eşiniz çocuk sahibi olmak için bir çaba göstermiyorsa...??

Benim eşimde ilk yıllarda istemedi gezelim dedi. 2.5 yıl sonra denemelere başladık 1 yıl sonra hamile kalabildim. Kısmet işi bu işler. 5 yıllık evliyiz. Ikizlerimiz 1 Yaşında .

Zamana bırakın..Belli ki ruhen yorulmuş..Düzelecektir..Barışın beraber zaman geçirin o konuyu açmayın..belli zaman sonra uygun dille isteğinizi yinelersiniz..

Herhangi bir sorunu olabilir belki size söylemiyor olabilir. Kendisi ile konuşun. Ama istemiyorsa zorlamayın.

Zamana bırakın..Belli ki ruhen yorulmuş..Düzelecektir..Barışın beraber zaman geçirin o konuyu açmayın..belli zaman sonra uygun dille isteğinizi yinelersiniz..

bende o kadar yoruldum ki ama vazgeçmedim üstelik herşeyle ilgilenen uğraşan benim peşinde sürekli şunu iç bunu iç diye dolanan benim. hadi uğraşmaktan sıkıldı diyelim neden benim bu isteğimi bu kadar küçümsedi

Çocuk tek taraflı karar verilecek bir durum değil.
Bırakın gününüzü yaşayın, zamanı gelince Allah nasip eder inşallah.

Varikosel ameliyatından sonra morfoloji sorunu çıktı o da tedavi olmak istiyordu kendisi gidiyordu doktora ama bi anda vazgeçtim dedi anlam veremiyorum
ya bizimkinde tedavi felan da yok ne güzel korunmasak olacak 2. bebe işi yokuşa sürüyor ben de 2015 de allah izin verirse istiyorum dedim, sen de net bir şekilde söyle istiyorum de ayrıca tedavi olmaktan çekinmiş vs olabilir ama senin en büyük hakkın evlat sahibi olmak

erkeklerde bu konu çok bıçak sırtı bir konu ya. belki tedaviye gidiyodu demişsiniz gittiği doktordan gerçekten zorunda giden Allah korusun çocuk yapmasına engel olabilecek bir sorun öğrendi ve sizin ne kadar çok çocuk istediğinizi bildiği için söylemekten korktu ve kızarak savunma mekanizmasına geçti. sonuçta siz çok istiyorsunuz aslında o da istiyormuş ki doktora dahi gitmiş ama şimdi onun yüzünden çocuğunuzun olamayacağına dair bir şüphe dahi edindiyse sizi kaybetmemek için ve gururuna da dokunduğu için açık açık size söyleyemiyor olabilir. biraz sakinleşip yüzyüze sakince konuşmakta fayda var bence. ne oldu tedaviye başlamışken niçin bir anda pes ettin bu çocuk ikimizin isteği ve arzusuyla sevgimizle yetişecek vs vs gibi huyuna suyuna giderek bi sormaya çalışın bakalım o zaman ne olacak?

merhaba,
eşiniz çocuk sahibi olmak için bir çaba göstermiyorsa naparsınız?nasıl düşünür, nasıl hissedersiniz?
bu konuda fikirlerinizi almak istedim.
istemiyor mu? erken mi buluyor?
yani bu konu üstünde konuşunca neler diyor ki?

Bence esinde senin kdar istyor canim emin ol ama erkekler dha hassaz hele sorunun ondannkaynaklinolmasi bu dha cok hassazlastiriyor. Zamana brakmak Allah verirse olacagina inaniyor mesela bnde 4 aydir istyoruz olmadi ben panik yaptim doktora gttim adetboldgum gunler agladim esim cok soguk kanli davrandi dha vakit var Allahin elinde hayatta herkez farkli sinaniyor bzimde sinavimiz bubolablir kendni uzme bekliycez Allah dogru zmanda verir gbi seyler soyluyor bazen kiziyorum sen hic uzulmuyonmu dye hayir dyo uzulunce bsey degismicek dyor ama uzuluyor eminim bna belli etmiyor

Tedavinin olumsuz sonuçlanmasından ve hayal kırıklığına uğramaktan korkuyor gibi geldi bana. Bazı konularda böyle hissettiğimde ben de pes eder, istemiyorum vazgeçtim derim. Onun da böyle bir şey olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…