Esiniz En İyi arkadasinizla Gorusmenizi İstemesse Ne yaparsiniz ?

sirine5561

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2016
12
0
1
40
Esim en iyi 2 arkadasimdan hoslanmadigini ve onlarla gorusmemi istemedigini soyledi. Ama o arkadaslarim benim yaklasik 20 yildir arkadasim ve dostum sayilirlar. Bu zamana kadar herhangi bir kotuluklerini gormedim ve gorustugumde iyi zaman gecirdigim dostlarim. Onun icin gercekten bu durum beni cok uzuyor fakat ailemin huzuru icin bise diyemiyorum. Siz ayni durumda olsaydiniz ne yapardiniz ?

benimde 7 yıllık bir arkadaşım vardı eşim kesinlikle görüşmeni istemiyorum dedi ben inadına görüştüm çünkü onu ilgilendirmez..
o yokken arkadaşım vardı.. o kız şöyle böyle sen göremiyorsun falan dedi ve maalesef bahsettiği şeyler doğru çıktı ilişkimi kestim.

sizin göremediğiniz bi durum varsa bilemiyorum ama sebepsiz ve sırf eşiniz istiyor diye arkadaşla görüşmemek olmaz.

bir sebep yoksa eşiniz bencillik yapıyor.
yılların dostluğunu bitirmek kolay mı.
sende ona de şu arkadaşlarınla görüşmeni istemiyorum
bakalım neler hissedecek

sebebi nedir??
valla ben işyeri haricinde kimseyle görüşemiyorum. zamnım da yok. hele çocuk olunca hiç olmuyor zaman.
bi de ben pek arkadaşçıl değilim, olmasada olur yani. ben olsam görüşmezdim sanırım çok da dert etmezdim.

Ben de iş dışında görüşebildiğim tek çevre ailemiz.
İki büyükleri ihmal etmiyoruz,başbaşa kalıyoruz.
Geri kalan aynen geride kalmıştır.
Cidden hiç vaktim de yok gücüm de...

kötü bir sebebi yoksa eşinle konuş ve görüşeceğini söyle...sen onun arkadaşlarınla görüşmesini engelleyebilir misin...cevap :hayır...
ama ne demişler bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim...onun içinde iyice konuş senin bilmediğin bir durum mu var diye...

aynen kaç yıllık arkadaşım vardı canım sen göremiyosun sana iyi bi kazık atacak en son dedi görüşme dedi ve ne yazıkki haklı çıktı kazığın büyüğünü attı erkekler birazdaha objektif bakabiliyo biz daha duygusal bakıyoruz

aile huzuru herseyden onemlidir benım ıcın. ben bekarken eşim devamlı arkadasımı sevmedıgını soylerdı. 6 senelık arkadasımdı.. annemde aynı seyı soylemıstı. halamda . babamda. kuzenımde.. bı cok farklı kısıden aynıseyı duysamda asla onun kotu bı dost olduguna ınanmadım. eşim devamlı o kızın gözü göz değil diyip duruyodu. nişanlandıgımzdada aynı seyı dmeeeye devam ettı ve ben o benım en yakınım havasında dolasıyodum. 1 kişi demedi birçok kısı dedi bunu. ve hatta aynı ıs yerınde calısmıstık 9 ay staj yaptk stajdakıler bıle soylemıstyı x e dıkkat et dıye. salaklık ettım dınlemedım . hayatımın kazıgını yedım. esınızı kırmaytın bı bıldıgı vardır. ama arkadasınızla aranıza yavasca mesafe koyun.. bırdne yapmayın.

sebep ne olabilir ki bunu demesi için?
hoş gerçi her ne sebeple olursa olsun bana böyle bir emir verse adamın alnını karışlarım, o da ayrı mevzu

22 yillik bi arkadasim var eş değil kralı gelse görüşmemi engelleyemez 22 yıllık dostumu üç günlük koca mı tanıyacak ben mi? Ha görüşme yerine dikkatli ol dese anlarım.. Ama arkadaşlarım benim özelimdir kazık da yesem bu benim tecrübemdir..

sebep ne

sebep neymiş?? öyle saçmalık mı olur? kesinlikle kabul etmeyin, kend hoşlanmasa bile bu konuda söz söyleme hakkı yok ki kaç yıllık arkadaşlarınız, insan bunu küçük çocuguna yapar ancak "arkadaşlarını beğenmiyorum, görüşme onlarla" diye. Lütfen hanımlar eşlerinizin hayatınıza bu kadar müdahale etmesine izin vermeyin.

eğer geçerli bir sebebi yoksa;ki bunun için ciddi kanıt bulması falan lazım bana ispatlaması.
onu haricin de sevmiyorsa da sevmesin ,görüşmek zorunda değil.ben bireysel olarak görüşürüm yeterli.
eşimin hoşlanmadığım arkadaşı var mesela,dışarda görüşürüz,karşılaşırsak da selamlaşırız o kadar.ki bu adamın karısı benim çok samimi arkadaşım

sebebini sorgula mutlaka erkek ırkı göremediklerini görebiliyor

Birşey gördüyse seninle paylaşsın senin de için rahat etsin
Belki tavırları hoş değildir, size normal gelir ona gelmez
Güzellikle konuşun ne eşinizi üzün ne de arkadaşınızdan ayrılın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…