Neden bakmasinlarEşinizin çalışmamanızı istemesi gerekçesini komik buldum , yazmısınızki ( DIŞARIYA GÜVENMİYOR)’muş diye .
Şöyle demek istiyorum kişi kendinden bilir işi . Demekki eşin dışarıda iş hayatında güvrnilir biri değil ,demekki milletin çalışan karısına kızına bakıyor ki güvenemiyor dışarıyaAyrıcada etraf güzel kadın dolu(bekar) 3 çocuk annesi evli bi kadına kimsenin yan gözle bakacağını düşünmüyorum. Hafi baktı o bakanlsrda karılarıa aynı yalanı ( dışarıya güvenmiyorum) söyliyen kişilerdir .
Eşinizin çalışmamanızı istemesi gerekçesini komik buldum , yazmısınızki ( DIŞARIYA GÜVENMİYOR)’muş diye .
Şöyle demek istiyorum kişi kendinden bilir işi . Demekki eşin dışarıda iş hayatında güvrnilir biri değil ,demekki milletin çalışan karısına kızına bakıyor ki güvenemiyor dışarıyaAyrıcada etraf güzel kadın dolu(bekar) 3 çocuk annesi evli bi kadına kimsenin yan gözle bakacağını düşünmüyorum. Hafi baktı o bakanlsrda karılarıa aynı yalanı ( dışarıya güvenmiyorum) söyliyen kişilerdir .
Bende hayretler içinde adamın eleştirilmesini okuyorum..çok çalışmaya niyeti olan bir kadın gibi davranmamış ki konu sahibi.. birinciyi az biraz büyütüp tam bağımsızlaşabilecek zamana getirince hop ikinciyi doğurmuş..sonrasında o daha 2/3 yaşındayken gitmiş 3.ye hamile kalmış..yani zaten 14 yıldır ya hamile ya bebeği var.Adam da bakıyor çalışmak istiyorum diyor ama sadece dilinde ..ne bir kursa gidiyor ne bu anlamda bir kariyer planı var..üstelik karısının ezilmesini de istemiyor anladığım kadarıyla (yoksa git temizliğe gelirken de çocuklara kıyma al derdi olur biterdi)Bunu 14 sene ve 3 çocuktan önce çözmeliydiniz. Bunca sene sonra kabul ettiremezsiniz.
Otur oturduğun yerde kimse demiyor . Dişli ol kocanın sözünü bu kadar dinlene bul işini çalış çok basit cevabı isterse küssün gitsin. İstiyorsan yapBosansam 3 cocukla ne yapacam.tamda baba sevgisine ilgisine ihtiyaclari varken.yani yorumlara baktigimda disarda calisamazssin cocuklar kucuk evden yaparsan biseyler olur baskada otur oturdugun yerde diyorsunuz .Benimde zaten bu zamana kadar yaptigim buydu.
Eşiniz izin vermiyor. Siz de evden kazanmak istemiyorsunuz ev ortamından bunalmışsınız sosyalleşebileyim istiyorsunuz. Dışarıda iş bulmak da kolay değil. Hadi buldunuz kreş masrafları malum aşırı fazla. İlkokula başlayan çocuğunuzla birebir ilgilenmeniz gerekecek ne kadar servisle gidip geliyor olsada. Beslenmesi ödev yaptırması veli toplantısı vs vs. 3 yaşında küçük bir bebeğiniz de varken dışarıda çalışmak 3 çocuk ile zor görünüyor. 14 yılda ikna edemediğiniz kocayı bu saatten sonra ikna edebileceğinize de inanmayın bence. Baştan ipleri eline vermişsiniz. Hem çalışmıyorsunuz hem de elinize verilen bir para bile yok neredeyse. Senelerdir bu duruma razı gelmişsiniz. Değişmesi zor...Kucugun kres parasini verebilirim ilk okula baslayacak cocugum icin babasi servise verecek.nuyuk oglilum orta okula gidiyor evimize cok yakin kendisi gidebiliyor.
Bende hayretler içinde adamın eleştirilmesini okuyorum..çok çalışmaya niyeti olan bir kadın gibi davranmamış ki konu sahibi.. birinciyi az biraz büyütüp tam bağımsızlaşabilecek zamana getirince hop ikinciyi doğurmuş..sonrasında o daha 2/3 yaşındayken gitmiş 3.ye hamile kalmış..yani zaten 14 yıldır ya hamile ya bebeği var.Adam da bakıyor çalışmak istiyorum diyor ama sadece dilinde ..ne bir kursa gidiyor ne bu anlamda bir kariyer planı var..üstelik karısının ezilmesini de istemiyor anladığım kadarıyla (yoksa git temizliğe gelirken de çocuklara kıyma al derdi olur biterdi)
Eğer çalışmanıza izin vermiyorsa evde kendiniz birşeyler üretin14. Yilima girecem 3 tane cocugum var.Evlendigimizden beri esim izin vermiyor calismama cok direttim ugrastim ama hep husran hayal kirikligiyla gecti.bu arada cocuklarim oldu hamilelik cocuk buyutme derken gecti gitti yillar.esim memur cok sukur ama bu zamanki gecim zorluguna gore bizde ay sonunu zor getiriyoruz.Esime diyorum hem destek olurum evin gecimine hem cocuklara alim gucumuz daha iyi sartlarda olur.esim bana harclik olarak 50 tl 100 tl veriyor bazen 2 ,3 ay vermiyor ya da en fazla 200 tl o da cocuklara dayanamam ihtiyaclarini alirim.Ama beni anladigi yok esimin bir yere gezmemi,z yok kendi sahsima alisverisim yok hep bir sıkını.Bende bunaldim artik..Boyle bir ese calismayi nasil kabulettirebilirim.Ne olur bir fikir verin.
Bir akrabamız evliliklerinin ilk aylarında eşi çalıştırmıyor diye boşanmıştı. Ama sizin 14 yılınız geçmiş bu nedenden dolayı boşanmazdım ama oturup eşimle konuşur verdiği paranın bu hayat şartlarında yetmediğini, bir bayan olarak benimde ihtiyaçlarım olduğunu verdiği paranın çocuklara bile kıtı kıtına yettiğini söyler bu hayat pahalılığında evde 2 çalışanın olması gerektiğini anlatırdım.14. Yilima girecem 3 tane cocugum var.Evlendigimizden beri esim izin vermiyor calismama cok direttim ugrastim ama hep husran hayal kirikligiyla gecti.bu arada cocuklarim oldu hamilelik cocuk buyutme derken gecti gitti yillar.esim memur cok sukur ama bu zamanki gecim zorluguna gore bizde ay sonunu zor getiriyoruz.Esime diyorum hem destek olurum evin gecimine hem cocuklara alim gucumuz daha iyi sartlarda olur.esim bana harclik olarak 50 tl 100 tl veriyor bazen 2 ,3 ay vermiyor ya da en fazla 200 tl o da cocuklara dayanamam ihtiyaclarini alirim.Ama beni anladigi yok esimin bir yere gezmemi,z yok kendi sahsima alisverisim yok hep bir sıkını.Bende bunaldim artik..Boyle bir ese calismayi nasil kabulettirebilirim.Ne olur bir fikir verin.
Peki ne iş yapmayı düşünüyorsunuz? Kendi emeğinizle nakış incik boncuk işleme veya bir yete ev tipi ikram yapma gibi birşeyler mi? Öyle olursa saatleriniz daha rahatsa eşinizi daha kolay ikna edersiniz. Diğer türlü zaten 14 yıl çalışmamışsınız mesleğiniz de yok iş bulmanız zor olabilir.Meslegim yok.lise mezunuyum
Sizi üzmek istemem ama böyle işler için üniversite mezunları bile kapıda bekliyor.Yok inanki.Ama asgari ucretli sigortali duzenli bir isimin olmasini isterdim.Bunuda gectim esim izin vermiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?