- Konu Sahibi samyelipoyraz
-
Eşim gecen gün sofrada ailesinin yanında öyle bi artistlik yaptı kavga çıkardım bende
Dışarı öıktım gittim oda bende sakinleşince o yaptığı hatanın farkına vardı öok sert uyardım bidaha yaparsa
Bende onu her dakika terslerim
ben bi buna çözüm bulamadım, bazen dışarda bazen ailesinin yanında terlediğinde o an sussam ezik gibi hissediyorum, karşılık versen eşim iyce abartabiliyor, mesela kapa çeneni gibi,
elbettesonrasında konuşuyorum hak veryo ama zaafımıda bildiği için bunu resmen beni üzmek için kullanıyo gibi geliyo, şime diyorum kimsenin yanında bişey deme sonra naparsan yap ama tersliyo zaman zaman
son zamnalarda konuşma dedimi bende onu tersliyorum " sen konuşma be" falan diyorum olmuyo öyle,terslenince lütfen öyle deme demekte insanın yapabileceği bişey deil, sussam olmuyo ezik sünepe gibi siz napıyosunuz böyle bir durumda
buarada önceleri hep susutum, fakat farkettimki, eşim beni hemen susturmak için bunu yapmaya başlıyor. karşılık versem rezillik. küstüm çare etmedi. ciddi uardı işe bi süre yarad sinir anında tekrar patladı.
çok kötü bir durum...
eğer hiçbir şey çare etmiyorsa terslediği an kalkın terkedin o ortamı...
susup asla oturamazdım asla....
eğer her yaptığında siz çekip eve dönerseniz yapmayı göze alamaz bence...
oldu canım millete malzeme versin olayı iyice büyüterek eşiyle eninde sonunda barışcak o millet hiç susmayacak
milletin ne diyeceği mi daha önemli?
milletin ne diyeceğini takan adam, düşünceli olan adam bu şekilde davranmaz zaten
ki konu sahibi ağız dalaşı yaptığını da söylemiş...
millet konuşacak olsa onların ağız dalasını da konusur, adamın karısını nasıl yerdiğini kadının da nasıl sinip oturduğunu da konuşur...
önemli olan öyle ya da böyle adamı bu davranışından vazgeçmesi her toplulukta millet konuşur diye kocamın beni küçük düşürüp eve geldiğimde ya pardon demesine ben tahammül edemezdim sizleri bilemem bunlar benim düşüncem...
Evet susup otursun hiç tepki vermesin dimi
Eşide böyle düzelir zaten
Adamı uyardığı halde laftan anlamıyorsa herkesin içinde verilmesi gerekir tepkinin...
Hem millet hep konuşur
Adam kadını azarladığı zaman sanki millet susuyor....:26:
susup otursun diyen kim süründürsün pişman etsin. cevap vermek ayrı kalkıp gitmak ayrı tam okumadın heralde
susup otursun diyen kim süründürsün pişman etsin. cevap vermek ayrı kalkıp gitmak ayrı tam okumadın heralde
Süründürmekten anladığınız ne bilmediğim için bişey diyemem ama konu sahibi eşini uyarmış laf olarakda cevap vermiş adam anlamıyorsa yapılması gereken belli neyse
ben bi buna çözüm bulamadım, bazen dışarda bazen ailesinin yanında terlediğinde o an sussam ezik gibi hissediyorum, karşılık versen eşim iyce abartabiliyor, mesela kapa çeneni gibi,
elbettesonrasında konuşuyorum hak veryo ama zaafımıda bildiği için bunu resmen beni üzmek için kullanıyo gibi geliyo, şime diyorum kimsenin yanında bişey deme sonra naparsan yap ama tersliyo zaman zaman
son zamnalarda konuşma dedimi bende onu tersliyorum " sen konuşma be" falan diyorum olmuyo öyle,terslenince lütfen öyle deme demekte insanın yapabileceği bişey deil, sussam olmuyo ezik sünepe gibi siz napıyosunuz böyle bir durumda
buarada önceleri hep susutum, fakat farkettimki, eşim beni hemen susturmak için bunu yapmaya başlıyor. karşılık versem rezillik. küstüm çare etmedi. ciddi uardı işe bi süre yarad sinir anında tekrar patladı.
canım benim öncelikle çok üzüldüm ama buna mutlaka bir çözüm bulmalısın. Böyle olmaz üstelik kullanmaya başladığını söylüyorsun bunu. Eğer yanlış şeyler söylediğini iddia ediyorsa : Ben konuşmayı senden öğrenmedim. Seni tanıdığımda da zaten konuşmayi biliyordum, diyebilirsin ama 'sen sus be' falan deme. Yanlış bir şey söylüyorsam bunu bu üslupla söylemeye hakkın yok. Çocukluktan çıkalı çok oldu vs dersin. O ortamda bu tarz bi şey söylersen ancak o haksız sen haklı görünürsün. Aynı ayarda konuşursan sen de haksız görünürsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?