- 5 Aralık 2015
- 5.789
- 11.603
- 248
- 37
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Eşim ailesi ile ciddi sorunlar yaşamış
Şimdi kendince affetmeye çalışıyor
Normal göürüşüyoruz
Ama yaşattıklarının etkisiyle bazen çok geriliyor
O zaman sadece sarılıyorum
İşi oldukça stresli
İş ile ilgili birşeyse ve anlattıysa fikirlerimi sunuyorum
Anlatmadıysa sormuyorum
Sonrasında şımarıklık yaparak kafasını dağıtıyorum
Bizimle alakalı bir gerginlikse zaten bende gerginimdir
Uzak durup kendi haline bırakıyorum
Böylece kafamızı dinliyoruz kim hatalıysa sakinleşince gönül alıp sorunumuzu çözmek için sakince konuşuyoruz
İşte bastırılamayan birşey var demekki derinlerde... Eğer bir de sevgisiz ilgisiz bir çocukluk geçirdiyse asilik oluyor maalesef... İnşallah zamanla toplar kendisini, nabzına göre yaklaşırsanız daha kolay olur...Zaten annesizlik ya da anne pasif kalınca ilgisiz kalınca çocuklar böyle büyüyor:/
Ben de sakinleşmesini bekliyorum canım çünkü o an mantıklı düşünemiyo hatasını sonra anlıyo
Bi adam eger hayatindaki herkesle problem yasamissa sorun ondadır. Ailesi, eski sevgilisi, ev arkadaşları hepsiyle ilişkisi problemli demek ki adamin kişiliği boyle bana kalırsa duzeltemezsin en iyisi görmezden gel. Sorunu da kendinde arama.Kızlar eşim stresli bir iş yapıyor gün içinde olumsuz bişey diyemiyorum gergin oluyor, zaten yapısı gereği çok gülmeyi çok konuşmayı sevmez ağırdır
Ailesiyle bile çok aşırı samimiyeti yoktur annesine babasına ne samimidir ne sarılır öper ne sohbet eder ben de şaşırmıştım onları öyle görünce..
Yani şiirler yazar arada romantiktir iltifat eder özel bişeyler yapar ama genel olarak dalgın gergindir
Geçmişinde benden önce bi sevgilisi olmuş o kızdan biraz çekmiş sorunluymuş kız intihara filan kalkışmış..yani mutlu olamamış
Ailesiyle de geçmişte bazı sorunları olmuş tartışmaları olmuş o yüzden ailesiyle çok yaşamamış arkadaşlarıyla ev tutmuş vs filan yani onlarla da mutlu olamamış..
Acaba bu sebeplerden dolayı mı ağır yapısı var diyorum bu yüzden mi gergin acaba? Yani konuşur güleriz ama sinirli oldugunda tam sinirlenir, veya bazen tersler hatasını sonradan anlar..yani sakin olamıyor ne yapmak lazım ki acaba hep görmezden mi gelsem bu durumlarını??
Yani dedğim gibi iyiyken çok iyidir gezeriz tozarız sürekli eğlenirz ama niye para harcıyoruz demez mesela istediğimi alır yapar ama diğer halini sevmiyorum
gecmiste hic mutlu olamamis diye bugununu niye mutsuz ediyor ki?Bilmiyorum ki canım bana dediği ben geçmişte hiç mutlu olamadım
Yani kızla mutlu olamamış anlattı
Maddi açıdan da bi ara işssizmiş ailesi de sahip çıkmamış yanında olmamış o da evinden gitmiş filan
Acaba dedim bunlardan dolayı mı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?