Eşiniz Böyle Düşünse

ayy onu geç çocuğunun üvey anne elişnde büyüyecek olmasını düşündükçe insan kahroluyor. Rabbim kimseye erkenden yaşatmasın inş.
Allah tum anneleri evlatlarina bagiskasin anne degilim ama dusuncesi bild insanin canini yakiyor

Yani elbet kimse istemez, öldükten sonra eşinin başka bir insana daha aşık olmasını, başkasının olmasını..

Ama gerçekten de hayat bu, biz de eşimize bişey olursa yeniden sevebiliriz, eşimiz de yeniden sevebilir.. Sevmeyebilir de.. Bilemeyiz ki

Henuz anne degilim fakat gerçekten cok zor ha ölünce gormeyecegim belki ama olsun rabbim hayirli vakitli ölüm versin

Amin amin.. benim Allah bağışlar inş bir oğlum var. aklıma sık sık gelen birşey o yüzden hemen ona bağladım. Rabbim de hayırlısıyla istediğiniz vakit size de nasip etsin inş.

Amin amin.. benim Allah bağışlar inş bir oğlum var. aklıma sık sık gelen birşey o yüzden hemen ona bağladım. Rabbim de hayırlısıyla istediğiniz vakit size de nasip etsin inş.
Amin Allah razi olsun

Valla duanizla beraber oyle bir mutlu oldum ki sanki Rabbim gonlumdekilerin hepsii bir anda bana bagisladi

Sizin yorumu okudukca yuzume bi tebessum yayildi

Allah mutlulugunuzu baki etsin insallah:nazar::nazar::nazar:
Amin canim benim. ALLAH herkesin yuvasina huzur versin.
ALLAHIM Sizede gonlune gore versin. Gonlundekini sana hayirli kilsin. Biz evde cocuk gibiyizdir. Isten gelir gelmez hadi dovuselim der :) o isten gelir gelmez ben dovmeye calisirim :) bizim sevgimiz askimiz biraz siddetli. :)
Ama evde cocuk gibi olmak insani gercektende mutlu ediyor canli turuyor. Vence butun cifler olmali cunku insnain evli olmasi yada yasinin buyuk olmasi simarmayacagi anlamina gelmez. Kari koca sakalasmayacak diye birsey yok. Biz fiziksel olarak cok sakalasiriz. Ben o uyurken rahatsiz etmesini cok severim vardiyali calistigi halde hic birsey demez. Parmagimi issirir sadece :) refleksle.
Derdim hep haberimjz cocuk olsa bile sen öldürürsun diye. Düşük yaptigimda cocugun aklinda kalmis. Diyor benim yuzumdenmi düştü acaba diye. Canim benim. :) bazen derdi ya hamile kalırsan dovusemicez kalmasanmi hamile diye.
Dusukten once dr ler tup bebek dediginde, sonra dusuk olduğunda üzülme sen bu evin bebegisin zaten der.

ALLAH razi olsun esimden. Her evlilikte oldugu gibi anlasamadigimiz cok konu car tartistigimizda ama cok inciltmeyiz birbirimizi boyle olunca en ufak lafimiz birbirmizi inciltiyor. Cabuk kırılıyoruzm
Ben olursem benden cook daha iyileri ile karsilastirsin ALLAHIM onu ki beni aramasin.

ALLAHIM Sizede gonlune gore versin. Gonlundekini sana hayirli kilsin. Biz evde cocuk gibiyizdir. Isten gelir gelmez hadi dovuselim der :) o isten gelir gelmez ben dovmeye calisirim :) bizim sevgimiz askimiz biraz siddetli. :)
Ama evde cocuk gibi olmak insani gercektende mutlu ediyor canli turuyor. Vence butun cifler olmali cunku insnain evli olmasi yada yasinin buyuk olmasi simarmayacagi anlamina gelmez. Kari koca sakalasmayacak diye birsey yok. Biz fiziksel olarak cok sakalasiriz. Ben o uyurken rahatsiz etmesini cok severim vardiyali calistigi halde hic birsey demez. Parmagimi issirir sadece :) refleksle.
Derdim hep haberimjz cocuk olsa bile sen öldürürsun diye. Düşük yaptigimda cocugun aklinda kalmis. Diyor benim yuzumdenmi düştü acaba diye. Canim benim. :) bazen derdi ya hamile kalırsan dovusemicez kalmasanmi hamile diye.
Dusukten once dr ler tup bebek dediginde, sonra dusuk olduğunda üzülme sen bu evin bebegisin zaten der.

ALLAH razi olsun esimden. Her evlilikte oldugu gibi anlasamadigimiz cok konu car tartistigimizda ama cok inciltmeyiz birbirimizi boyle olunca en ufak lafimiz birbirmizi inciltiyor. Cabuk kırılıyoruzm
Ben olursem benden cook daha iyileri ile karsilastirsin ALLAHIM onu ki beni aramasin.

Allah ikinizede birbirinizin yoklugunu yaşatmasın her daim mesut mutlu olun insallah evliliginizde huzurunuzda ömurlük olsun

Allah ipegime@ipeqbojuqu de banada boyle bi es nasip etsin insallah :dua:

Bu arada Allah hayirli evlatlarla :KK46:mutlulugunuzu taclandirsin insallah

Hayatin ne getirip ne goturecegi belli olmaz... Fakat erkekler evleniyo esleri vefat edince ama cevremde gordugum kadariyla kadinlar pek evlenmiyo bekliyo hatta cocuklarina tamamen adapte ediyorlar kendilerini..

Belki adamın eşiyle problemleri var.
Ayrılma noktasindalar.
Yavaş yavaş citlatiyordur yeri geldikçe.

Benim düşüncem de her şey olabilir herkes gidebilir. Yeniden yeniden hayata başlanır.
Çok aşık olunca bazen bu konular bayanları kırabiliyor. Ama işin gerçeği bu.

Belki adamın eşiyle problemleri var.
Ayrılma noktasindalar.
Yavaş yavaş citlatiyordur yeri geldikçe.

Benim düşüncem de her şey olabilir herkes gidebilir. Yeniden yeniden hayata başlanır.
Çok aşık olunca bazen bu konular bayanları kırabiliyor. Ama işin gerçeği bu.
Bin turlu sey geliyo insanin aklina mesela oyle soyleyince ben icimden acaba mutsuzlar mi diye gecirdim ama o kisinin esinin yerinde olsam yinede kırılirdim

Bin turlu sey geliyo insanin aklina mesela oyle soyleyince ben icimden acaba mutsuzlar mi diye gecirdim ama o kisinin esinin yerinde olsam yinede kırılirdim
Ayrılma asamasindaysalar çevrelerini alıştırmak için kadın da belki söylüyorum.
Ama her şey yolundaysa kendini işaret etmesi yanlış ve evliliğine saygısızlık.
Söyledikleri doğru şeyler o ayrı.

bir keresinde benim odunda dedi belki evlenemicez belki başkaları girecek hayatımıza diye. sinirime gitmişti ama hayat bu. ölüm bambaşka bir sebep ama ayrılınca insanlar yalnız kalmak zorunda değiller. evlenemez ayrılamaz diyenlerin sonu 3. sayfa haberlerinde. yani en azından böyle söyleyen daha tehlikesiz ve dürüst oluyor

bir keresinde benim odunda dedi belki evlenemicez belki başkaları girecek hayatımıza diye. sinirime gitmişti ama hayat bu. ölüm bambaşka bir sebep ama ayrılınca insanlar yalnız kalmak zorunda değiller. evlenemez ayrılamaz diyenlerin sonu 3. sayfa haberlerinde. yani en azından böyle söyleyen daha tehlikesiz ve dürüst oluyor
Tabi yani banada ya benimsin ya kara topragin diyen kıro tipler sempatik gelmiyorda:KK53:

Benim varligimdada gelecek endexli baska biriyle ornek vermesi beni kirar dogrusu

Yani laf arasında arkadaşlarıyla konuşmuş.. ayrıca boşanma kelimesini ağzına bile almak istememesinden belli sadece niyeti örnek vermekmiş.

Back
X