• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz çocuğuyla tatile gidebilir mi?

Adam yapacağı şeyi kadının yanındayken de gayet güzel yapar hayatım. Rahat olsun göndersin. Ayrıca adamın evladı , tabi ki gidebilir. Adamı kapı dışarı çıkarmasin madem güven sorunu varsa. Engellerse iyice bozulur ilişkileri. Hem bu şekilde adamda kaçıp kurtulma isteği de artar.

Çok zor cox
Bence o tatil planını da arkadaşınızın eşi planlamış,hiç çocuğa suç bulmasınlar.:) Burda eşsiz gelen adamlar aval aval o bar senin bu bar benim geziyor.Güvenmedigine göre arkadaşın eşi de bu tiplerden.

Cocukta suc bulmuyor zaten. O da eşinin planladıgını dusunuyor...

Boşansın ciddiyim..böyle hayatmi gecer?Hem kocasina hemde kendisine hayati zehir ediyor.
Madem bu kadar guvensiz tatile gitmeyin dese bile ne olacak başka biryerde aldatmasindan korkmayacak mi?
Ya bu dusunceyi degistirecek yada ayrilacak..

Ya tatil ortamı daha rahat, çıplaklık vs, daha relax bi ortam, hersey dahilde içki olanağı, o kafayla yapılabilecekler vs...huzursuz olması sizlere neden bu kadar garip geldi anlayamadım ben...düşününce eşimi o ortamda bensiz hayal edince ben de huzursuz olurdum...siz eşlerinizi tatillere cok rahat gonderiyorsunuz demekki

tepkilerden sonra konu saçma bir hal aldı.
kadın her yaz böyle mi olacak diye endişeli imiş demek ki evleneli bir sene olmamış. bir sene bile olmadan aldatılmış. adam nasıl bir adamsa artık..
Inanmiyorum aldatilma mevzusuna
Cok ustune gidilince konu degisti
Sorun gercekten aldatilma olsaydi boyle konu acilirdi

Küçük oğluyla üstsüzlerin olduğu otelr nasıl gidiyor arkadaşınuz otele gitmeden üstsüzler olduğunu nereden biliyor? çocul zaten evliliğe tepkiliymiş açmaması doğal bana oğul tatil yapacaklar ne var ki.bu kadar eşine güvensizse dışarda da mini etekli badili çok kız var onları ne yapacak? konuyu da arkadaşınız adına açtığınıza pek inanmadım

Evet,çocugu bahane ediyor yalnız takılmak için sanırım.Pek tekin biri degil sanırım.Çoluk çocuğa karışmadan hayatını kurtarmalı.Çocuk olunca hepten kaçar böyle bahanelerle evden.

Arkadaşım sormuş oğlun mu dedi sen mi diye...o dedi demiş tabi de...okulda dersleriyle uğraşan bi cocuk arada bunu planlayabilir mi bana da şüpheli geldi...okullar kapanınca aklına gelir oyle soylerdi herhalde...

Ya tatil ortamı daha rahat, çıplaklık vs, daha relax bi ortam, hersey dahilde içki olanağı vs...huzursuz olması sizlere neden bu kadar garip geldi anlayamadım bem

çünkü bizler bizi bizim çabalarımızla aldatmayacak erkek istemiyoruz.
çıplaklık, içki vs diye tabir ettiğiniz şeyler eğer aklını çelecekse bunu bilmek en doğal hakkımız.
ihtimal varsa bilmek isterim mesela ama engeller göndermezsem o ihtimali bilemem dolayısıyla kiminle evli olduğumu bilemem. yıllarca potansiyeli olan bir adamla evli kalmak istemem.

Mesele oğluyla tatile gitmesi değil, mesele sizin de dediğiniz gibi güvensizlik. Önce aralarındaki güven sorununu aşmaları gerekiyor.
Güven olmadıktan sonra adam oğluyla da gitse, eniştesiyle de gitse fark etmez. Yapacak olduğu şeyi yine yapar. :KK66:

Arkadaşım sormuş oğlun mu dedi sen mi diye...o dedi demiş tabi de...okulda dersleriyle uğraşan bi cocuk arada bunu planlayabilir mi bana da şüpheli geldi...okullar kapanınca aklına gelir oyle soylerdi herhalde...
Ogluyla görüşmüyorsa arkadaşın büyük ihtimal oğluyla da gitmeyecek,oğlumla gidiyorum havası veriyor bana göre...Bunu da yazdım:)

Küçük oğluyla üstsüzlerin olduğu otelr nasıl gidiyor arkadaşınuz otele gitmeden üstsüzler olduğunu nereden biliyor? çocul zaten evliliğe tepkiliymiş açmaması doğal bana oğul tatil yapacaklar ne var ki.bu kadar eşine güvensizse dışarda da mini etekli badili çok kız var onları ne yapacak? konuyu da arkadaşınız adına açtığınıza pek inanmadım

Otel balayında gittikleri otel o yüzden arkadasım oteli biliyor...
Arkadaşım adına açtım ister inanın ister inanmayın

Ogluyla görüşmüyorsa arkadaşın büyük ihtimal oğluyla da gitmeyecek,oğlumla gidiyorum havası veriyor bana göre...Bunu da yazdım:)

Foto atarım demiş ama..
Valla zaten bu kadar güvensizlikle zor her sey..daha once aldatıldı fiziksel olmasa da o yuzden butun bunlar

Foto atarım demiş ama..
Valla zaten bu kadar güvensizlikle zor her sey..daha once aldatıldı fiziksel olmasa da o yuzden butun bunlar
İşler degişti o Zaman.Gönderse de göndermese de yapacagını yapar,belki de birini buldu tatil bahanesiyle buluşacaklar.Oglu da gelmeyecek kesin.

Back
X