- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.755
- 263
- Konu Sahibi Seldazaman16
-
Düşünce suçuysa Affedebilirim benHapse girmek çok zor değil mi ülkede?
Eşiniz hangi suçtan hapse girebilmeyi başarmış?
Hayır ya :) hani kadının içi razı olmaz huzursuz olur falan. Sessiz sakin gideyim demiştir belkiAy dur giremezsin mi diyecek karısı?
Şuraya bir nil karaibrahimgil fotosu bırakıyorum sanaHayır ya :) hani kadının içi razı olmaz huzursuz olur falan. Sessiz sakin gideyim demiştir belki
Şu an içi çok rahattır kesinHayır ya :) hani kadının içi razı olmaz huzursuz olur falan. Sessiz sakin gideyim demiştir belki
Beni tanımadığın çok belli.Kullanıcı adına bakmadan bu yorumun sana ait olduğunu anladım calcifer. Bilinçaltıma işlemişsin resmen. Çok abartı yorumların var. Hiç empati yapmadan yorum yazıyosun. Kimse anlamadan dinlemeden boşanma tebligatı falan göndermez. Senin başına gelse sen de yazdığın şeyi yapmazsın hemen bence.
Haber vermeden gitti demiyelim de vedalaşmaya gönlü razı olmadı diyelimŞuraya bir nil karaibrahimgil fotosu bırakıyorum sana
eger hirsizlik darp gibi adi suclardan dolayi ise kriz olabilir ama c// hakaretten, twit atmaktan ya da politik sebeplerden dolayi ise takmazdim ama yine de niye soylemedin diye ayar cekip bir miktar burnunu surterdim.Kızlar iyi akşamlar eşim evlenmeden önceki bi suçtan dolayı ceza evine girdi 20 gün kadar oluyor ve bana söylemedi gidip teslim olmuş ondan sonra benim haberim oluyor başkalarından duyuyorum ben bunu teslim olduğunun günün gecesi öğreniyorum icerde olduğu için üzülüyorum ama söylemediği haber vermediği içinde kızıyorum haksız mıyım sizce.cikinca o kadar çok şey söylemek istiyorum içindekilerini dökmek istiyorum ama bir yanım da söylesen ne olacak diyor.siz olsanız napardnz ne düşünürdnz
20 gündür cezaevinde .madde işindenNasıl yani 20 gündür nerede peki hangi suçtan dolayı girmiş
Zorlamasan miHaber vermeden gitti demiyelim de vedalaşmaya gönlü razı olmadı diyelim
Bi girip çıkacağım diye girmiş adam, şaka gibi jsksksksKocası tuvalete giderken haber vermedi diye bile yaygara koparanlar bu konuyu okusun. Ne eşler var millette
Evli olduğumuzu sanıyordum 20 gün önceye kadarEvli olduğunuza emin misiniz?
Nil karaibrahimgil in bu tarz açıklamaları var ya. Negatif olayları pozitif şeylermiş gibi çeviriyor falan. Ona gönderme yaptım zorladığım falan yokZorlamasan miAçıklaması yok bu işin. Belli ki yüz kizartici bir suc.
Hapse girmek çok zor değil mi ülkede?
Eşiniz hangi suçtan hapse girebilmeyi başarmış?
Hayır bilmiyordm yeni öğrendim bendeEvlenmeden öncesinde suçu olduğunu biliyormuydunuz yoksa cezaevine girince mi öğrendiniz?
Hemen üzülmeyin belki açıklaması vardırEvli olduğumuzu sanıyordum 20 gün önceye kadar
Çok kötü olmuşHayır bilmiyordm yeni öğrendim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?