- 26 Mayıs 2016
- 73
- 126
- 8
- 36
- Konu Sahibi gulguzeli_89
bence sen buyutmussun ne var bunda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bence de hiç hoş muhabbetler değil, evli barkli adamin ergen esprileri yapması itici gelir bana da. Bu tarz sakalardan hiç hoslanmadiginizi belirtmissiniz ne güzel. Eşiniz de gonlunuzu almaya çalışmış. Bir daha yapmaz umarım.Eşim arkadaşıyla konuşuyor Antalya tatil muahabbeti arkadaşı gitmeyeceğini dil dersi filan olduğunu söylüyor benimki de ''antalya da öğrenirsin dili kursu ne yapcan ''diyor sen ne diyorsun ya ne kastediyorsun dedim içindekiler mi bunlar senin dedim ondan beridir gönlümü almaya çalışıyor sadece şakaydı falan filan ama.bana böyle muhabbetler den tiksinti geliyor güvenim kiriliyor belki sadece şaka diyeceksiniz ama karsidaki çocuk normal. Konuşurken birden böyle şaka yapması normal gelmiyor ve bir gerçeklik arıyorum açıkçası ve en sevmediğim erkek tipidir ladin muhabbeti yapan inanin midem bulanıyor ciddi ciddi böyle erkeklerden..
Dört ili kapsar şekilde derkenBu cümlesinde ne var
O şakayı ben de yaparım
Antalya ve tatil deyince neden herkesin aklına seks geliyor ki
Bu arada arkadaşımız iş için antalya ya gîderken şirket mailinden dört ili kapsar şekilde Natalya ya gidiyorum bir şey isteyen var mı diye mail atmıştı
Yıllarca hatırlatır gülerdik
Doğru demiş,Antalyada öğrenir dili.Rusça bile öğrenir.Eşim arkadaşıyla konuşuyor Antalya tatil muahabbeti arkadaşı gitmeyeceğini dil dersi filan olduğunu söylüyor benimki de ''antalya da öğrenirsin dili kursu ne yapcan ''diyor sen ne diyorsun ya ne kastediyorsun dedim içindekiler mi bunlar senin dedim ondan beridir gönlümü almaya çalışıyor sadece şakaydı falan filan ama.bana böyle muhabbetler den tiksinti geliyor güvenim kiriliyor belki sadece şaka diyeceksiniz ama karsidaki çocuk normal. Konuşurken birden böyle şaka yapması normal gelmiyor ve bir gerçeklik arıyorum açıkçası ve en sevmediğim erkek tipidir ladin muhabbeti yapan inanin midem bulanıyor ciddi ciddi böyle erkeklerden..
Allah'ım ben burda yazılan konuları okudukça yeminlen kendimi 3+1 mezhepli hissediyorum. ya espri bu ya? nedir yani burda dert edilecek? hiç mi erkek muhabbeti duymadınız, hiç mi gülmediniz böyle hafif belaltı esprilere? hiç mi Rusya esprisi filan yapılmadı yanınızda? hani küfürlü, böyle iğrenç konuşmalar olur tamam da. gidip ben öğreneyim dememiş, orda dil öğrenirsin demiş. vallahi şaşkınlıklar içerisindeyim.
Dört ili kapsar şekilde derkenAntalya dışında hangi iller? Valla espriyi anlamadım
![]()
Hee tamamAnlatamadım ben
O espri değil şirketin dört il merkezine birden Natalya ya gidiyorum diye mail attı
Bursa ist Ankara Adana illerine yüz kişi çalışıyor ve bir çoğunu da tanımıyor bile
Adı çapkına çıktı sonra işe başlayanlara X abine sor orada ne yapılır vs dedi herkes
Eşim arkadaşıyla konuşuyor Antalya tatil muahabbeti arkadaşı gitmeyeceğini dil dersi filan olduğunu söylüyor benimki de ''antalya da öğrenirsin dili kursu ne yapcan ''diyor sen ne diyorsun ya ne kastediyorsun dedim içindekiler mi bunlar senin dedim ondan beridir gönlümü almaya çalışıyor sadece şakaydı falan filan ama.bana böyle muhabbetler den tiksinti geliyor güvenim kiriliyor belki sadece şaka diyeceksiniz ama karsidaki çocuk normal. Konuşurken birden böyle şaka yapması normal gelmiyor ve bir gerçeklik arıyorum açıkçası ve en sevmediğim erkek tipidir ladin muhabbeti yapan inanin midem bulanıyor ciddi ciddi böyle erkeklerden..
ya tam tatile giderken böyle şaka yapılması zaten onu çağrıştırdığı için sıkıntı da uzatmıcam yapacağı varsa zaten engel olmam yapmıcağı varsa da gereksiz oluyorEspri ya çok büyütmeyin.. Eğer bu espriyi gerçeğe döndürürse orda sorun başlar.
Ufak bir espriye takılmayın.
Ne yaptı mide bulandıracak kadar olayı vahim hale getirmeyin.
Burda yapılan ayy evet haklisin yorumlarıyla da gaza gelmeyin.
Beraber gideceksiniz dimi tatile eşinleya tam tatile giderken böyle şaka yapılması zaten onu çağrıştırdığı için sıkıntı da uzatmıcam yapacağı varsa zaten engel olmam yapmıcağı varsa da gereksiz oluyor