Amin canim benim. ALLAH herkesin yuvasina huzur versin.
ALLAHIM Sizede gonlune gore versin. Gonlundekini sana hayirli kilsin. Biz evde cocuk gibiyizdir. Isten gelir gelmez hadi dovuselim der :) o isten gelir gelmez ben dovmeye calisirim :) bizim sevgimiz askimiz biraz siddetli. :)
Ama evde cocuk gibi olmak insani gercektende mutlu ediyor canli turuyor. Vence butun cifler olmali cunku insnain evli olmasi yada yasinin buyuk olmasi simarmayacagi anlamina gelmez. Kari koca sakalasmayacak diye birsey yok. Biz fiziksel olarak cok sakalasiriz. Ben o uyurken rahatsiz etmesini cok severim vardiyali calistigi halde hic birsey demez. Parmagimi issirir sadece :) refleksle.
Derdim hep haberimjz cocuk olsa bile sen öldürürsun diye. Düşük yaptigimda cocugun aklinda kalmis. Diyor benim yuzumdenmi düştü acaba diye. Canim benim. :) bazen derdi ya hamile kalırsan dovusemicez kalmasanmi hamile diye.
Dusukten once dr ler tup bebek dediginde, sonra dusuk olduğunda üzülme sen bu evin bebegisin zaten der.
ALLAH razi olsun esimden. Her evlilikte oldugu gibi anlasamadigimiz cok konu car tartistigimizda ama cok inciltmeyiz birbirimizi boyle olunca en ufak lafimiz birbirmizi inciltiyor. Cabuk kırılıyoruzm
Ben olursem benden cook daha iyileri ile karsilastirsin ALLAHIM onu ki beni aramasin.