Esiniz cezaevine girse ve size söylemese

Oha demeye geldim. Üzüldüm canım senin adına;(

ne kadarlik evlisiniz? ailenize soylediniz mi?
bence bu ciddi bir sey oyle gelsin normal hayatimiza devam edelim gibi bir sey degil. mutlaka buyuklere danisarak hareket edin,
Aileler devam edin derse devam mı etsinler?

Madde suçuymuş

Aileler devam edin derse devam mı etsinler?
hayir ama boyle buyuk kararlar icin birilerinden yardim almali bence. zaten madde kullaniyorsa bunun icin tum aile seferber olmali. hatta yurtdisinda bunun icin ozel bir gun belirliyorlar, butun aile uyeleri gelip kullanan kisiyle konusuyor ve eger bitirmezse herkes tamamen iliskisini kesecegini soyluyor falan

Ben yetişkin insanalarla hala ebevynlerinin uğraşmasını doğru bulmuyorum.

sana 3 yil onceki dava ,kullanma sucu falan diyen kim ? muhtemelen bu isin icinde olan arkadaslari .bence once kocanin e devketine gir , arama kismina dava yaz hakkindaki butun davalar cikar .
adam trafik cezası yememis hapse girmis ne dsmek haber vermemek.bide konuyu acip ilk yazida en onemli ayrintiyi vermemek . biliyosun ki herkes neden diye soracak ve neden cezaevine girdigi en onemli ayrintilardan biri .su konulari acarken herseyi tam yazin yahu...

bak şimdi müge anlı da olması lazım böyle bir konu vardı. adam hapse gitmiş yok suriyeye gitmiş diye aileyi oyalıyorlar , sonra öldürüldüğü ortaya çıkıyordu.
siz araştırın resmi kurumdan net bilgi alın. gece gece haber vermiş bi de aramayın diye. güvenmeyin kendiniz öğrenin

Haber vermeden teslim oluyor sizi yine düşünmüyor haklıysa bile şuan haksız her türlü yaptığı düşüncesizlik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…