- 24 Mart 2019
- 3.072
- 4.194
- 133
- 39
- Konu Sahibi Seldazaman16
-
Oha demeye geldim. Üzüldüm canım senin adına;(Kızlar iyi akşamlar eşim evlenmeden önceki bi suçtan dolayı ceza evine girdi 20 gün kadar oluyor ve bana söylemedi gidip teslim olmuş ondan sonra benim haberim oluyor başkalarından duyuyorum ben bunu teslim olduğunun günün gecesi öğreniyorum icerde olduğu için üzülüyorum ama söylemediği haber vermediği içinde kızıyorum haksız mıyım sizce.cikinca o kadar çok şey söylemek istiyorum içindekilerini dökmek istiyorum ama bir yanım da söylesen ne olacak diyor.siz olsanız napardnz ne düşünürdnz
Aileler devam edin derse devam mı etsinler?ne kadarlik evlisiniz? ailenize soylediniz mi?
bence bu ciddi bir sey oyle gelsin normal hayatimiza devam edelim gibi bir sey degil. mutlaka buyuklere danisarak hareket edin,
İyice paranoyak oldukBu yine o uye olmasin? evlenmeden once diyor, esiniz diyor, cikinca soylemek istiyorum diyor. Hangi ara evlenmisler?
Madde suçuymuşSuçu ayrı mesele.
Benim için bana söylemeden teslim olmasi bile tamamen yeterli sebep bağların kopması için. Hatadır yapılır, pişman olunur, bedel ödenir, insanların başına bunlar gelebilir. Ama beni hayat arkadaşı, yoldaşı gören bi adam olsaydı paylasirdi, ne yazik ki ben olsam beni koydugu pozisyona takilirdim.
Sucun ne oldugunu bilmeden genel olarak yazdim bunu. Affedilmeyecek bir sucsa o da ayri kriz tabi.
Ama evlenmeden onceyse ne ara evlenmisler ben var anlamamakİyice paranoyak olduk
hayir ama boyle buyuk kararlar icin birilerinden yardim almali bence. zaten madde kullaniyorsa bunun icin tum aile seferber olmali. hatta yurtdisinda bunun icin ozel bir gun belirliyorlar, butun aile uyeleri gelip kullanan kisiyle konusuyor ve eger bitirmezse herkes tamamen iliskisini kesecegini soyluyor falanAileler devam edin derse devam mı etsinler?
Ben yetişkin insanalarla hala ebevynlerinin uğraşmasını doğru bulmuyorum.hayir ama boyle buyuk kararlar icin birilerinden yardim almali bence. zaten madde kullaniyorsa bunun icin tum aile seferber olmali. hatta yurtdisinda bunun icin ozel bir gun belirliyorlar, butun aile uyeleri gelip kullanan kisiyle konusuyor ve eger bitirmezse herkes tamamen iliskisini kesecegini soyluyor falan
O üye %100Bu yine o uye olmasin? evlenmeden once diyor, esiniz diyor, cikinca soylemek istiyorum diyor. Hangi ara evlenmisler?
O üye %100
Siz bunu yazdiktan sonra hesabi pasif olmuş
Suçunu okumamisim. 20 gun olamaz o ya.O gülbene laf söylediği için 3 hün yatmıştı konu sahibi madde diyor satıcımı içicimi hangi madde bunlar önemli diye biliyorum
Ay hangi üyeBu yine o uye olmasin? evlenmeden once diyor, esiniz diyor, cikinca soylemek istiyorum diyor. Hangi ara evlenmisler?
Ay hangi üyehanimlar hayranim size ya, tak tak herkes sahte hesaplari uçuruyor
Bu kadar kaos nasil ayni insanin hayatinda olabiliyor anlayamiyorum.Bu gun bir ogretmen vardi ya o :) ben anlamiyorum valla calcifer yakaliyor, o yuzden onu alintilamistim :
Bu kadar kaos nasil ayni insanin hayatinda olabiliyor anlayamiyorum.
Tam aklımdan geçeni söyledinHapse girmek çok zor değil mi ülkede?
Eşiniz hangi suçtan hapse girebilmeyi başarmış?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?