu adamlar. Kesinlikle alttan alma.

canım benim öncelikle çok üzüldüm ama buna mutlaka bir çözüm bulmalısın. Böyle olmaz üstelik kullanmaya başladığını söylüyorsun bunu. Eğer yanlış şeyler söylediğini iddia ediyorsa : Ben konuşmayı senden öğrenmedim. Seni tanıdığımda da zaten konuşmayi biliyordum, diyebilirsin ama 'sen sus be' falan deme. Yanlış bir şey söylüyorsam bunu bu üslupla söylemeye hakkın yok. Çocukluktan çıkalı çok oldu vs dersin. O ortamda bu tarz bi şey söylersen ancak o haksız sen haklı görünürsün. Aynı ayarda konuşursan sen de haksız görünürsün.

benim gibi düşünen biri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…