- 25 Nisan 2016
- 12
- 0
- 1
- 40
- Konu Sahibi sirine5561
-
aynen kaç yıllık arkadaşım vardı canım sen göremiyosun sana iyi bi kazık atacak en son dedi görüşme dedi ve ne yazıkki haklı çıktı kazığın büyüğünü attı erkekler birazdaha objektif bakabiliyo biz daha duygusal bakıyoruzbenimde 7 yıllık bir arkadaşım vardı eşim kesinlikle görüşmeni istemiyorum dedi ben inadına görüştüm çünkü onu ilgilendirmez..
o yokken arkadaşım vardı.. o kız şöyle böyle sen göremiyorsun falan dedi ve maalesef bahsettiği şeyler doğru çıktı ilişkimi kestim.
sizin göremediğiniz bi durum varsa bilemiyorum ama sebepsiz ve sırf eşiniz istiyor diye arkadaşla görüşmemek olmaz.
Esim en iyi 2 arkadasimdan hoslanmadigini ve onlarla gorusmemi istemedigini soyledi. Ama o arkadaslarim benim yaklasik 20 yildir arkadasim ve dostum sayilirlar. Bu zamana kadar herhangi bir kotuluklerini gormedim ve gorustugumde iyi zaman gecirdigim dostlarim. Onun icin gercekten bu durum beni cok uzuyor fakat ailemin huzuru icin bise diyemiyorum. Siz ayni durumda olsaydiniz ne yapardiniz ?[/QUOTE
sebep neymiş?? öyle saçmalık mı olur? kesinlikle kabul etmeyin, kend hoşlanmasa bile bu konuda söz söyleme hakkı yok ki kaç yıllık arkadaşlarınız, insan bunu küçük çocuguna yapar ancak "arkadaşlarını beğenmiyorum, görüşme onlarla" diye. Lütfen hanımlar eşlerinizin hayatınıza bu kadar müdahale etmesine izin vermeyin.
sebep ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?