eşimden kaynaklı çocuk sahibi olamıyoruz. 5 farklı doktor beklememizin gereksiz olacağını şansımızın azalacağını söyledi.
aşılama önerdiler en başta ve ben bu durumu ona defalarca anlattım. ikna oldu ve ben tedavi için gereken aşamalara geçtim,
2 gün önce rahim filmi çektirdim. dün sonucu alıp aşılama yapacak doktorla görüştüm ve fiyat aldım. eve geldiğimde anlattım ve vazgeçtiğini beklememiz gerektiğini olursa olur Allah nasip ederse olur zamanı vardır gibi şeyler söyledi.
beni suçladı acele ediyomuşum ve çocuğu çalışmak istemediğim için istiyomuşum. bunu duyduktan sonra bütün sonuçları yırttım ve artık istemiyorum dedim şu an konuşmuyoruz. çok kırıldım ve nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum.
eşimden kaynaklı çocuk sahibi olamıyoruz. 5 farklı doktor beklememizin gereksiz olacağını şansımızın azalacağını söyledi.
aşılama önerdiler en başta ve ben bu durumu ona defalarca anlattım. ikna oldu ve ben tedavi için gereken aşamalara geçtim,
2 gün önce rahim filmi çektirdim. dün sonucu alıp aşılama yapacak doktorla görüştüm ve fiyat aldım. eve geldiğimde anlattım ve vazgeçtiğini beklememiz gerektiğini olursa olur Allah nasip ederse olur zamanı vardır gibi şeyler söyledi.
beni suçladı acele ediyomuşum ve çocuğu çalışmak istemediğim için istiyomuşum. bunu duyduktan sonra bütün sonuçları yırttım ve artık istemiyorum dedim şu an konuşmuyoruz. çok kırıldım ve nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum.
bizimde sorun eşimde ama hiç böyle tavırlara girmiyo, 1 aşılama yaptık ona kalsa 2.yi hemen yapcaktık ben doktordan bunaldığım için sürekli erteliyorum. bunda böyle gurur yapcak ne var artık kısırlık çok normal oldu malesfeşimden kaynaklı çocuk sahibi olamıyoruz. 5 farklı doktor beklememizin gereksiz olacağını şansımızın azalacağını söyledi.
Eşim çocuk istemiyorsa, çocuk istemiyor demek ki diye düşünürüm ne düşüneceğim. Herkes çocuk istemek zorunda mı yahu. Bende istemiyorum meselamerhaba,
eşiniz çocuk sahibi olmak için bir çaba göstermiyorsa naparsınız?nasıl düşünür, nasıl hissedersiniz?
bu konuda fikirlerinizi almak istedim.
Ben de ikinci çocuğu istiyorum eşim istemiyor boğmak istiyorum eşimi, eninde sonunda istediğimi bunun içinde çok beklemeyeceğimi söyledim şimdi kara kara düşünüyor kendisi:)merhaba,
eşiniz çocuk sahibi olmak için bir çaba göstermiyorsa naparsınız?nasıl düşünür, nasıl hissedersiniz?
Benim çocuk istediğimi en basindan beri biliyor bunu ona zorla dayatmadim. Bu benim suan için tek hayalim tek isteğim siz istemiyor olabilirsiniz bu sizin tercihiniz ama hiç kimse esiniz bile sizin bu hakkınızı engelleyemez.Eşim çocuk istemiyorsa, çocuk istemiyor demek ki diye düşünürüm ne düşüneceğim. Herkes çocuk istemek zorunda mı yahu. Bende istemiyorum mesela
o zaman sıkılmıştır, çok zor şeyler yaşıyoruzVarikosel ameliyatından sonra morfoloji sorunu çıktı o da tedavi olmak istiyordu kendisi gidiyordu doktora ama bi anda vazgeçtim dedi anlam veremiyorum
Varikosel ameliyatından sonra morfoloji sorunu çıktı o da tedavi olmak istiyordu kendisi gidiyordu doktora ama bi anda vazgeçtim dedi anlam veremiyorum
Bu şekilde düşünürseniz, doğumda çıkacak sorunlarda ve bebeğiniz doğduğunda hep tek başınıza kalırsınız. Çocuğa istekli olmayan bir erkeğin hamilelik ve doğumda size çok destek olacağını düşünmüyorum. Yerinizde olsam, ben bu çocuğu istememiştim demesinden ve bebekle birlikte benden soğumasından korkardım. O en başından beri biliyor çocuk isteğinizi de, siz onun istemediğini bilmiyor musunuz ayrıca ?Benim çocuk istediğimi en basindan beri biliyor bunu ona zorla dayatmadim. Bu benim suan için tek hayalim tek isteğim siz istemiyor olabilirsiniz bu sizin tercihiniz ama hiç kimse esiniz bile sizin bu hakkınızı engelleyemez.
Hiç bi zaman istemiyorum demedi kendisi gitti ameliyat oldu her ay neden olmuyo diye soran kendisiydi bi anda degisip oluruna bırakması ve beni suçlamasına anlam veremiyorum konu bu benim isteyipte onun istememesi değilBu şekilde düşünürseniz, doğumda çıkacak sorunlarda ve bebeğiniz doğduğunda hep tek başınıza kalırsınız. Çocuğa istekli olmayan bir erkeğin hamilelik ve doğumda size çok destek olacağını düşünmüyorum. Yerinizde olsam, ben bu çocuğu istememiştim demesinden ve bebekle birlikte benden soğumasından korkardım. O en başından beri biliyor çocuk isteğinizi de, siz onun istemediğini bilmiyor musunuz ayrıca ?
Konunuzda bu şekilde belirtmemişsiniz. Ortaya bebek isteyen kadın ve istemeyen erkek portresi çıkıyor, keşke belirtseymişsiniz. Bu durumda da tedavi sürecinden bıktığını ve bu yüzden artık bebek isteği duymadığını düşünüyorum. Zor bir süreçtir ne de olsa. Yorulmuş olabilir eşiniz.Hiç bi zaman istemiyorum demedi kendisi gitti ameliyat oldu her ay neden olmuyo diye soran kendisiydi bi anda degisip oluruna bırakması ve beni suçlamasına anlam veremiyorum konu bu benim isteyipte onun istememesi değil
Nasıl özlemle bebek istediğinizi anlıyorum.Evet bu benim hatam düzgün ifade edememiş olabilirim bu şekilde olması çok canımı sıktı anlatamiyorum nasıl bi duygu olduğunu
Sorun esinizdeyse siz neden rahim filmi cekildiniz? Ayrica gercektdn kirici davranmis ama bence o icten ice üzülüyor. Çünkü sorun onda ve kendi cocugunun olmamasi ihtimali cok uzuluyordur bundan dolayi böyle seyler soyluyordur gibime geliyor..
sonuçta infertilite tedavisi olacağı için bütün tetkikler yapılmak zorunda
tüpleri kapalıysa aşılamayla nasıl gebe kalacak ki?
Demek ki istemiyor diye düşünürdüm. Bebek konusu çok ince düşünülmesi gereken bir konu. Iki tarafında çok istekli olması lazım. Annenin iki kat daha istekli olmalı. Bebeği yapıp sonra umursamaz bi baba olmasından iyidirmerhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?