- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.582
- 598
- 35
- Konu Sahibi sirine5561
-
Düşünsene sana diyormuş never la gorusmeyeceksin.sebep ne olabilir ki bunu demesi için?
hoş gerçi her ne sebeple olursa olsun bana böyle bir emir verse adamın alnını karışlarım, o da ayrı mevzu
bende aynı sorunu yaşıyorum 10 yıllık bir arkadaşım var eşimin doğu görevi zamanında iş arkadaşının hanımıydı biz o zamanlar ailecek görüşüyorduk çokta samimiydik gurbette birbirimize destek olduk beraber yedik içtik ama onlar sonradan boşandı ve boşanmada kabahatli olan arkadaşımdı çünkü kocası onun ağzının içine bakmasına rahmen o birtürlü memnun olmuyordu en sonunda iş boşanmaya vardı şimdi eşim eşiyle görüşüyor bende arkadaşımla ama eşim onunla görüşmemi hiç istemiyor bu konuda bana çok kızıyor yaramaz biri diyor. bense sırtımı dönmenin vefasızlık olacağını düşünüyorum kafam çok karışık yani
Düşünsene sana diyormuş never la gorusmeyeceksin.
Sebep ne konu sahibi? Bir neden yokken durduk yere onunla gorusmeyeceksin derse ben de aa tabi canım ne demek görüşmem demem kusura bakmasın.
kocam köylü olacam ben, o görüşme derse "piki kıcıcımmm" diyip görüşmeyecem seninle
aynı durumdayım. bn araya mesafe koydum o msj atmadan yazmıyorum. kızla ayrı şehrlerdeyz şmdi görüşelm diye konuşuyorz ama denk gelince bahane bulup gtmicem .. eşimle sorun olmasın die. çünkü bnmde eşimn görüşmesini istemedğm kişiler var eşim benm için görüşmüyor..Esim en iyi 2 arkadasimdan hoslanmadigini ve onlarla gorusmemi istemedigini soyledi. Ama o arkadaslarim benim yaklasik 20 yildir arkadasim ve dostum sayilirlar. Bu zamana kadar herhangi bir kotuluklerini gormedim ve gorustugumde iyi zaman gecirdigim dostlarim. Onun icin gercekten bu durum beni cok uzuyor fakat ailemin huzuru icin bise diyemiyorum. Siz ayni durumda olsaydiniz ne yapardiniz ?
mantikli bi aciklama ve sebep beklerdm.cunki durduk yere boylr bisi istemez heraldeEsim en iyi 2 arkadasimdan hoslanmadigini ve onlarla gorusmemi istemedigini soyledi. Ama o arkadaslarim benim yaklasik 20 yildir arkadasim ve dostum sayilirlar. Bu zamana kadar herhangi bir kotuluklerini gormedim ve gorustugumde iyi zaman gecirdigim dostlarim. Onun icin gercekten bu durum beni cok uzuyor fakat ailemin huzuru icin bise diyemiyorum. Siz ayni durumda olsaydiniz ne yapardiniz ?
Eşin normal değilArkadaslarimin tavirlari hosuna gitmiyormus ve arkadaslarimla samimiyetimden dolayi kiskandigini soyledi. Telefonumda isimlerini gordugunde bile tuylerinin diken diken oldugunu soyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?