- 15 Ekim 2015
- 104
- 60
- 28
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Ayy süper anlatmıssınız ya tam beni anlatmıssınız benim durum tam üstüne bastınAynısının tıpkısı birkaç daha farklı özellikleriyle bende de var. =) =) Ailesiyle tuhaf ilişkisi, gençliğinde bekar evinde kalmasi, sorunlu eski flort durumu,istediğinde romantik olması vs aynı. Aynı sezon ürünleri sanirim. :)
Stresli bir işi var zaten,gün içindede yoruluyor epeyce. Maddi manevi bazi sorunlarımızda var. Takışıyoruz da arada. Ama adam normalde de, hiç sebepsiz 7*24 tripli, gergin ve dalgın gezebiliyor. :) Bazen tüm gün sürüyor bazen saatlik dakikalik. Seninde dedigin gibi ama iyiyken de iyi tadından yenmez. Bazen benide dengesizlestiriyor bu durum. Arada sinirde olsam, sabirla bu durumla baş etmeyi öğrendim ben. Çünkü adamın doğası böyle maalesef.
Yumuşatmaya çalışmak, tavır takınmak, değiştirmeye çalışmak ya da dırdır etmek, bu bizim modellerde işe yaramıyor pek. =) aksine daha da sinir bir durum oluyor. Ben moduna girdiği zaman, hiçbir şey yokmuş gibi davranıyor, sevecenlikle şefkatle yaklaşıp ve kendi haline bırakıyorum. Bu süreçte kendim mutsuz olmamak adina, beklentilerimi de düşük tutuyorum.
Bazen benimki de sıcagı sıcagına sakinleşmez tuhaf davranır sakinleşince de hiçbişey olmamış gibi davranırValla benim eşim gergin olunca ne yaparsan yap yumuşamaz daha çok gerilir büyütür hatta olayları. Çaresini henüz bulabilmiş değilim...
Aynı bizO gergin olduğunda ben daha fazla geriliyorum. Zaten normalde de her hareketi gözüme batar böyle gerilim hattı gibi dolaniyoz evde hasbelkader kader carpissak yüksek gerilimden fena patlama olur yer gök inler.
Valla çok sinirliyse sakinleşene kadar gözü hiçbişey görmüyor canım :)öp sarıl gerginliğini al gıdıkla. olmadı geç karşısına şebeklik yap güldürmeye çalış başarınca kulağına fısılda sevmiyorum bu huyunu de. anlayacaktır. benimki de öyleydi şimdi gergin olsun biraz hayatım sevişelim mi şakalaşalım mı diye kendi teklif ediyor. bizde işe yarıyor dene belki sizde de yarar
Bazen benimki de sıcagı sıcagına sakinleşmez tuhaf davranır sakinleşince de hiçbişey olmamış gibi davranır
O an sen de sinirliysen :)eşim çok gergin sinirli üzgün vs ise yatırırım dizime saçlarını okşarım.güzel şeyler söylerim. öperim.. geçer gider :)
Evet iki üç gün sürüyo nişanlıyken de öyleydi küserdik iki gün sonra normale dönerdikAynen öyle bekle ki sakinleşsin, hiçbirşey olmamış gibi davranmaya başlar ama bu birkaç gün sürüyor malesef.
Benimki de bana genelde yansıtmaz yani işte sinirlendiyse ama sinirlenince tam sinirleniyor malesefDışarda sinirlenip evde gergin gezen bana yansıtan bi eşim yok çok şükür. Başka bişeye sinirlendiğinde ise bana anlatır birlikte kızarız haklıysa haklısın derim saçma bişeyse gereksiz büyütüyosun derim o zaten yumuşar.
Sizin eşinizin genel hali gerginse hoş sözlerle deşarj olmasını sağlayın.
Niye sinirli olduguma bagli esim disi bir seyse onu sakinlestirirken bende anlatirim. Ama esime sinirliysem kavga vs ettiysek kendi halimizde kaliriz bir yarim saat bir saat. Sonra konusur cozerizO an sen de sinirliysen :)
Ben yumuşatamıyorum eşimi ben de sinirleniyorum sakin kalamıyorum ortalık iyice kızışıyo
sakinlesene kadar ortamdan ayrilin.Ben sakinleşemiyorum sinirliyken alttan alamıyorum bu yüzden eşimi yumuşatamıyorum kızlar napmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?