Ne alacağını hiç bulamadıysa gram/çeyrek bütçesine göre de alabilir yaniBenimki güzel hediye alır.
Ama atla deve değil yani.
Kadına özel bir günde çiçek,takı almak o kadar da zor iş değil bana göre.
Aynen oğluma kıyafet bakıyordum ya bu çok büyük dedi. Yok dedim tam geliyor olur. Tabi tam geldiAdam her gün gördüğü oğlunun ev kıyafetiyle dışarı kıyafetini ayırt edemiyor. Küçülenleri ayırt edemiyor. Karısının dolabını fark etmesi mümkün değil bence ya
Yani ben 10 senelik evliyim artık böyle şeyler hiçAynen oğluma kıyafet bakıyordum ya bu çok büyük dedi. Yok dedim tam geliyor olur. Tabi tam geldi
Kocam Benim dolaba baksa eksik değil fazla görür. Ne bileyim dolaba bakıp “hımm eflatun kazağı yokmuş, alayım “ diyen olur mu ki
Her yıl itekliyorum, bu yıl alıp gelmiş. Canım isterse itekliyorum, canım istemezse iteklemiyorum. 16 yıl dolacak bu yıl, yaşlanıyoruz artık, adamın da değişecek hali yok.
Evlenmeden önce, aylık tanışma günlerini bile kutluyordu. Yıl devirince yıl oldu, çocuk olunca hepten saldı
İşte niyet o kadar önemli ki.. adam sizi sevdiğini ve bu temaya önem verdiğini ifade ediyor ve bu yeterli oluyor. Ancak konu sahibinin eşi gibi adamların niyetinin böyle iyi olduğunu düşünmüyorum :/Yani ben 10 senelik evliyim artık böyle şeyler hiç
Umrumda değil valla. Dün eşimin doğumgünüydü pastasını kesip arkadaşlarımla çıktım akşam. Bunu ben yapsam ağzıma ederdin diyor, dedim ederdim çünkü ben sana tam senlik hediye aldım. Sana sormadım
E ne alsam değiştiriyorsun ben de ondan sen al istiyorum sana seç diyorum diyor. Sen al da değiştiririz bana sorma diyorum. Neden iki iş yapalım diyor.
Ben de artık cidden umursamıyorum. Seviyorum, sevildiğimi biliyorum. Hissettiriyor mu, cevap evetse tam kafandaki beklentileri bekleyip gerilmeye de cidden gerek yok
Haha subat basi gibi avm de geziyorken bisey begendim. Esimin kredi karti bendedir hep. Onun kartiyla aldim. Sonra kendisine dedim sevgililer gunu hediyemi aldim diye. Diyor ki hmm senin karti alayim da ben de kendime sevgililer gunu hediyeni alayim.Eşim kart bilgileri sende var, ne istersen al der. Kafama göre alirim. O nedenle beklentilerim çok düşüktür
Ay ben istemem öyle düğünde takı mı takıyormuş?Ne alacağını hiç bulamadıysa gram/çeyrek bütçesine göre de alabilir yani
Ben artık öyle istiyorum yaAy ben istemem öyle düğünde takı mı takıyormuş?
Bir küpe de mi alamıyor ayol?
Benim eşimde aynı. Aslında erkeklerince ayrıntı sevmiyorlar. Bende isterdim eve çiçekle gelsin şiirler okusun içinde yok adamın. Doğum yaptım bi çiçek bile almadı ama süreç boyu hep yanımdaydı benimle beraber çekti doğum sancılarını. Hediye almaz ama değerverdiğini gösterir sevdiğim meyveleri alır evde yardımcı olur gün için de beni sevdiğini söyler. Her erkeğin sevgisini ifade etme biçimi farklıdır çok takılmıyorum artık ben.Sorunum büyük şey deyil aslında eşim özel günlerımı fazla önemsemiyor aslında her dediğimi alır ama bende birgünde ben söylemeden süpriz yapsın istiyorum mesela bir ay sonra doğum günüm var çocuklarım küçük onlar ne istersin anne doğum günün yaklaşıyor dedi benımde saat hoşuma gitti eşime nasıl dedim al gülüm ozaman dedi benmi çok abartıyorum ikimizde çalışıyoruz bende konusmuyorum eşimle çok soğukkanlı yaklasıyor hiç romantik deyil bu arada 12 senelik evlıyız belki bu 12 senede haberim olmadan 2 3 sefer yapmıştır süprız
Değerli taş yada altın kolye küpe de kaç tane alınabilir ki?Ay ben istemem öyle düğünde takı mı takıyormuş?
Bir küpe de mi alamıyor ayol?
Değiştire değiştire takarım ben.Değerli taş yada altın kolye küpe de kaç tane alınabilir ki?
Yani benim iki tane altın küpem var. Birini takıyorum çıkarmaya üşeniyorum. Öyle değiştirip kullanmam. Tektaş desen beştaş desen batıyor rahatsızlık veriyor. Taşlı kolyeleri de öyle her güne takamam. Bilezik falan zaten aram yok.
Ben ondan her özel günde altın hediyesine sevinenleri de kokoş demek ki diye görüyorum. Cidden o kadar takıyı takabiliyor musun?
Uzun seneler süren beraberliklerde bir yerden sonra sürpriz hediye almak zor bence. Saat, kolye, küpe alırsın tamam da nereye kadar? Eninde sonunda günlük giysi çantaya dönersin onu da erkeklerden cidden kaç tanesi tarzına uygun seçebilir ki?
Değerli taş yada altın kolye küpe de kaç tane alınabilir ki?
Yani benim iki tane altın küpem var. Birini takıyorum çıkarmaya üşeniyorum. Öyle değiştirip kullanmam. Tektaş desen beştaş desen batıyor rahatsızlık veriyor. Taşlı kolyeleri de öyle her güne takamam. Bilezik falan zaten aram yok.
Ben ondan her özel günde altın hediyesine sevinenleri de kokoş demek ki diye görüyorum. Cidden o kadar takıyı takabiliyor musun?
Uzun seneler süren beraberliklerde bir yerden sonra sürpriz hediye almak zor bence. Saat, kolye, küpe alırsın tamam da nereye kadar? Eninde sonunda günlük giysi çantaya dönersin onu da erkeklerden cidden kaç tanesi tarzına uygun seçebilir ki?
Yıldönümü, yılbaşı, doğumgünü, anneler günü gibi pek çok özel gün var ama öyle deme.Ben giysiyi, cantayi aklima esince gorup begenince direkt aliyorum zaten eş tarafindan hediye edilmesini sacma buluyorum o yuzden kendi adima ama her aklima estiginde altinlar elmaslar almiyorum.canta ayakkabi giysi alisverisini rutin olarak yapar insan zaten ama bir kac ayda bi altin alisverisine ben cikmiyorum dolayisiyla özel bir gunde gelmesi daha normal geliyor.
10 senelik evli biri 10 defa aldiginda 10 taki yapar cokta bisey degil.
Elbise canta dedigin eskiyince atiyorsun altini en azindan degistirebilir insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?