Eşiniz Böyle Düşünse

Ama konu kocasi/karisi ölse tekrar evlenmek. E tabiki ucu oraya dokuncak yani.

Bence evlensin herkes. Kimse yalnizligi haketmez.

Valla birini sevsemde karisi olsunde benimle evlensin dusuncesiyle bekleyecek karakterde bi insan degilim Allaha cok sukur

Bu arada hala merak konusuysa soyleyeyimde rahatlayin o insani artik görmüyorum
Allah onada sizede yuvamizda huzur mutluluk nasip etsin

Karısı öldükten sonra Makber'i yazan şair 1 ay sonra evlenmiş sanıyorum geçenlerde okumuştum bir yerde. Güldüm başta ama düşününce ölenle de ölünmüyor. Benim babam öldü e tek çocuğum evlendim gitti annemde hep aklım. Aynı şeyi babamla yaşasam aklım babamda olurdu.
Yalnızlık cidden zor. Düzgün birini bulur evlenir inşallah da derim içimden.
Tabi en güzeli uzuun uzuun seneler beraber yaşayıp arayı çok açmadan ölmek. Ama her şey insan için ben bozulmazdım.

Karısı öldükten sonra Makber'i yazan şair 1 ay sonra evlenmiş sanıyorum geçenlerde okumuştum bir yerde. Güldüm başta ama düşününce ölenle de ölünmüyor. Benim babam öldü e tek çocuğum evlendim gitti annemde hep aklım. Aynı şeyi babamla yaşasam aklım babamda olurdu.
Yalnızlık cidden zor. Düzgün birini bulur evlenir inşallah da derim içimden.
Tabi en güzeli uzuun uzuun seneler beraber yaşayıp arayı çok açmadan ölmek. Ama her şey insan için ben bozulmazdım.

Ya olum konusunda bende isterim ben oldukten sonra esim evlenip mutlu olsun

Ama sahsen benimle evliykende ilerde ayrilik olurda ikinci bir yola girerim dusunceside incitir beni sanirim

Ya olum konusunda bende isterim ben oldukten sonra esim evlenip mutlu olsun

Ama sahsen benimle evliykende ilerde ayrilik olurda ikinci bir yola girerim dusunceside incitir beni sanirim

Böyle kötü durumları akla bile getirmemek konuşmamak en iyisi ondan. Çok saçma konuşmalar bunlar. Ben hiç böyle saçma bir soru sormadım açıkçası. Elbette hazır olunca birini yeniden sevince evlenir neden yalan söylesin ki romantik olmak adına?
Sormuyorum böylece duymuyorum en temizi

Böyle kötü durumları akla bile getirmemek konuşmamak en iyisi ondan. Çok saçma konuşmalar bunlar. Ben hiç böyle saçma bir soru sormadım açıkçası. Elbette hazır olunca birini yeniden sevince evlenir neden yalan söylesin ki romantik olmak adına?
Sormuyorum böylece duymuyorum en temizi
Sanirim en mantikli olani

Sen de ölsen yada ayrılsak bende evlenirim de.gencim güzelim elimi sallasam ellisi saçımı sallasam Sırma tellisi. Niye üzülüyorsun ki.bu ihtimal de var.

Erkekler biraz daha bencil düşünür bu konuda. Ben olsam eşimin benden sonra ömrünü yapayalnız geçirmesini istemem. Eşimin bu konuda ne düşündüğünü bilmiyorum tabi.
Tabi ki hala hayattayken 'ne var canım evlenilebilir' denmesi pek hoş laflar değil. Eskiler kadın mezara erkek pazara derler. Yani erkeklerin uzun süre yas tutmaya meyilli olmadığı anlatılır.
Malesef burada benim için en büyük problem çocuğum için eşimin ne kadar ince eleyip sık dokuyacağı olurdu. En çok bu kurcalardı kafamı.
Adam aşık olur etkilenir evlenir de evlendiği kadın ne derece sevgi gösterir orası muamma?

Amannn ben oldukten sonra kim evlenir kim bosanir banane:işsiz:
Kiz zaten derdim ben öldukten sobra evlenmesi degil ki hatta evlensin yazik gunah :deli:

Benim derdim benimle evliyken toplum icindr gelecek ne gosterif belli olmaz gibilerinden konusmasi:eek: valla yikilirim

Geçen gün facebookta bi şehit eşine denk geldim. Geçen yıl şehit olmuş eşi, sanırım 8 aylık evlilerdi. Kadın hep eşini bekleyeceğini, onu çok sevdiğini belirten şeyler yazmış. Çok üzüldüm öyle görünce bi garip oldum. Sorunuz bana onu hatırlattı.

Onu görmemiş olsam direkt evlenirim derdim ama o kadın aklıma geliyor. Bilemiyorum.

Hayatin gercekleri var.
Yalnizlik ALLAHA mahsus.
Evlenebilir. Ama dile getirmesi hosuma gitmez.

Bazen sakalasiriz dovusuruz. Ha beni öldürdü ki hemen git evken derim. Oda oo yaşasın der :) birbirimizi kzidirmak ici deriz sakalasiriz.ama gercrk manada duymak hosuma gitmez. Film izledigimizde kari kocadan kadin okdugu zaman bakarim kafama pat diye bir el vurur. Ne oluyor be! Derim. Sakin olme beni birakma diye kizar.
Zaten sen oldureceksin beni derim.merak etme kendiligimden olmeme firsat vermeyeceksin zaten derim.

Yani mizahi acidan duyulabilirde gercek düşünce olarak yapmasi normal ama dile grtirmek kirabilir. Ölümünü bekliyor gibi

bneim eşim bu konuda katıdır. hatta çok katıdır.
hayat bu belli olmaz ama sağlkılı düşününce bence de evlenilmemli.
geçtiğimiz günlerde bir şehit eşi arkadaş evlendi. ısrarla beni düğününe çağırdı eşim yollamadı. olan şehide oldu peh! dedi.
bilemiyorum belki yanlıştır ama özellikle çocuğu olan bir insan eşini severken kaybettiyse evlenmemeli.

Ben evlenmeden tenbih ettim beb ölürsem evlenme diye :KK70:

Sen ölürsen de ben evlenmem dedim :KK68:

Allah uzun ömür versin çiftlere sanırım ben biraz fazla kıskancım :sopa:

ayy onu geç çocuğunun üvey anne elişnde büyüyecek olmasını düşündükçe insan kahroluyor. Rabbim kimseye erkenden yaşatmasın inş.

Geçen gün facebookta bi şehit eşine denk geldim. Geçen yıl şehit olmuş eşi, sanırım 8 aylık evlilerdi. Kadın hep eşini bekleyeceğini, onu çok sevdiğini belirten şeyler yazmış. Çok üzüldüm öyle görünce bi garip oldum. Sorunuz bana onu hatırlattı.

Onu görmemiş olsam direkt evlenirim derdim ama o kadın aklıma geliyor. Bilemiyorum.

Bende cocukken 17 agustos depreminde esleri olen iki kadini gormustum jaberlerde aradan yillar gecmesine ragmen alyanslarini bile cikarmamislardi evlenmeyide hicbiezamsm dusunmediklerini soylemislerdi cok etkilenmistim

Birde bi arkadasimin kardesinin esi vefat etti kac yil gecti kocasinin alyansinida kendi alyansinin ustund takar gorunce etkilenirim

Ben esimin evlenmesini isterim acikcasi arkamdan yas tutmasi onada banada bisey kazandirmaz sadece benimle evliyken ayrilik gibi bi ihtimali (tabi ne olacagini Allah bilir dusuncesi akilda olabilir) amz bu dudunceyi toplum icinde dile getirmesi beni incitirdi sanirim

Birde su var ki kabulleemiyirum galiba erkekler hicbir olaya biz kadinlar gibi duygusal yaklasmiyir

Hayatin gercekleri var.
Yalnizlik ALLAHA mahsus.
Evlenebilir. Ama dile getirmesi hosuma gitmez.

Bazen sakalasiriz dovusuruz. Ha beni öldürdü ki hemen git evken derim. Oda oo yaşasın der :) birbirimizi kzidirmak ici deriz sakalasiriz.ama gercrk manada duymak hosuma gitmez. Film izledigimizde kari kocadan kadin okdugu zaman bakarim kafama pat diye bir el vurur. Ne oluyor be! Derim. Sakin olme beni birakma diye kizar.
Zaten sen oldureceksin beni derim.merak etme kendiligimden olmeme firsat vermeyeceksin zaten derim.

Yani mizahi acidan duyulabilirde gercek düşünce olarak yapmasi normal ama dile grtirmek kirabilir. Ölümünü bekliyor gibi
Sizin yorumu okudukca yuzume bi tebessum yayildi

Allah mutlulugunuzu baki etsin insallah:nazar::nazar::nazar:

bneim eşim bu konuda katıdır. hatta çok katıdır.
hayat bu belli olmaz ama sağlkılı düşününce bence de evlenilmemli.
geçtiğimiz günlerde bir şehit eşi arkadaş evlendi. ısrarla beni düğününe çağırdı eşim yollamadı. olan şehide oldu peh! dedi.
bilemiyorum belki yanlıştır ama özellikle çocuğu olan bir insan eşini severken kaybettiyse evlenmemeli.

Ya bu konuda kendi acimdan dusuncem nolur bilemem ama gercekten kocami cok sevmissem nir daha evlenebilecegimi zannetmem ama onunda omrunun sonuna kadar bekar yasamasina vicdanim elvermez evlensin isterim doğrusu

Back
X