eşiniz birilrinin yanında sizi terslerse, o an ne yapıyorsunuz

evli değilim.
ama alıcan kafasını tutucan saçından balkon demirlerine doğru vurucan vurucan sonra k.na tekmeyi atıp aşağı yollican
içimdeki canavar

benmde var başımda boyle bırtane daha bugun herkesın ıcınde bağırdı yuru ıcerı deyıp kolumu sıktı ne yapacağımı sasırdım artık bu kacıncı bağırısı

Bnde bir kaç kere benzer durumla karşılaştım.. Kötü birşey olduğunu bilsem de yaptığımın, susup oturmadım.. O bir laf ettiyse, ben bağırarak iki katını yaptım.. Ve susup sessiz bi şekilde Bağırma millet bize bakıyor demek zorunda kaldı.. En güzeli bastırmak, rezil nasıl olunur göstermek.. :26: O duruma düşmeden anlamazlar ne olduğunu..

bu kafa yapısına sahip insanları anlamıyorum
insan eşini başkasının yanında küçültünce eline ne geçiyo
kendi de küçülmüş oluyo bana göre
bi de sen ne anlarsın diye karısını aşağılayan tipler var başkalarının yanında onlara kalkıp tekme atasım geliyo

bendede vardı böyle bi sorun..bazen heyecanlandığmda bşi olduğunda bişi anlatırken yada konuşurken sesimin tonunu ayarlayamıyorum sesim biraz fazla çıkıyor bi kaç kez böyle bir durumdayken sesini yükseltme ses tonuna dikkat et gibi sert çıkıştı insan içinde ve ben bi kaç defa ciddi şekilde uyardım.farkedemesemde en azından gözünle işaret et canım biraz sessiz de ama sakın emirvaki çıkışma dedim.daha şimdilik bişi olmadı..he birde bişi anlatınca söyleyince insan içinde saçmalama diye sert sert söyler bakardı..şakalaşamazdık bile.şaka yapısı yoktu adamın ailemde çok şakacıdır alıştırana kadar canm çıktı.sürekli söyliceksinn diretceksin anca anlıyolar

Yapmaz öyle ama yapsaydı napardım ağzının payını verir 2 kat karşılık verirdim.
Kim kimi sindiriyomuş ne ayıp ya.

Benim eşimde yoktur böle şeyler..ama eğer olsaydı o bir söylerse ben iki söylerdim..susmamak gerek susunca sanıyor ki erkeklik yaptım..bence susmayın uzasın..ama kararlı olun...biraz sert çıkın..tepkinizi koyun..bir daha yapamasın..

bak işte eşimin bu huyunu çok seviyorum.kesinlikle kimsenin yanında beni azarlamaz küçük duruma düşürmez,özellikle ailesinin yanında buna özen gösterir çünkü bilirki bu durumdan destek alıp beni ezmeye çalışacaklarını.

Bunu ben ona yapıyorum malesef adam benı uyarıyor uyarıyor cozum yok elden gelmıyo agzıma gelenı daha gerı atamıyorum ıste oyle pıs bı huyum var

benim eskieşimde sürekli bunu yapardı.
Mesela daha 2 aylık evliyken ev hakkında şuraya şunu yapalım dediğimde bana; "sen sus dış kapının dış mandalı" demişti.

Annesiyle birlikte yaşıyorduk ve sürekli bu şekildeydi.
Malesef bir çözümü yok cevap verip surat asınca etraftaki insanlar oğullarının kusurunu görmeden seni suçluyorlar.
Herkes desin ne olmuş mantığında.
O yüzden bence eşinizle kalabalık ortamlarda bulunmayın.
Mesela o salonda mı siz mutfakta durun ya da uzak oturun ya da onunla iletişimi kesin böyle mekanlarda.
Ben böyle davranmaya başladığımda böyle bir olaya maruz kalmamıştım.
Hem belki eşinizde böylelikle anlar sizi inşAllah.

böyle adamlara o hanımefendi ayakları sökmüyor bacım
Umurlarında bile olmuyor senin susman 14 ay bunu yaşadım ben sen sustukça daha da azıtıyorlar.

Bütün erkeklerin geninde var bu ego sanırım..Benimde nişanlımda arasıra oluyor hemen koyuyorum tavrımı olaya onu halledebiliyorum;ama asıl sorun bizde babam..Daha dün yaptı bize ve biz sinir olduk..Kahvaltı yapılacak bizde de pazar kahvaltıları pek bi şaşalı olur..Hazırlıyoruz,dayımda geldi kahvaltıya.Mutfakta annem kızkardeşim ben dayımda geldi yanımıza hem muhabbet hem hazırlıklar işte,pat babam geldi 3 kişisiniz 2 saattir bi kahvaltı hazırlayamadınız bee,alem bu saatte öğle yemeği yiyo diye söylendi donduk kaldık..Çünkü biz kardeşimle çalıştığımız için her zaman geç kalkarız sofrayı hazırlayıp yiyene kadar öğleyi geçer ve babam gazetesini okur tıkını çıkarmaz..Ve hep de övünür kızlarım bi kahvaltı hazırlar offf pazar olsun diye iple çekiyorum filan der..Ama dayım var ya,marifet mi yaptığını düşünüyor ne..İşte bak ben hükmediyorum diye...

genelde dikkatlidir yapmaz eşim...
bir yada iki kere olmuştu bende karşılık verdim..
sonra konusu bile açılmadı...

sanırım sizin huyunuzu bildiği için alışkanlık haline getirmiş bunu
'sen sus be' şeklinde karşılık vermeniz de bi işe yaramaz
ben söylicem o nasılsa susacak
yada iki dırdır edip susacak şeklinde düşünüyor muhtemelen
tavriniz sert ve kesin olmalı bence
ailesinin yanında bi iki kere rezil edin o zaman normale döner
başbaşayken tabiki bağırıp çağırabilirsiniz birbirinize
ama başkalarının yanında kesinlikle tahammül edemem böyle bişeye
size eşiniz saygı duymuyorsa ailesi neden duysun ki!!

Eski eşim beni hic kimsenin yanında terlemezdi daha doğrusu "tersleme" kavramı bizim ilişkimize uzaktı. Eğer sorunumuz varsa gerekirse sacsaca kavga ederdik ama böyle bir durum asla söz konusu olamaz.

Kimse kimseyi tersleyemez arkadaşlar. Herkes haddini bilsin.

İnsanlık hali bazen istemeden bozabiliyoruz yanımızdakini ama bozmak baska birşey terslemek baska birşey

biz ilk evlendiğimiz dönemde kayınvalidemlerde bir tartışma yaşamıştık eşimle.. Dik dik baktığım halde evde konuşalım dediğim halde beni anlamamış sesini yükseltmişti bende kapıyı çarpıp eve gittim yaptığın saçmalığın farkına varana kadarda eve gelme dedim ona giderken eşimde peşimden geldi ama eve almadım ogün onu sonrada bir daha bana sesini yükseltemedi .. Baştan sert bir tavır sergilenmezse devamı gelir diye düşünüyorum..

"Sacsaca" kavga etmek normal ama terslemek anormak öyle mi? Neden cünkü sizin sevgili "eski" esinizle iliskinizde öyle gördünüz.terslemek hakkindaki yorumunuza katiliyorumda oncesi biraz sagliksiz bir dusunce olmamis mi? Hani sizinki denizi gecip derede bogulmak gibi...

Terslemek kesinlikle kabul edilemez bir hadsizliktir ancak bir kari kocanin sacsaca kavga etmesi iki bireyinde saglikli psikolojiye sahip olmadiginin ve o iliskininde son derece sagliksiz oldugunun gostergesidir.simdi diyebilirsiniz ki ee sanane? Evet zaten bundan banane..sadece bu derece sagliksiz bir iliskiyi saglikli bir ornek gibi sunmaniz cok tuhafima gitti yazmadan duramadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…