Eşiniz böyle yorum yapsa kızar mısınız???

işte boş beleş erkek muhabbeti, antalyada ki kızlarda bekliyordu muhteşem türk erkeleri gelsede öpüşe öpüşe dil öğretsek diye, offf ne saçma ne salak muhabbetler bitmedi yüzyıllardır:) abartma boşver iğrenç olduğunu bilsin zaten tribini de atmışsın uzatama ama çok fazla @gulguzeli_89

Klasik erkek cumlelerinden biri kendi aralarinda biyle geyik yapmayi bisey saniyolar itici ama uzatmayada degmez

Bence uzatmaya değer. Çevremde gördüğüm 2 erkek tipi var. Bir tanesi sürekli kızlara kadınlara bakan. Hep bir fırsat kollama durumunda olan aklında sürekli çiftleşmek olan. Bunlar ile iş yaşamında bile iletişim kurmaktan imtina ediyorum. Kocayi bırak alış veriş yaptığım esnaf bile olsa bana dEğil başka bir kadına bile yan gözle baksa alışverişi keserim o derece tiksinirim. Bunlar ergenlikte kalmış tipler.

Bir de normal insan. Fiziki ve duygusal gelisimini tamamlamış yetiskin erkek grubu var. Onlar normal insan oluyor zaten.

1. Grup insanlardan(bunların kadın versiyonları da var) çok tiksiniyorum. O sebeple şaka bile çok ciddi tepki veririm. Kaldıki şaka insanın bilinç altında yapmak istediği ama toplum vb sebeplerle kabil görmeyecek davranışları en azından şaka yollu bahsedip bir rahatlama yöntemidir. Şakalar uygun koşullarda kaka oluverir diye inanırım ben.

Eşim arkadaşıyla konuşuyor Antalya tatil muahabbeti arkadaşı gitmeyeceğini dil dersi filan olduğunu söylüyor benimki de ''antalya da öğrenirsin dili kursu ne yapcan ''diyor sen ne diyorsun ya ne kastediyorsun dedim içindekiler mi bunlar senin dedim ondan beridir gönlümü almaya çalışıyor sadece şakaydı falan filan ama.bana böyle muhabbetler den tiksinti geliyor güvenim kiriliyor belki sadece şaka diyeceksiniz ama karsidaki çocuk normal. Konuşurken birden böyle şaka yapması normal gelmiyor ve bir gerçeklik arıyorum açıkçası ve en sevmediğim erkek tipidir ladin muhabbeti yapan inanin midem bulanıyor ciddi ciddi böyle erkeklerden..
her şakada bir gerçeklik vardır kocanın gözü göz değil bende iğrenirdim.

Eşim arkadaşıyla konuşuyor Antalya tatil muahabbeti arkadaşı gitmeyeceğini dil dersi filan olduğunu söylüyor benimki de ''antalya da öğrenirsin dili kursu ne yapcan ''diyor sen ne diyorsun ya ne kastediyorsun dedim içindekiler mi bunlar senin dedim ondan beridir gönlümü almaya çalışıyor sadece şakaydı falan filan ama.bana böyle muhabbetler den tiksinti geliyor güvenim kiriliyor belki sadece şaka diyeceksiniz ama karsidaki çocuk normal. Konuşurken birden böyle şaka yapması normal gelmiyor ve bir gerçeklik arıyorum açıkçası ve en sevmediğim erkek tipidir ladin muhabbeti yapan inanin midem bulanıyor ciddi ciddi böyle erkeklerden..
Kızmam.Erkek arkadaşlarıyla geyik muhabbetlerine takılmam.Karışmam.

ben yanındayken yapması itici arkadaslarıyla olsa abartıya kacmayacak sekilde muhabbetleri olsa bir sekilde ogrensem kızmam ama herseyin dozu var bende yaparım kız arkadaslarımla rahat muhabbet ama evli oldugumu unutmadan

Dil dile değerek dil öğrenme gibi bir espirisi varda erkeklerin tatildeki turistlerle ilgili inceden oraya dokunmuş konu sahibinin eşi
ayy o dili koparırırım yada koparmam önüme bakar giderim
Bence uzatmaya değer. Çevremde gördüğüm 2 erkek tipi var. Bir tanesi sürekli kızlara kadınlara bakan. Hep bir fırsat kollama durumunda olan aklında sürekli çiftleşmek olan. Bunlar ile iş yaşamında bile iletişim kurmaktan imtina ediyorum. Kocayi bırak alış veriş yaptığım esnaf bile olsa bana dEğil başka bir kadına bile yan gözle baksa alışverişi keserim o derece tiksinirim. Bunlar ergenlikte kalmış tipler.

Bir de normal insan. Fiziki ve duygusal gelisimini tamamlamış yetiskin erkek grubu var. Onlar normal insan oluyor zaten.

1. Grup insanlardan(bunların kadın versiyonları da var) çok tiksiniyorum. O sebeple şaka bile çok ciddi tepki veririm. Kaldıki şaka insanın bilinç altında yapmak istediği ama toplum vb sebeplerle kabil görmeyecek davranışları en azından şaka yollu bahsedip bir rahatlama yöntemidir. Şakalar uygun koşullarda kaka oluverir diye inanırım ben.
ya şahsen ben de sizin gibi düşünüyorum ama bilinç altımızada neler vardır kimbilir diyorum. çünkü ben şaka yapsam yada şaka yollu birine birşey söylesem altında aslında gerçek oluyor kırmadan söylüyorum anlamında oluyor

dedim bir kere .. ama madem onun için bunlar normal şakalar bende yapıcam
benim eşimin ağzından bir kere çıktı tabi sizin eşinizin ki gibi kötüsü değil ama direkt karşılığı hızlı ve öfkeliyi izlerken verdim...
offf bu DON (vın diesel) erkekse sizler nesiniz sizler erkekseniz bu adam ne Yarebbbbiiiim ...
eşimin gözler:KK57::KK57::KK57::KK57: daha mı asla diyemedi böyle bir şey :D:D

benim eşimin ağzından bir kere çıktı tabi sizin eşinizin ki gibi kötüsü değil ama direkt karşılığı hızlı ve öfkeliyi izlerken verdim...
offf bu DON (vın diesel) erkekse sizler nesiniz sizler erkekseniz bu adam ne Yarebbbbiiiim ...
eşimin gözler:KK57::KK57::KK57::KK57: daha mı asla diyemedi böyle bir şey :KK70::KK70:
hahahahhaaa :D demesin tabi yanında karın varken nedir kadın muhabbeti pissss şuan gene gıcık oldum

Şaka yapmış canım abartılacak bir şey yok yani. Hemen aldatmaya meyili varmış gibi düşünmeyim karşıdaki kişi bekarsa takılmış işte. O dedi diye arkadaşı da kursu bırakacak değil geyik işte. Biz kadınlar başka muhabbet ediyoruz onlar başka biz yanlarında yokken neler konuşuyorlar özellikle evli erkekler bu şekilde takılır bekar arkadaşlarına. Takılmayın.

eşimin gözler:KK57::KK57::KK57::KK57: daha mı asla diyemedi böyle bir şey :KK70::KK70:
Bunu daha öncede yazmıştım banada bir keresinde öyle bir tesadüf olduki. Victoria secret defilesi izleriz biz normalde de. Ama bugün bilmem kaçkere izlediğimiz bölümü izliyor eşim. Ya bir film falan aç sıkıldım bu kaçıncı dedim. Ne var ya ben seviyorum ben sanatsal tarafına bakıyorum diyor. Hani konser sahne görseli falan varya birde o defilenin. Neyse dedim cokta kıskanmam. Değişmeyecek kanal dedi. Sonra reklam girdi 1 biscolata 2 biskolata 3 biskolata eşim noluyo ya :KK57:. Aldı eline kumandayı dedim değismeyecek o kanal.:KK53: gitti çaresiz sigara içmeye geri geldi hala biscolata reklamı. Ondan sonra bidaha izelemdi.
Adriana lima yı çok beğenir kendisi birgün yine haberlerde çıktı görumcem de var görümcem kapatsana cikom kıskanır belki dedi pis pis. Eşim de aldı gazı ne alakası var canim ama guzel kadın falan diyor. En son görümcem bana dönup kıskanmıyormusun dedi.

Ya dedim bırak izlesin zavallı Adriana lima bunu yolda görse sümüğunü atmaz. Bırak eğlensin zavallı. Eşimin surat bir ağlamaklı oldu küçüldü küçüldü minnacik oldu içine kaçtı resmen.:KK70:

Back
X