Esiniz En İyi arkadasinizla Gorusmenizi İstemesse Ne yaparsiniz ?

Öyle yaptı bizimkisi bizi tanıştıran kızdan tutta en sevdiklerime kadar gitti tek tek. Ben reddediyodum görüşcem diye inada bindiriodum ama hep sorun yaratıyodu görüşmesem bile telefonlarımı aşırı irdeliodu bakkala giidince bile bi tripler hiç rahat bırakmıyodu böyle böyle darlandım bir kişiyle bagımı kestim iki oldu üç oldu sonra bir baktımki hiç arkadaşım kalmamış..

Görüşmek istemiyorum diyebilir de sen görüşme ne demek? Hem de somut bir sebep söyleyemeden. Bence "sen görüşmek zorunda değilsin, ben sen olmadan görüşürüm" diyin. Siz ona en yakın arkadaşınla görüşme deseniz, o ne der?

başın derde girdiginde 20 yillik dostun bile mutlu oluyor, bosversene, insanin eşi, hayat arkadaşı yeri gelince aileden çok kıymet biliyor. hic bir arkadaşıma güvenmem, hele kız arkadaslar..

Ciddi bir nedeni yoksa bu istegi simariklik ve bencillik. Sebepsiz yere 20 yillik dost kenara atilmaz.

Esinize sorun, net bir sebebi var mi yok mu diye. Duzgun bir cevap veremezse arkadasliginizi bitirmeyin.

20 yıllık arkadaşınız eşi istemiyor diye sizinle görüşmese ne hissederdiniz önce bunu düşünün...

Ben bunu düşünerek evliliğimde en yakın arkadaşımla ilişkimi aynı düzeyde yürüttüm hep. Her hafta görüşmemiz devam etti.
Boşandım mahkemeye o arkadaşımla gittim, o arkadaşım ve diğer arkadaşlarımla kendime geldim, onlarla hayatımı düzene soktum, depresypndan çıktım, mutlu oldum... Şimdi o arkadaşım evli ve Özel günlerinde bile beni arayıp "hadi gelin de biraz da birlikte takılalım" diyecek kadar yakın hissediyor-ben de ona öyle...

İyi ki 3+1 yıllık adam için 15 yılı çöpe atmamışım.

Nasıl arkadaşlara sahip olmak istiyorsanız, öyle arkadaş olun...

Onlar senin arkadaşların yani karışmasına izin vermemelisin bence. Benimde başıma gelmişti ama ben yine de görüşmüştüm. Nedenini sor bi yani neden hoşlanmıyor neden istemiyor

Neden diye sorarim..
bazen erkekler bizim görmediğimizi gorebiliyorlar.
Tıpkı onlarin arkadaslarinda onlarin göremediklerini bizim gördüğümüz gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…