Konustum kizlar senle bir anda konusmaz oldum surat asiyor sebebini merak etmiyormusun dedim evet dedi o restoranttan ciktiktan sonra boyle yapmaya basladin ne oluyor dedi soyledim tabiki asla kabul etmedi aynisini sana yapmami ister misin dedim alasini yaparim hemde dedim ne hissederdin diye sordum? Yanlis anladin asla bakmadim orda yemekleri hazirlayan ustalar vardi yemekler gec gelincee ben o tarafa oyuzden bakiyordum boyle yapan cevremdeki arkadslarimi ben uyayrim yapmayin etmeyin ayiptir diye dedi ben mi yapacagim yeminler etti. Kizi bakmasini da bebek e bakiyordur sevmisti ztn diyor. Ne biliyim kizlar ya kabul etmiyor tabi ama icim icimi kemiriyor tabi o ayri tatmin oldum mu tabiki hayir seni ilk ve sonkez uyariyorum dediim her tavrini her kotu huyunu cekerim ama bu durum kirmizi cizgimdir eger bir daha birak gormek hissetsem bile boyle koltukta yanyana konusuyor olmayiz kapinin disin da olursun dedim. Ne hissettigimi hala anlamadiysan aynisi sana yasatirim dedimmm. Neyse kizlar tamam cevaplar icin teskkuler. Artik ustunde durmayacgm esime derdimi gayet iyi anlattigimi dusunyorum gerekli mesaji almistir.
NOT! Bu arada nicki soranlar evet uyeligim yeni ama ben o matruj degilm o bayanin konusunu okuyordum disardan hatirliyrm ama ben o degilm nicki hosuma gitmisti ztn bende uyelik almak istiyordum matruj1 olarak uyelik aldim bende o sadece matruj du.