• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz çayı Şekerli getirdiniz size hayvan derse?

• Konu Sahibi Konu Sahibi kaanseda
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
K

kaanseda

Ziyaretçi
eşiniz çayı şekerli getirdiniz diye size hayvan derse ne yapardınız.üstelik öylesine çıkmış bir şey değil.bağıra çağıra.çok üzgünüm arkadaşlar.yemek yedik ve keyifli bir çay içecektik.çok kötü hissediyorum ve şimdi yani on beş dakika sonra hiç birşey olmamış gibi davranıyor.

..................................................................

Son düzenleme:
"kalk kendin al o zaman hayvanın önde gideni"
demezdim tabi ama içimden bu geldi valla kızgınlıktan.
özür dileyecek bir daha yapmayacak.ama yine de insan affedemezki öyle hemen.üzüldüm canım yaa neden böyle ki çok agresif heralde.
bu arada bağıra çağıra olmasa da kötü zaten. ne demek ya çay bu değiştirilir kalp kırmaya değer mi!!
:teselli:

cok üzücü bir olay umarim bir daha böyle bise yasamazsiniz
ben olsam mutlaka tavrimi koyar ve bir daha asla cay koyupta önüne götürmezdim

eminim çok kırılırdım ama "birdaha çayının şekerini sen at bir insan olarak" derdim herhalde o an sinirle. kötükedihüso yazık valla kalp kıracak kelimeler şu erkeklerden ne kadar da kolay çıkıyor değil mi ? :1no2:

eşiniz çayı şekerli getirdiniz diye size hayvan derse ne yapardınız.üstelik öylesine çıkmış bir şey değil.bağıra çağıra.çok üzgünüm arkadaşlar.yemek yedik ve keyifli bir çay içecektik.çok kötü hissediyorum ve şimdi yani on beş dakika sonra hiç birşey olmamış gibi davranıyor.

Böyle bişeyi eşim bana çayın şekerli olmasından dolayı derse ki bu çok basit bişey...
Bu kelimeyi bana dediği anda ve her ne için derse desin evliliğimiz ne olur bilmiyorum. Çünkü ben o kelimenin acısıyla ne yaparım tahmin bile edemem. Kendini affettirmesi çok zor olur....
Canım kesinlikle altan alma. Kolay affetme:sm_confused:

off ne kötü yaa
ben olsam alır o çayı değiştirir 2.ye getirdiğim çayı öyle bi verirdim ki al işte şimdi hakkettim söylediğin lafı derdim çeker giderdim başka odaya

o cayı alır tepesınden dokerdım
terbıyesız dıyecegım kusura bakma canım esınmıs ama
bu kadarda olmaz ayagına cayınıdaa gotur hakaret etsın bıde cok kızdım

bazı erkekler öyle maalesef.ani öfke nöbeti geçiriyorlar.5 dk sonra hiçbirşey olmamış gibi davranıyorlar...

yapacağın en iyi şey bu durumlarda susup düzelmesini beklemek zaten sonra çok pişman oluyorlar...

ama bunu alışkanlık haline getirmesine de izin verme....

çok yazık ya altında baska sebep vardır...cayla ilgisi yok bunun bence..ama tabi ki de haksız..

inanın ben çok üzgünüm ama daha üzücü olanı ne biliyor musunuz bu bizim için sıradan bir şey haline gelmiş.önemli bile saymıyor yani.şimdi tepemde kızıyor kapat diye gece açarım

o bardaktaki çayla onu bir güzel haşlardım...
Arkadaşım üzülme lütfen ama yaptığınıda yanına bırakma ....
Kırgınlığın dile getir diycem ama anladığım kadarıyla eşin kaba birisi anlamıycak o yüzden konuşma bi müddet...

yuhhh be daha neler bir çay için.eşim bana deseydi ben kesin o çayı üzerine bardakla beraber atardım görsün bakalım ne oluyormuş.

cok ayip etmis esiniz . cok fazla kirilmissinizdir.ne var yani alt tarafi bir bardak cay doker yeniden koyardin kendisi atardi sekerinide.size o kirici lafi soyliyecek buyutucek kadar buyuk bir sorun gormedim ben ortada. cok ayipladim esinizi.karisini bir hicmis gibi asaigalamasi cok aci.

ben olsam bir hafta konusmazdim surundururdum pisman ederdim o sozu soyledigine.boyle seyler evllikdeki saygiyi sevgiyi yok eder, dikkat etmek lazim agzimizdan cikan sozlere.

eğer sadece bir çay için bunu demişse başka bir şey yoksa ben o kişinin akıl sağlığından şüphe ederim ha herşeye küfür ediyorsa o başka bazı insanlar ağzını açsa küfür eder yok öyle değil derseniz kocanızın biraz burnunu sürtmek lazım kanımca

sinirli ve kaba bir insan demekki okadar büyüttügüne göre.kafasından aşagı dök yansın çayır cayır yuh yaaa.

cayı alır suratına fırlatırım abartısız :mymeka:

Nasıl ya, herkes nasıl bu kadar normal karşılayabiliyor bunu benim aklım almıyor. Yapmadığın birşey için de değil üstelik çayına şeker attığın için :bbo::mymeka::oklava:

inanın ben çok üzgünüm ama daha üzücü olanı ne biliyor musunuz bu bizim için sıradan bir şey haline gelmiş.önemli bile saymıyor yani.şimdi tepemde kızıyor kapat diye gece açarım
demek ki gerçekten sinirli bir eşe sahipsiniz. allah yardımcınız olsun, neye ne zaman sinirleneceği belli olmuyor sanırım.

o ona götürüdğüm son çay olurdu herhalde. kesinlikle sakın alttan alma kendisi istediği gibi gereksiz yere senin kalbini kırmasını biliyorsa hatasını anlamadanda sende onunla konuşma tepkini koy.

Back
X