kocişim sıcak yemek yapamaz ama çok güzel tavuk sote yapar salatada çok iyidir pazar kahvaltılarımızı hazırlar hafta sonu gömleklerini ütüler bulaşık makinasını boşaltır camları beraber sileriz akşam yemeklerini hazırlamama yardım eder sofrayı kurmama kaldırmama vs..vs... çoook nadir zorla elektrik süpürgesini açar o kadar başkada bi şey yapamaz ....
eşim ev işine yardım etmez...
ama ev işi yapar...
ben ev işini kadının görevi olarak görmediğimden eşimin yaptıklarını da yardım olarak görmem...
evde beraber yaşıyoruz, benim kadar eve o da hakimdir, kimin eli değerse o yapar...misal çamaşırı bile beraber asar, beraber toplarız...
büyük ev işi zaten yapmam ben...
nasıl yardım ettiriyosunuz kızlar ya??
kaç oldu konuşuyorum burda beraber yaşıyoruz, ben de çalışıyorum herşeyi yapmak zorunda değilim diye
o kadar rahat ki yapma o zaman diyo
ben de yapmasam ev savaş alanına döner artık
canım benım bıraz da alıstırma meselesı kayınvalıdem de ole yapmıs zamanında.dolaptan bısey alacak degıl mı sandalye koyup alacagı yere esımı ıcerden cagırmıs o gelmıs almıs.hala daha ole yapar.o bısey yaparken yardım ettırmıs kendısıne.guzel bısey aslında bak sımdı ne guzel bana da yardımı oluo sag olsun.nede olsa el elın yardımı derler ya.ılk zamanlar ben cok zorlanmıstım annem hıc bısey yaptırmadı bana sag olsun bekarken aman senın ders calıs sınavın var sole bole derken ancak hafta sonları bı temızlık yapardık onu da annem supurur ben sılerdım ole yanı.ılk zamanlar tam bı kabustu benım ıcın esım olmasaydı cok daha zorlanırdım herhalde.bırazda tatlı tatlı cılvenın de payı oluo sanırsam :jeyyar:
nasıl yardım ettiriyosunuz kızlar ya??
kaç oldu konuşuyorum burda beraber yaşıyoruz, ben de çalışıyorum herşeyi yapmak zorunda değilim diye
o kadar rahat ki yapma o zaman diyo
ben de yapmasam ev savaş alanına döner artık
Ben evli olmadığım için daha başıma gelmedi ama yengemin amcama yaptıklarını anlatabilirim. Yengem de amcam da öğretmen... İkisi de eve aynı saatte gidip aynı saatte dönüyor. Yengem daha ilk aylardan alıştırdı amcamı. Mesela işte ben yemeği yaparken salatayı da sen yapar mısın? derdi amcam yapardı berbat olurdu ama yengem çoook güzel olmuş derdi. kaydirigubbakcemileHalı yıkanacağı zaman "ya sen daha güçlü kuvvetlisin. Sen yapıver" derdi. Bir de hamile kalınca nerdeyse tüm işleri amcama yaptırdı. Amcam da alıştı. Şimdi yengemden güzel ütü, yemek, temizlik yapıyor. Valla ben de öz amcam yazık demiyorum. İyi oluyor diyorum. kaydirigubbakcemile3
valla evlenmeden önce bende senin gibiydim doğru düzgün iş yaptırmazdı annem
evlenene kadar da kocişim derdi sen bişey yapma ben herşeyi yaparım diyekaydirigubbakcemile3
kandırmış beni :mymeka:
onun izni cumartesi (ben yarım gün çalışıyorum) benim pazar
gel beraber temizlik yapalım diyorum, ben izin günümde bişey yapamam haftada 1 gün evdeyim diyor
sanki ben hergün evdeyim de bütün pazar günümü temizlik yapmaya harcıyorum
yaklaşık 10 yıldır ailesinden uzak yaşıyodu ve öğrenci evinde çok temiz,titiz insandı
şimdi biraz da benim rahat etme zamanın diyor :1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?