• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşiniz çocuk sahibi olmak için bir çaba göstermiyorsa...??

mavimira

olur olur...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2013
227
155
63
merhaba,
eşiniz çocuk sahibi olmak için bir çaba göstermiyorsa naparsınız?nasıl düşünür, nasıl hissedersiniz?
bu konuda fikirlerinizi almak istedim.

o çaba göstermiyosa, sende kendini üzme boşa yıpranma tek başına yapılcak iş değil sonuçta
bizde 1.5 yıldır istiyoruz doktora gitmeyi teklif eden ve ilk giden eşim oldu

Neden istemediğini Öğrenmeye çalışırım. Maddi manevi yada kişisel sebebi neymiş.. Ondan sonra ya SAYGI duyar kabullenirim yada zaman tanırım tabi mantıklı açıklaması varsa..

İstemiyorsa zorlamayın,zira isteyen insanlar bile o psikolojiye alışmakta çok zorlanıyorlar. Sonra sürekli laf sokmalı, sıkıntılı bir hamilelik geçirebilirsiniz.

Son düzenleme:
zamana bırakın yasınız gencse sayet.. zamanla esınız duzelır . mesela ben 28 yasımdayım cocuk fikri banada suan cok uzak gelıyor.. zamana bırakmakta fayda var

Zamana bırakırım zamanla zaten kendiliğinden olacaktır şuan bu düşüncedeyken ona ısrar edersem ileride isteyeceği varsa da istemez ısrarımdan dolayı tamamen soğuyabilir.

merhaba,
eşiniz çocuk sahibi olmak için bir çaba göstermiyorsa naparsınız?nasıl düşünür, nasıl hissedersiniz?

Çaba göstermesi derken! siz istiyorsunuz da eşiniz mi istemiyor yada istemiyorum mu dedi sebebi illa ki vardır bence önce bunu ögrenin.

Yani neden istemiyor siz bilirsiniz. Yaşlarınız kaç belki ilerde düşünür.

Evlilik teklifi aldıktan sonra ilerde nasıl olur diye hiç konuşulmaz mı?Yani çocuk istiyor musunuz en azından bu evlilik aşamasında konuşulmaz mı?
Erkek çocuk istemiyor kadında seviyorsa katlanır.Erkek çocuk yapamıyor ama tedavi oluyorsa kadın sorun etmemeye çalışır,destek olur ve onu sevmeye devam eder.Kadın çok çocuk istiyor ve erkek istemiyorsa kadın boşanma seçeneğini düşünür.

merhaba,
Ben evli değilim, ama muhtemelen , oh miss hayat bana güzel diye keyfime bakardım. :KK48:

ablam evlendi ilk 4 sene eniştemin tüm baskılarına rağmen çocuk istemedi.
4 senenin sonunda ablam hadi yapalım bu sefer eniştem 35 yaş bunalımına mı girdi bilmiyorum istemiyorum dedi.
3 sene de öyle geçti.
ikisi hemfikir olup hadi yapalım dediklerinde bu seferde Allah istemedi 3 yıl uğraştılar.
10 senenin sonunda nihayet bi bebekleri var artık.

Back
X