- Konu Sahibi EU1
-
valla ne yalan söyliyim benden güzel yemek yapar, ütü yapar, her işi halleder ama yapmıyo
ılahı bak sen suna rahat edecekmıs :)) azcık yardım etse elıne mı yapısacak.esının yukunu azcık hafıfletse ne olcak yanı.ısın zor canım valla.evlendıkten sonra malesef eskı camlar bardak oluo ne yazıkkı.sen bırde hanı dedım ya tatlı tatlı ısve dıee bıde onu dene bakalımm :jeyyar:
O zaman sen de rebel black'in dediğini yap. accuk cilve yap, naz yap.:jeyyar:
bir de kadının en büyük silahı göz yaşıdır. Bir iki duygu sömürüsü yap bakalım ne olacak. Azcık canın tatlı olsun.
pazar günü evde olsa ben onu boş bırakmam da dua etsin cts'leri evde değilim
cilvelerin sonu temizlikle bitmezse nolcak :jeyyar: :roflol: :roflol:
pazar günü evde olsa ben onu boş bırakmam da dua etsin cts'leri evde değilim
cilvelerin sonu temizlikle bitmezse nolcak :jeyyar: :roflol: :roflol:
Bak ben orasını hiç düşünmemiştimkaydirigubbakcemile3
Bak ben orasını hiç düşünmemiştimkaydirigubbakcemile3
al benden de okadar valla bende hıc dusunmemıstım. :roflol: :roflol: ılahıı ayarını dozunu ıyı ayarlarsın kacırmazsın yolunu buldunmu gıder o ole.ama tabıı ılk denemeler bıraz tutarsız olur,vazgecmez pes etmezsın calısmaya devam .... :roflol: :roflol:
konuyu dağıttık diye kızcaklar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sengözlerimebaksanab
Erkeklerin çoğu rahatına düşkün.Evliliğimizin ilk zamanlarında yapardı az da olsa.Şimdi kılını kıpırdatmaz.Eli işe çok yatkındır ama hiçbir cilve fayda etmez.hihoyyyt
Yardım et imasında bulunmam bile canını sıkıyor artık.:1no2: Hastayım diye balkonu yıkamasını ima ettim ama pişman olan yine ben oldum.Sanane bırak kirli kalsın:bbo: oturmak isteyen yıkasın.
Beni sevmiyor,önemsemiyor diye sonra kendi kendimi yiyiyorumkötükedihüsoklava:
mihribancim isin zor valla ne deyim.... gerci benimkide tek cocuk kayinvalidem hep pof pof lamis ama bana sökmezzzzzzzzzkaydirigubbakcemile3maalesef rahmetli kaynanam eşimi çok el üstünde ve nazlı büyüttüğü için eşimin elinden hiçbir iş gelmez aksine herşeyi ayağına bekler.sofrada çayını bile doldurmaz suyunu bile benden beklerklava: klava:çünkü çocukluğundan beri böyle yetişmiş iki kızkardeşi etrafında hep pervane olmuş acısınıda şimde ben çekiyorum:jeyyar::jeyyar:
benim 3 de küçük çocuğum var böyle bir eşle düşünün benim halimi:bbo:biz bu sebeple çok tartışıyoruz ama olan bana oluyo:mymeka:
tek iyi yönüyse evi dağıtmaz kirletmez düzenlidir temizdir keşke birazda yardım etse herşeyi benden beklemese daha iyi olacak ama nerdebenneyaptımki
mihribancim isin zor valla ne deyim.... gerci benimkide tek cocuk kayinvalidem hep pof pof lamis ama bana sökmezzzzzzzzzkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?