Eşiniz ev işlerine yardım eder mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla ne yalan söyliyim benden güzel yemek yapar, ütü yapar, her işi halleder ama yapmıyo

O zaman sen de rebel black'in dediğini yap. accuk cilve yap, naz yap.:jeyyar:
bir de kadının en büyük silahı göz yaşıdır. Bir iki duygu sömürüsü yap bakalım ne olacak. Azcık canın tatlı olsun.

O zaman sen de rebel black'in dediğini yap. accuk cilve yap, naz yap.:jeyyar:
bir de kadının en büyük silahı göz yaşıdır. Bir iki duygu sömürüsü yap bakalım ne olacak. Azcık canın tatlı olsun.

pazar günü evde olsa ben onu boş bırakmam da dua etsin cts'leri evde değilim
cilvelerin sonu temizlikle bitmezse nolcak :jeyyar: :roflol: :roflol:

Bak ben orasını hiç düşünmemiştim kaydirigubbakcemile3

al benden de okadar valla bende hıc dusunmemıstım. :roflol: :roflol: ılahıı ayarını dozunu ıyı ayarlarsın kacırmazsın yolunu buldunmu gıder o ole.ama tabıı ılk denemeler bıraz tutarsız olur,vazgecmez pes etmezsın calısmaya devam .... :roflol: :roflol:

konuyu dağıttık diye kızcaklar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sengözlerimebaksanab

Erkeklerin çoğu rahatına düşkün.Evliliğimizin ilk zamanlarında yapardı az da olsa.Şimdi kılını kıpırdatmaz.Eli işe çok yatkındır ama hiçbir cilve fayda etmez.hihoyyyt
Yardım et imasında bulunmam bile canını sıkıyor artık.:1no2: Hastayım diye balkonu yıkamasını ima ettim ama pişman olan yine ben oldum.Sanane bırak kirli kalsın:bbo: oturmak isteyen yıkasın.
Beni sevmiyor,önemsemiyor diye sonra kendi kendimi yiyiyorumkötükedihüso klava:

sende bendensin arkadaşım
ilk başlarda yapıyodu benim eşimde şimdi iyice rahatına alıştı vallakaydirigubbakcemile

Evet her zaman her konuda yardım eder zaten evlenırken bu konulara önem verılmelı

valla sağolsun cocam yeri geldiğinde cam siler evi süpürür sıpalara bakar be gezerim yemekte yapar temizlikte pazara çıkar yeri geldiğindede mıh gibi oturur bilgisayarın başına bide yaptığım işe söylenir ama olsun ben onu bölede sefiyommm

yok ay benim kocisimde yapar bak allah var.... ama zaten demisti "Evlenince seni basimda tac edicem" demisti bende damardan giriyorum " hani sen bana böyle böyle demistin diyorum" o da sagolsun zaten öylede yapio!

yapar..
ben evı toparlamadan uyumam bazen yorgun olurum aklıma takılır salon mutfak vs. sen yat ben hallederım der.
yada demeden yapar..
hakkını yıyemem..
yemek yaptığıda olmustur..
yapmalılarda sonucta ev işi kadrolu görev değil..herkez yapabılır..

maalesef rahmetli kaynanam eşimi çok el üstünde ve nazlı büyüttüğü için eşimin elinden hiçbir iş gelmez aksine herşeyi ayağına bekler.sofrada çayını bile doldurmaz suyunu bile benden beklerklava:klava:çünkü çocukluğundan beri böyle yetişmiş iki kızkardeşi etrafında hep pervane olmuş acısınıda şimde ben çekiyorum:jeyyar::jeyyar:
benim 3 de küçük çocuğum var böyle bir eşle düşünün benim halimi:bbo:biz bu sebeple çok tartışıyoruz ama olan bana oluyo:mymeka:
tek iyi yönüyse evi dağıtmaz kirletmez düzenlidir temizdir keşke birazda yardım etse herşeyi benden beklemese daha iyi olacak ama nerdebenneyaptımki

mihribancim isin zor valla ne deyim.... gerci benimkide tek cocuk kayinvalidem hep pof pof lamis ama bana sökmezzzzzzzzzkaydirigubbakcemile3

hakkini yiyemem haftasonu bulasik yikar temizlik birlikte yapariz ben supururum o arkamdan siler...esyalarini dolaba yerlestirir utu yapar cok is yapmami istemez yorulmamam ve gergin olmamam icinnn:asigim: mutfakta yanimda durur sohbet ederiz o da birseyler yikar,soyar..sofra kurmama kaldirmama yardim eder :1hug:

Bütün evi cidit gibi süpürür siler diyemem ama elinden gelen yardımı yapar...

Ancak tekrar hamile olursam nereleri temizleteceğimin planını yaptım :jeyyar:

Bütün kalorifer petekleri,Dolaplar ve kapıları sildireceğim öncelikle...Sayemde kilo verir-tatlicadiarzu-

keşke, önemli olan onun ev işi yapması değil.
evde birlikte bişiii leri paylaşmamız ....ama nerde....

eder şöle

ikimizde çalışıyoruz
sloğanımız bu
erken giden akşam yemeğini hazırlar
hep o gider erken :roflol:

mihribancim isin zor valla ne deyim.... gerci benimkide tek cocuk kayinvalidem hep pof pof lamis ama bana sökmezzzzzzzzzkaydirigubbakcemile3

sen eşine söz dinletebildiysen ne ala ama benimkine 7 yılda ne iyilikle ne kötülükle laf anlatamadım
eskiye göre biraz daha iyi ama yinede istediğim gibi değil.:1no2:
sanırım benimde onu artık böyle kabul etmem gereka.sbaşka çarem yok gibibenneyaptımki

eğer misafir gelecekse elinden gelen yardımı yapar normalde mutfağa girmesini istemem zaten onun dışında lavoba bile temizler aşkım benim bitanem yaa :asigim: :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…