Eşiniz ev işlerine yardım eder mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ağlamak istiyorummm:çok üzgünüm::1no2:senağlama

Daha ne yapsın be canım...:roflol:

Benim kocam ev işlerine şöyle yardım eder;

Evi dağıtır , toplamaz... Bana da yapacak bir dolu ev işi bırakmış olur ...

Sağolsun çok yardım eder bana ev işi çıkarma konusunda:roflol:

nerde kendi suyunu almayı 5. yılda çayını doldurmayı 10. yılda öğrendi
inatlığından yapıyor işin kötüsü oğlu onu örnek alıyuor

sevgilimin elinden gelir.. tek başına yaşadığından yemek yapmayı ii bilir..
dolayısıyla ilerde bana yardım etmemesi için hiiiiiç bi neden yok :)

hakkını yiyemem benim eşim yardım eder ev işlerinde çocukların bakımında herzaman yardımcı olmaya çalışmıştır bana fedakar kocam benim inşallah hep böyle anlayışlı olur

Ne eşler varya..aman nazar değmesin valla

Benimki hiç bişeye elini sürmez..Zaten çok yorgun oluyo..

Ewlenmeden önce sürekli ew işi yaptıgım için ben zorlanmıyorum..Ewlenince rahata kawuştum onun için yardım etmesine de gerek yok..

bende bu konuda şanslı kadınlardanım
evlendiğimizden beri her işi yapar süpürür siler toz alır makineleri açar boşaltır balkonları yıkar halı yıkar v.s. herşeyi yapar.yemek yapmayı bek bilmez ama dener değişik yemekler yapmayı sever.
şu dönem çok yoğun çalıştığından ben pek yaptırmamaya çalışıyorum.
bence her iki tarafta çalışıyorsa zaten herşeyin ortak yapılması gerek aksi halde tuhaf olur.ama kadın çalışmıyorsa erkeğin insiyatifine kalmış yapmamasıda çok normal.

Sizinki gibi bir eş bulursam hemen evleneceğim... kaydirigubbakcemile3

benimki asla yardım etmez pek tembeldir eve gelince yalnız ne zaman eve bi misafir gelse çay servisi yapcağı ikramlarda bana yardım etceği tutar kaydirigubbakcemile3 görende zannederki eşim bana çok yardımcı olur hain kocacık ne olcak CADIARZU

sağolsun dediklerimi yapar..

ama ben beraber olduğumuz zamanları iş yaparak harcamak yerine beraber değerlendirmeyi severim..

onun için o yokken hallederim ama istesem şunu yap diye hiç hayır demedi şimdiye kadar.. derler toparlar arada..

titiz temizdir yani..

evet yardım eder sag olsun bı cok konuda anlasamasakda sıyah ve beyaz kadar zıtda olsak o konuda bıtanedır benım esım.benımle bulasık yıkar temızlık yapar sofra kurmamda toplamamda yardım eder hafta sonları bırlıkte yemek yaparız.ama su an calısma zamanı pek elvermıo cok gec gelıo oyuzden edemıo ama fırsatı olsa eder muhakkak. :asigim:

benim eşim ev işinde pek yardımcı degildir.
sadece hafta sonları yemek yapar.
keşke sadece kendi dagıttıgını toplasa ben onada razıyım.

kendi gömleklerini ütülemek dışında hiç yardım etmez
ha bi de çöp atar iş sayılırsa :mymeka:

nasıl yardım ettiriyosunuz kızlar ya??
kaç oldu konuşuyorum burda beraber yaşıyoruz, ben de çalışıyorum herşeyi yapmak zorunda değilim diye
o kadar rahat ki yapma o zaman diyo
ben de yapmasam ev savaş alanına döner artık

canım benım bıraz da alıstırma meselesı kayınvalıdem de ole yapmıs zamanında.dolaptan bısey alacak degıl mı sandalye koyup alacagı yere esımı ıcerden cagırmıs o gelmıs almıs.hala daha ole yapar.o bısey yaparken yardım ettırmıs kendısıne.guzel bısey aslında bak sımdı ne guzel bana da yardımı oluo sag olsun.nede olsa el elın yardımı derler ya.ılk zamanlar ben cok zorlanmıstım annem hıc bısey yaptırmadı bana sag olsun bekarken aman senın ders calıs sınavın var sole bole derken ancak hafta sonları bı temızlık yapardık onu da annem supurur ben sılerdım ole yanı.ılk zamanlar tam bı kabustu benım ıcın esım olmasaydı cok daha zorlanırdım herhalde.bırazda tatlı tatlı cılvenın de payı oluo sanırsam :jeyyar:

valla evlenmeden önce bende senin gibiydim doğru düzgün iş yaptırmazdı annem
evlenene kadar da kocişim derdi sen bişey yapma ben herşeyi yaparım diyekaydirigubbakcemile3
kandırmış beni :mymeka:
onun izni cumartesi (ben yarım gün çalışıyorum) benim pazar
gel beraber temizlik yapalım diyorum, ben izin günümde bişey yapamam haftada 1 gün evdeyim diyor
sanki ben hergün evdeyim de bütün pazar günümü temizlik yapmaya harcıyorum
yaklaşık 10 yıldır ailesinden uzak yaşıyodu ve öğrenci evinde çok temiz,titiz insandı
şimdi biraz da benim rahat etme zamanın diyor :1closedeyes:

Ben evli olmadığım için daha başıma gelmedi ama yengemin amcama yaptıklarını anlatabilirim. Yengem de amcam da öğretmen... İkisi de eve aynı saatte gidip aynı saatte dönüyor. Yengem daha ilk aylardan alıştırdı amcamı. Mesela işte ben yemeği yaparken salatayı da sen yapar mısın? derdi amcam yapardı berbat olurdu ama yengem çoook güzel olmuş derdi. kaydirigubbakcemileHalı yıkanacağı zaman "ya sen daha güçlü kuvvetlisin. Sen yapıver" derdi. Bir de hamile kalınca nerdeyse tüm işleri amcama yaptırdı. Amcam da alıştı. Şimdi yengemden güzel ütü, yemek, temizlik yapıyor. Valla ben de öz amcam yazık demiyorum. İyi oluyor diyorum. kaydirigubbakcemile3

valla ne yalan söyliyim benden güzel yemek yapar, ütü yapar, her işi halleder ama yapmıyo

ılahı bak sen suna rahat edecekmıs :)) azcık yardım etse elıne mı yapısacak.esının yukunu azcık hafıfletse ne olcak yanı.ısın zor canım valla.evlendıkten sonra malesef eskı camlar bardak oluo ne yazıkkı.sen bırde hanı dedım ya tatlı tatlı ısve dıee bıde onu dene bakalımm :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…