Esiniz calismaniza izin vermezse ne yaparsiniz..

Bu zamana kadar olan olmuş.
Artık önünüze bakin.
Evden yemek işleri yada çocuk bakiciligi veyahut ev temizliği yapabilirsiniz.
Dışarı çıkmak istiyorsanız bizim buralarda tekstil fabrikalar var ve hep kadınlar çalışıyor.
Yerinizi gitsin görsün belki içi rahatlar.
Böyle böyle ikna edeceksiniz.

Makul bir iş ayarlayin en son eşinize diyin .denemek istiyorum olmazsa bırakırım diye açık kapı bırakın ikna olacaktır

Esimden parada almak istemiyorum.zananinda suna ihtiyacim var dedigimde evdesin sanki disari mi cikiyon dedim.Evlendigim ilk yil aldigim kabanla duruyorum dedim ne olacak yirtigi mi var dedi. Bu zamana kadar ne aldin bana ayakkabi bile baban aldi bana 5 yil once halen onu giyiyorum.gorumcemin verdigi kiyafetlerle idare ediyorum .Allah askina bu sekilde olup daha nasil kit kanaat gecineyim.

gerekcesi neymis neden calismani istemiyor mademki maddiyat sikintinizda varmis

14 yil oncede soyledim halende soyluyorum.Neden ben hep ödun veriyorum beni mi tanimiyo kendisi de biraz benim icin alisilmisin disina ciksin.

14 yil oncede soyledim halende soyluyorum.Neden ben hep ödun veriyorum beni mi tanimiyo kendisi de biraz benim icin alisilmisin disina ciksin.
14 yıl öncede böyleymiş adam bu devirde kim eşinin çalışmasına çıkar tek maaş üç çocukla neye yeter bu düşünce yapısında ki adamdan ne bekliyorsunuz ki

Niye izin aliyorsunuzki o sizin sahibiniz mi . Cocuklar da buyudüyse tam zamani sivayin kolları çalışın

Çok cesaretlisiniz yani. Eşinizin verdigi harcliktan başka ( o da cocuga versen yetmez) elinize bir şey gecmiyor ama 3 cocuk yapip asla calismiyorsunuz. Bu adam sizi bugun boşasa ne yapacaksiniz direkt ortada kaliyorsunuz farkinda misiniz? Aileniz kabul ederse en iyi ihtimal oraya siginirsiniz 3 cocukla zor.

Bu saatten sonra hadi buyugu gectim biri 3 yasinda oteki 1. Sinif cocuguyla disarida nasil calisacaksiniz. 1. Siniftaki buyuse peşinde bir kucugu var. Evden de calismak istemiyorsunuz. Bu durumda hayatiniz boyle gelip gececek dua edin adam bir gun boşanmasin.

Ortada tek bir bütçe ve 3 çocuklu 5 kişilik bir aile var. Maaş sabit ,giderler değişken.

Daha çok harcamak tam olarak neyin çözümü olacak ? Bu defa fazla harcamayı desteklemek için nereden kısılacak ?

3 çocuk var. Çocukların okula gitmesi , dönmesi sırasında kim göz kulak olacak ? Hadi en küçük kreşe verildi ya büyükler ?
Çocuklara bakıcı vb ayarlanması gerekirse; kadın şu an çalışmaya başlasa da gelirlerinde artış olmayacaktır.
Kreş 18 e kadarmış. Bu saatlere uygun kaç iş mevcut ?

Canim evden is yap diyorsunuzda bunca yil denemedigimi mi sandiniz.eve corap isi aldim yirtik yerleri diktim.12 duzine coraba 12 lira verdi.ve bu 12 duzineyi yapmak icin 1 hafta mi aldi.el isi yapsam o da alir bir zaman ki musteri nerde bulacam.insragramdan satis yapmayi bilmiyorum.pasta borek siparisi nerden alacam oyle cevrem yok.nikah sejeri isi yapayim dedim olan 100 lira param vardi once hesaba yatirin is almak icin teslimden sonra beraberinde gonderecez dediler megerse dolandiriciymis o da oyle gitti.yani anlayacaginiz evden hicbirsekilde para kazanamadim.Bir de 50 100 lira gibi degil belli bir yasa geldim sigortam olsun belli bir maasim olsun istiyorum.

Çalışacağınız tüm işlerde bu tür durumlar söz konusu olacak.

Bir çözüm önerebilmek isterdim ancak aklıma bir şey gelmedi çünkü eşiniz inanılmaz derecede zorba ve sinir bozucu bir insan. Ne önersek taş koyacak birine benziyor. Umarım bir çıkış yolu bulursunuz ya...

Tamam anladimda gecen bi yerle telefonda gorustum yuzyuze gorusmeye gidecem dedim kapiyi kilitledi uzerime.
O zorba kocaniza o zaman benim ihtiyaclarimi karşıla, aylık belli bir miktarda harçlık ver deyin. Siz ses çıkarmadıkça tepenize cikmis. Kendisine de almasın. Ayakkabı kıyafet falan. Resmen ekonomik şiddet uyguluyor size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…