Eşiniz Böyle Düşünse

Tabi yani banada ya benimsin ya kara topragin diyen kıro tipler sempatik gelmiyorda:KK53:

Benim varligimdada gelecek endexli baska biriyle ornek vermesi beni kirar dogrusu
Demek istediğini anladım ben senin. Bu gelecek endeksli yaşamak değil. Biraz daha mantıksal bakmalısın. Hayat bu geçmişte o kişiyle karşılaşacağını nasıl bilemiyoduysan gelecek içinde bu böyle olur demek yanlış. Başkasıyla olamam deseydi de saçma olurdu.

Demek istediğini anladım ben senin. Bu gelecek endeksli yaşamak değil. Biraz daha mantıksal bakmalısın. Hayat bu geçmişte o kişiyle karşılaşacağını nasıl bilemiyoduysan gelecek içinde bu böyle olur demek yanlış. Başkasıyla olamam deseydi de saçma olurdu.
Bak sende haklisin

Yoo ayrılmayı da dile getirebilir ölümü de. Sonuçta hayatta olmayan şeyler değil. Her iki durumda da evlenebilir hayatın kanunu bu...

Abartıyorsunuz evet.

Doğal bir durum bu da.

Bizim yaşlar 29-30, Allah korusun birimize bir şey olsa e standart da bir yaşam süremiz olsa ölene kadar diğerimizin hatırasıyla yaşamayacağımız ortada.

Durduk yere dillendirmek değil de konusu gelince fikrini söylemek normal bence.

Adam bikmistir tabi ben hic sormadım valla hayat bu insan evlenir acimazlar dedem 88 yaşında anneannem 23 sene önce vefat etmiş evlenmemiş evlenmemiş şimdi hepimize hayatımdan çıkın garı istiyom ben diyor hahah

Back
X