Eşiniz doğum gününüzde ne yapsa beğenirsiniz?

samanthaa

Guru
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2012
605
95
298
İstanbul
Eşiniz doğum gününüzde ne yapsa beğenirsiniz? Biz kocalarımızın doğum günü için özel yemek yapmak, sürprizler hazırlamak bir sürü şey düşünüyoruz. Doğum günlerinizde kocanız ne alsa ya da yapsa hoşunuza giderdi?

doğum günüm olduğunu hatırlayıp beni kutlaması bile benim için gayet değerli
çünkü kendisi pek hatırlamaz hediyeyi geçtim bir öpücük bile vermez.....

biz evleneli hemen hemen 1 sene oldu dogum gününü gectim biz tanisma günümüze kadar kutladik. Dogum gününü beklemez cicek almak icin. Üzülsem bile gonlumu almak icin alir. ben boyle seylerin bayana bagli oldugunu dusunuyorum. Ona hissettirdigin huzura bagli yapacaklari. Istememe gerek yok massallah elinden geleni ardina koymaz. Halada mesajlasiriz durmadan :)

s4 veya istediğim bi laptop var onlardan biri olursa süper olur :16: biraz tekneloji manyaklığı varda bende :27::27:

hatırlayıp kutlaması yeter ama kendisi unutmaz hiç çiçek gönderir işyerime hediyemi alır saolsun onunla olmak yetiyo bana başka da bişey istemem huzurumuz mutluluğumuz olsun da :)

ofisime kocaman çiçek göndermesini, şık bır yerde yemek ayarlamasını- doğum gunum için pasta kesmesını ve hedıye olarakda kolye,kupe bıleklık ama her ne ıse altın almasını ısterrdım:1:
bunların hepsınıde yaptı aşkım.:nazar: ama o zaman nişanlıydık şimdi evlı olarak gecıreceğim ilk yaşgunumde bakalım napacak. bırını bıle atlasa kırılırım. erkeklerden fazla şey beklemeyeceksın ama beklıyorum ben napayım:1:

diz çöküp senin için ölüyorum bitiyorum aşkından eridim tükendim dedikten sonra aldığı kocaman meyveli yaş pastayla kolayı yesek üstüne benim için tuttuğu orkestra çalsa biz dansetsek fena olmazdı hani.
tabi bunlar için bana bi koca lazım :5:

26 mart doğum günümdü aşkiom çok hastaydı evdeydi kutlamadık hatta aramız biraz kötüydü diyelim :24::24: ama geçen cumartesi evimizdeydik (evdüzüyoruzda yavaş yavaş) kendisi ateşler içinde yanıyomuş bilmiyorum tabi sonradan farkettim kardeşi ve kardeşinin nişanlısı gelicekti evimizi gezmeye kapı çaldı bibaktım pastayla çıkıyolar çok şaşırdım aşkitomda konfeti patlattı kafama :9::9: süprüz yapmış hasta hasta kıyamam :16::16: bide bana forma almış :52::52::52:

Geçtiğim tüm yollardaki duraklara ikimizin resmini bilboard olarak koydurursa

Arabamızın plakasını ikimizin baş harfleri yaptırırsa

Bana aşkını anlatan uzun bir mektup yazarsa çok ama çok beğenirim......

benim unutamadim en ozel gecen yildi o kadar ateslenmis ve vucudumun resmen belden asagisini hissetmiyordum dogum gunumden 3 gun onceydi dr acilde kalacan dedi en azindan atesin dusene kadar 2. gunu bos odaya yatirdilar ve halen serum igne hap veriyorlardi esimle cocuklarim ara sira geliyorlardi ve eve gidiyorlardi cocuk olunca istemiyorlar neyse dogum gunumu hatirlaayacak hal bile yoktu o gunu kimse gelmedi bende hastanenin camindan yagmuru izliyordumkendimide oyle yalniz hissediyordumki esimin bile biktigini ve pes ettigini dusunmeye baslamistimki telefonuma msj geldi seni unutmadik artik senin dogum gununu hatirlayan 4 askin var hemen camdan bak yaziyordu baktigimda ucan balon altina hediye sepetini baglamisti esim cocuklarimin kendi elleriyle yazdiklari dogum gunu msj birindede hatta kizim yazmisti simdi bile duygulandim yarim turkcesiyle annecigim sakin cok hasta olup olme olursen seni asla affetmem bizi annesiz birakirsan asla dogum gununu kutlamam sen bize herzaman lazimsin seni cok seviyorum yazmisti babasina sormuslar ne yazalim diye oda icinizden geceni yazin demis ve benim icin en guzel dogum gunuydu

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Bu yıl doğumgünümden 2 gün önce çok kötü kavga etmiştik.
Daha doğrusu ben onun kalbini çok kırmıştım.Ne yapsam da yüz vermiyordu.
Biz aynı şirketteyiz.
Sonra onun biriminden kızlar geldi yürü hiç değilse bişeyler içelim dediler kabul ettim gittik.
Arkam kapıya dönük.Fonda doğumgünü parçası duyulmaya başladı ve arkamdan pastayla gelip yanağıma kocaman öpücük koyan aşkım...
Şoktan kendime gelememiştim ki ona sarıldığımda arkasında duran diğer arkadaşlarımızı görünce sersemliğim geçmişti :17:
Tabi Cumartesiye denk geldiği için doğumgünüm bayaa bi 2 gün boyunca mest etmişti beni :nazar:

Back
X