Eşiniz ev işlerine yardım eder mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
genelde yardım ediyo eşleriniz off off benimki ömrümü yedi valla benimki ne yardımı yaptıma kusur bulmasa yeter valla konuyu görünce atladım valla yazmasam olamaz çok dertliyim valla her işi yaparım hiç ucundan tutmaz tutsa bile söyleye söyleye zor yapar ondan sonrada başıma kakar bütüngün evde ne yapıyon diye en sonunda sinirlenir her işi ben yaparım sonrada hastalanır yatarım yaptığım yemeğe bile kusur bulur mutlaka annesi alıştırmış pohpohlamaya benide devamlı onla karşılatırıyo hiç hata olmucak kendi derli toplu olsa içim gam yemez yani taş fırın erkeke anlıcanız işi daima daha önemli evde o dağıtacak ben toplucam düzenli olucam herşey yerinde olacak deli ediyo beni anlıcanız aman çok yzdım dertlendim valla

işine gelirse yardım ederr acaippp te güzel yapar yaptığı işi beğenirimm
ama işine gelirseeeex

:asigim:valla kılını bile kıpırdatmaz çoraplarını bile koltukların arasına sıkıştırır, ama bende iş yapınca kızar kadın çağır gelip yapsın der eee işine geliyo ben her iş yapışımda yardım etmiyo diye kıyamet kopardığım için......

bulaşığı beraber yıkarız ben yıkarım oda gıcırdata gıcırdata durular.toz alır lavoba yıkar meyvamı getirir yemeği karıştırmaya yardım eder ben diğer yemeklerle uğraşırken.ilacımı bile eliyle ağzıma koyar.ilk zamanlarda bukadar değildi ama şimdi çok iyiyiz.bazende yatağımızı bile toplar.daha doğrusu toplamaya çalışır.

Ruh durumuna göre değişir valla... ıyiyse acayip yardım eder kocitom. Balkonu yıkar, hover yapar canım benim.. Akşamda beraber lazanya yaptık aşkitomla...

vala 17 gundur evın herseyını yapıyo masallah :icecream:
bebek beklıyorum dondurulmus embiryo ıle kaldımkaydirigubbakcemile2

bulasık yemek toz gırgır:roflol:
sabahta öööf hergun ne pişircem derdi bıktım ya benımde özel bı hayatım olmalı dıyo:roflol::roflol:

gülüyorum
gülme bebegı pırtlatcan dıyo:roflol:

Canım şunu getir derim yapar,işe giderken çöpü döker,iş çıkışı ekmeğide alır öyle gelir.Başka yaptığı birşey yok.

benim kocişim ev işleri yönünden maalesef çok zayıııııfff...:sm_confused:.elinden hiç bişey gelmediği gibi zaten işe yakışmazki.. o kadar beceriksizki tenceredeki yemeği bile tabağına koyamaz....hamileliğimin ,llk 3 ayında mutfağa hiç giremedim zavallım yumurta yapayım demiş kahvaltıda yumurtanın yarısı dışarda yarısı içerde kabuklarıyla falan doldurmuş tavaya... garibim 3 ay dışardan yemek yedi....ama evin bütün alışverişini yapar canımcım ..:asigim: ha bide çöpü kapıcıya çıkarır.. başka yohh....

:1shok::1shok: hadi yaa. kız beniki çamaşırın nere asıldığını bilem bilmez .kaydirigubbakcemile3

Çok şükür bana ihtiyacım olduğunda, bunu farkettiğinde ben söylemeden bile
yardım eder. Elinden geldiğince, yapabildiği kadarıyla bir işin ucundan tutar muhakkak.

eşim ev işlerine yardım etmez
çok yoğun çalıştığı için yatmadan yatmaya evd eoluyor.

ama izinli olduğu günler ben yemek yaparken salatayı yapar
sucuklu yumurtayı pişirir.
bunlar yetiyor bana.
.

genellikle ben yemek yaprken o da yerleri paspas yapar , alınması gerekiyor ise tozları alır ve banyo , tuvaleti yıkar:CüvCüv:
hafta içi yemek yapmak bana , temzilik işleri ona aitkaydirigubbakcemile3
cuma günleri temzilikçimiz gelir kıyı köşe temziler zaten,bize de evi temiz tutmak düşüyorhihoyyytonu da sağolsun kocacım halleder,beni hiç ama hiç yormazsengözlerimebaksanab

kocişim sıcak yemek yapamaz ama çok güzel tavuk sote yapar salatada çok iyidir pazar kahvaltılarımızı hazırlar hafta sonu gömleklerini ütüler bulaşık makinasını boşaltır camları beraber sileriz akşam yemeklerini hazırlamama yardım eder sofrayı kurmama kaldırmama vs..vs... çoook nadir zorla elektrik süpürgesini açar o kadar başkada bi şey yapamaz ....

Son düzenleme:
ben çok şanslıyım galiba benimki donunu bulamaz dolaptan buda evlendikten sonra hanzolaşanlardan.....

yardım ediyo etmesine de artık bizim iş zıvanadan çıktı, herşeye karışıyo, yapma etme dedikçe kavga ediyoz, şimdilerde saldı yakasını oh be bende rahat ettim, bu kadar da karışılmazki kadının işine canımmm :roflol:

Hafta sonları kahvaltıyı hazırlar,akşamları da bazen çayı demler,getirir
:1hug:

:roflol::roflol::roflol:

cok hoş yaaa :CüvCüv: :teytey:

erkeklerin temizlik yapmasi toz almasi yer süpürmesi fln bana biraz garip geliyo nedense CADIARZU
esim olucak kiside asla hoslanmıyo yapıcagınıda sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…