eşiniz çocuk sahibi olmak için bir çaba göstermiyorsa...??

eşimden kaynaklı çocuk sahibi olamıyoruz. 5 farklı doktor beklememizin gereksiz olacağını şansımızın azalacağını söyledi.
aşılama önerdiler en başta ve ben bu durumu ona defalarca anlattım. ikna oldu ve ben tedavi için gereken aşamalara geçtim,
2 gün önce rahim filmi çektirdim. dün sonucu alıp aşılama yapacak doktorla görüştüm ve fiyat aldım. eve geldiğimde anlattım ve vazgeçtiğini beklememiz gerektiğini olursa olur Allah nasip ederse olur zamanı vardır gibi şeyler söyledi.
beni suçladı acele ediyomuşum ve çocuğu çalışmak istemediğim için istiyomuşum. bunu duyduktan sonra bütün sonuçları yırttım ve artık istemiyorum dedim şu an konuşmuyoruz. çok kırıldım ve nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum.

Sorun esinizdeyse siz neden rahim filmi cekildiniz? Ayrica gercektdn kirici davranmis ama bence o icten ice üzülüyor. Çünkü sorun onda ve kendi cocugunun olmamasi ihtimali cok uzuluyordur bundan dolayi böyle seyler soyluyordur gibime geliyor..

cocuk fikri onu korkutuyor olabilir.
konuşmayı denedinizmi?

Erkekler için bu durum çok hassas bir konu yüzleşmek eşine ağır geliyor belli ki ..
Kaçmak istiyor bu durumdan .
Kendini aciz, yetersiz hissettiği bir konu acısını da senden çıkarmış işte ..
Benim eşimde de aynı problem var ama bizde durum farklı hem tedavi olmak istiyo ama çok agrasif ve çekilmez
oluyor ben de bu şartlarda kabul etmiyorum tedaviyi ..
Bence hiç üstüne gitme biraz zaman tanı ama önce senden bir özür dilesin tabi geri adım da atma .

Ben evlendiğim ilk yıl asla düşünmüyordum, eşime özellikle belirtmiştim 2 yıl istemem diye..
Kızmayın bu konuda bence, bende olsam evet üzülebilirdim, ama üstüne gitmeden çöz bu işi

bizimde sorun eşimde ama hiç böyle tavırlara girmiyo, 1 aşılama yaptık ona kalsa 2.yi hemen yapcaktık ben doktordan bunaldığım için sürekli erteliyorum. bunda böyle gurur yapcak ne var artık kısırlık çok normal oldu malesf
sorun ne tam olarak

merhaba,
eşiniz çocuk sahibi olmak için bir çaba göstermiyorsa naparsınız?nasıl düşünür, nasıl hissedersiniz?
bu konuda fikirlerinizi almak istedim.
Eşim çocuk istemiyorsa, çocuk istemiyor demek ki diye düşünürüm ne düşüneceğim. Herkes çocuk istemek zorunda mı yahu. Bende istemiyorum mesela

merhaba,
eşiniz çocuk sahibi olmak için bir çaba göstermiyorsa naparsınız?nasıl düşünür, nasıl hissedersiniz?
Ben de ikinci çocuğu istiyorum eşim istemiyor boğmak istiyorum eşimi, eninde sonunda istediğimi bunun içinde çok beklemeyeceğimi söyledim şimdi kara kara düşünüyor kendisi:)

Varikosel ameliyatından sonra morfoloji sorunu çıktı o da tedavi olmak istiyordu kendisi gidiyordu doktora ama bi anda vazgeçtim dedi anlam veremiyorum

Eşim çocuk istemiyorsa, çocuk istemiyor demek ki diye düşünürüm ne düşüneceğim. Herkes çocuk istemek zorunda mı yahu. Bende istemiyorum mesela
Benim çocuk istediğimi en basindan beri biliyor bunu ona zorla dayatmadim. Bu benim suan için tek hayalim tek isteğim siz istemiyor olabilirsiniz bu sizin tercihiniz ama hiç kimse esiniz bile sizin bu hakkınızı engelleyemez.

Varikosel ameliyatından sonra morfoloji sorunu çıktı o da tedavi olmak istiyordu kendisi gidiyordu doktora ama bi anda vazgeçtim dedi anlam veremiyorum

Bence konunuzun ilk halini güncelleyin. İnsanlar sanki eşiniz çocuk sahibi olmaya karşıymış gibi anlayıp öyle cevap veriyor. Halbuki eşinizi durduk yerde tedaviyi devam ettirmeye yanaşmamış.
Bilemiyorum kırıcı konuşmuş. Normalde nasıl bir insandır siz daha iyi bilirsiniz. Höt höt bir insansa haddini bildirin derim. Ama normalde iyi biriyse bir sıkıntısı olabilir, bu durum onu tahmin edebileceğinizden daha fazla germiş olabilir. Sakince bir derdini öğrenmeye çalışın derim.

Benim çocuk istediğimi en basindan beri biliyor bunu ona zorla dayatmadim. Bu benim suan için tek hayalim tek isteğim siz istemiyor olabilirsiniz bu sizin tercihiniz ama hiç kimse esiniz bile sizin bu hakkınızı engelleyemez.
Bu şekilde düşünürseniz, doğumda çıkacak sorunlarda ve bebeğiniz doğduğunda hep tek başınıza kalırsınız. Çocuğa istekli olmayan bir erkeğin hamilelik ve doğumda size çok destek olacağını düşünmüyorum. Yerinizde olsam, ben bu çocuğu istememiştim demesinden ve bebekle birlikte benden soğumasından korkardım. O en başından beri biliyor çocuk isteğinizi de, siz onun istemediğini bilmiyor musunuz ayrıca ?

Hiç bi zaman istemiyorum demedi kendisi gitti ameliyat oldu her ay neden olmuyo diye soran kendisiydi bi anda degisip oluruna bırakması ve beni suçlamasına anlam veremiyorum konu bu benim isteyipte onun istememesi değil

Hiç bi zaman istemiyorum demedi kendisi gitti ameliyat oldu her ay neden olmuyo diye soran kendisiydi bi anda degisip oluruna bırakması ve beni suçlamasına anlam veremiyorum konu bu benim isteyipte onun istememesi değil
Konunuzda bu şekilde belirtmemişsiniz. Ortaya bebek isteyen kadın ve istemeyen erkek portresi çıkıyor, keşke belirtseymişsiniz. Bu durumda da tedavi sürecinden bıktığını ve bu yüzden artık bebek isteği duymadığını düşünüyorum. Zor bir süreçtir ne de olsa. Yorulmuş olabilir eşiniz.

Evet bu benim hatam düzgün ifade edememiş olabilirim bu şekilde olması çok canımı sıktı anlatamiyorum nasıl bi duygu olduğunu

Evet bu benim hatam düzgün ifade edememiş olabilirim bu şekilde olması çok canımı sıktı anlatamiyorum nasıl bi duygu olduğunu
Nasıl özlemle bebek istediğinizi anlıyorum.
Eşinizle konuşun neden bu şekilde davrandığını öğrenin.
Çok zor bir süreçten geçtiğiniz belli ikinizde çok stresli olmalısınız.
Bu aşamada kırıcı olmamakta fayda var.

sonuçta infertilite tedavisi olacağı için bütün tetkikler yapılmak zorunda
tüpleri kapalıysa aşılamayla nasıl gebe kalacak ki?

merhaba,
Demek ki istemiyor diye düşünürdüm. Bebek konusu çok ince düşünülmesi gereken bir konu. Iki tarafında çok istekli olması lazım. Annenin iki kat daha istekli olmalı. Bebeği yapıp sonra umursamaz bi baba olmasından iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…