- 3 Eylül 2012
- 21.881
- 57.682
- 798
- Konu Sahibi sirine5561
-
Arkadaslarimin tavirlari hosuna gitmiyormus ve arkadaslarimla samimiyetimden dolayi kiskandigini soyledi. Telefonumda isimlerini gordugunde bile tuylerinin diken diken oldugunu soyledi.
Arkadaslarimin tavirlari hosuna gitmiyormus ve arkadaslarimla samimiyetimden dolayi kiskandigini soyledi. Telefonumda isimlerini gordugunde bile tuylerinin dikensebep ne olabilir ki bunu demesi için?
hoş gerçi her ne sebeple olursa olsun bana böyle bir emir verse adamın alnını karışlarım, o da ayrı mevzu
Arkadaslarimin tavirlari hosuna gitmiyormus ve arkadaslarimla samimiyetimden dolayi kiskandigini soyledi. Telefonumda isimlerini gordugunde bile tuylerinin dikenSebebi çok önemli bence neden öyle söylüyor ne görmüş ki.
Arkadaslarimin tavirlari hosuna gitmiyormus ve arkadaslarimla samimiyetimden dolayi kiskandigini soyledi. Telefonumda isimlerini gordugunde bile tuylerinin diken diken oldugunu soyledi.
Arkadaslarimin tavirlari hosuna gitmiyormus ve arkadaslarimla samimiyetimden dolayi kiskandigini soyledi. Telefonumda isimlerini gordugunde bile tuylerinin diken
Aynen sonra da yalnız kalıyorlar. Bir arkadaşım da sevgili bulup beni terk etmişti.20 yıllık arkadaşlığı sebepsizce koca istiyor diye çöpe atana buldumcuk diyoruz biz.
Ne gibi bir sebep gösteriyor görüşmemeniz için?
Öyle olur genelde, bütün sosyal çevresini silip sonra sap gibi ortada kalıyorlar.Aynen sonra da yalnız kalıyorlar. Bir arkadaşım da sevgili bulup beni terk etmişti.Ayrıldı sonra ama bana yüzü kalmadı.
Ben hayatta 20 yıllık arkadaşımı silmem kimse için.
Cevap seni kıskanıyor oluyor genelde.Öyle olur genelde, bütün sosyal çevresini silip sonra sap gibi ortada kalıyorlar.
Bir de senin göremediğin bir şeyleri görmüştür diyenler var. Arkadaşlığı bitirmeye sebep olacak kadar büyük hatalar nasıl 20 yıl boyunca görülmez buna da şaştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?