• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz gittiginiz restorqnttaki garson kizla bakişsa?

Ben de bu tarz konularda 3.kisiyle muhatap olmam bile hic..
Zaten kadina ne bakiyorsun desem yanindaki adama söyle önce dese haksiz degil....
Zaten yanimdaki adam bakmasa kadin bakip bakip dursun banane....
Hani evlilikte ki en büyük gereklilik sadakat bunuda esler saglayacak diyorum.

Karşıdakine bişey demem ama yanımdakine orda haddini bildirip annesinin evine postalarım iyice kendine gelene kadar,gelemezsede gittiğin yerde kal derim.

Sormadığına göre yediği haltın farkında.
Susmak erkek milletine en büyük ödül bence.
Ben olsaydım ;
Yanında ben varken kocam bunu yapıyorsa yüzde yüz kocam suçludur.
Onu orda yerin dibine sokar ve kalkardım masadan.

Konustum kizlar senle bir anda konusmaz oldum surat asiyor sebebini merak etmiyormusun dedim evet dedi o restoranttan ciktiktan sonra boyle yapmaya basladin ne oluyor dedi soyledim tabiki asla kabul etmedi aynisini sana yapmami ister misin dedim alasini yaparim hemde dedim ne hissederdin diye sordum? Yanlis anladin asla bakmadim orda yemekleri hazirlayan ustalar vardi yemekler gec gelincee ben o tarafa oyuzden bakiyordum boyle yapan cevremdeki arkadslarimi ben uyayrim yapmayin etmeyin ayiptir diye dedi ben mi yapacagim yeminler etti. Kizi bakmasini da bebek e bakiyordur sevmisti ztn diyor. Ne biliyim kizlar ya kabul etmiyor tabi ama icim icimi kemiriyor tabi o ayri tatmin oldum mu tabiki hayir seni ilk ve sonkez uyariyorum dediim her tavrini her kotu huyunu cekerim ama bu durum kirmizi cizgimdir eger bir daha birak gormek hissetsem bile boyle koltukta yanyana konusuyor olmayiz kapinin disin da olursun dedim. Ne hissettigimi hala anlamadiysan aynisi sana yasatirim dedimmm. Neyse kizlar tamam cevaplar icin teskkuler. Artik ustunde durmayacgm esime derdimi gayet iyi anlattigimi dusunyorum gerekli mesaji almistir.
NOT! Bu arada nicki soranlar evet uyeligim yeni ama ben o matruj degilm o bayanin konusunu okuyordum disardan hatirliyrm ama ben o degilm nicki hosuma gitmisti ztn bende uyelik almak istiyordum matruj1 olarak uyelik aldim bende o sadece matruj du.

Evet hanimlar eşiniz aksam yemegi icin gittiginiz bir mekanda calisan genc bir kizla surekki bakişsa tavriniz ne olurdu esim 34 yasinda o kizda 24/25 yaslarinda vardi.? Acaba farketmemis gibi mi davranmam gerekirdi ama malesef dayanamadim ve yuzum dustu esimle o gunden beri konusmuyorm. Gerci eşiminde cok umrunda degil gibi neden birden bire boyle davraniyotsun yuzun niye dustu benle neden konusmuyorsun demedi bile. Boyle nereye kadar gidecek bakalim. Nasil davranmaliydim siz olsaniz ne yapardiniz?
ben eski erkek arkadaşım aynısını yaptığında "maşallah valla güzel kızmış, ayarlıyım mı sana" demiştim. dumur olmuştu. sonra hareketlerine hep dikkat ettiyse de başka sebeplerden mazi de kaldı.. ama tabi o sevgili bu eş... sanırım eşime daha ters bir tepki verirdim bende. ama susup surat asmam. anlamıyor çünkü erkeklerin çoğu.. açık açık söyle bence neye kızdğını...

Konuyu okumadan başlığa bakar bakmaz içinden şunu geçirdim . Kızı kalkar parçalardim eşimin de herkesin içinde sesli bir şekilde ağzının payını verirdim :sopa:
Bence önce eşinizi parcalamanz gerekir böyle bi durumda. Adam evli hadi evliliğe saygısı yok sizin yannzda capkinlik yapıyorsa size hiç saygısı yok demektir.

Konuyu okumadan başlığa bakar bakmaz içinden şunu geçirdim . Kızı kalkar parçalardim eşimin de herkesin içinde sesli bir şekilde ağzının payını verirdim :sopa:
Kızı parçalamak kendini küçük düşürmek olur, bence eve gidince kocanın ağzına s.çm.k daha mantıklı

Kızı parçalamak kendini küçük düşürmek olur, bence eve gidince kocanın ağzına s.çm.k daha mantıklı
Yanında karisi varken bakıyor önce ondan başlarım eve gidince görürüm onun hesabını

Bazi kadinlar kadini parcalardim vesaire yazmis ama bence erkek arkadasiniza / esinize göstermelisiniz tepkiyi. Yoksa her bakan kadin icin ohooo cok ugrasirsiniz.

En sevdigim erkek tipi baska kadin baksa bile gözü sevgilisinden baskasini görmeyen. O kadinada kapak oluyor böylelikle.

Neyse cok uzattim gelelim tekrar konuya.. Bence esinle konusmalisin, bu tavrinin seni rencide ettigini söyleye bilirsin. E tabi tesadüfen gözgöze geldilerse eger ve anlamli bir bakis yokduysa üzerinde durma.. Insaniz yani göz var herkes herkesi görüyor/ herkese bakiyor..

Konustum kizlar senle bir anda konusmaz oldum surat asiyor sebebini merak etmiyormusun dedim evet dedi o restoranttan ciktiktan sonra boyle yapmaya basladin ne oluyor dedi soyledim tabiki asla kabul etmedi aynisini sana yapmami ister misin dedim alasini yaparim hemde dedim ne hissederdin diye sordum? Yanlis anladin asla bakmadim orda yemekleri hazirlayan ustalar vardi yemekler gec gelincee ben o tarafa oyuzden bakiyordum boyle yapan cevremdeki arkadslarimi ben uyayrim yapmayin etmeyin ayiptir diye dedi ben mi yapacagim yeminler etti. Kizi bakmasini da bebek e bakiyordur sevmisti ztn diyor. Ne biliyim kizlar ya kabul etmiyor tabi ama icim icimi kemiriyor tabi o ayri tatmin oldum mu tabiki hayir seni ilk ve sonkez uyariyorum dediim her tavrini her kotu huyunu cekerim ama bu durum kirmizi cizgimdir eger bir daha birak gormek hissetsem bile boyle koltukta yanyana konusuyor olmayiz kapinin disin da olursun dedim. Ne hissettigimi hala anlamadiysan aynisi sana yasatirim dedimmm. Neyse kizlar tamam cevaplar icin teskkuler. Artik ustunde durmayacgm esime derdimi gayet iyi anlattigimi dusunyorum gerekli mesaji almistir.
NOT! Bu arada nicki soranlar evet uyeligim yeni ama ben o matruj degilm o bayanin konusunu okuyordum disardan hatirliyrm ama ben o degilm nicki hosuma gitmisti ztn bende uyelik almak istiyordum matruj1 olarak uyelik aldim bende o sadece matruj du.
Neden sormamış Peki neyin var diye, ona ne cevap verdi?

Bu adamla konussan nolacakki? Gozu senin yaninda bile kayiyosa gozune soka soka bakiyosa hatta..?sen yokkenneler yapiodur.. guven yoksa iliski neye yarar

esimle dükkanda kiyafet bakiyoruz. esim kiyafetlere dalmis. kizin süzdügünü fark ettim esimi cok fena cimcikledim. esim ohaaa noluyo diye cemkirdi. bende o kiz sana neden bakiyor diye delirdim. esim benim sucum ne diye kalkisti. kac sene oldu hala yüzüme vuruyor.

bu durumda esimin gözlerine parmagimi sokardim sanirim

Back
X