• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz gittiginiz restorqnttaki garson kizla bakişsa?

Ben direk ikisinide rezil ederdim ya siz çok sabırlıymışsnız gerçi ben biraz abartıyorum ama bikere marketteydik kızımda eşimin kucağındaydı kasada kimse yok diye eşim etrafına bakıyordu baktım kasiyer kızda kafasını uzatmış eşime bakıyo. Bi an eşimde ona bakıyo gibi oldu.
Kıza doğru bağırarak , yürü yürü önune bak keyifleri yerine gelirse ilgilenirler gelip dedim eşim çok bozuldu ama napiyim hiç kaldıramam böyle bişeyi:110:

Eşinizde sevgi de saygı da bitmiş. Kaç gündür de konuşmuyorsunuz ve umurunda değil. Canıma minnet der gibi...

Masadan kalkıp bişey demeden mekandan çıkmak en doğrusu.

Hayatta susamazdim oyle bir durumda rezalet cikarirdim susabilenlere de ayrica hayret ediyorum. Susmayin bagirin cagirin icinizdekini atin yoksa icinizde dert olur boyle. Zamaninda verilmeyen tepki sonradan verilince ciddiyeti kalmiyor .

Evet hanimlar eşiniz aksam yemegi icin gittiginiz bir mekanda calisan genc bir kizla surekki bakişsa tavriniz ne olurdu esim 34 yasinda o kizda 24/25 yaslarinda vardi.? Acaba farketmemis gibi mi davranmam gerekirdi ama malesef dayanamadim ve yuzum dustu esimle o gunden beri konusmuyorm. Gerci eşiminde cok umrunda degil gibi neden birden bire boyle davraniyotsun yuzun niye dustu benle neden konusmuyorsun demedi bile. Boyle nereye kadar gidecek bakalim. Nasil davranmaliydim siz olsaniz ne yapardiniz?
Merhaba.Bir üye vardı matruj rumuzlu.Çokta üzülmüştüm yaşadıklarına.Eğer o siz iseniz önceki yaşadıklarınıza göre bu çok önemsiz bir konu.Ve hâlâ o adamla evli olmanız da çok enteresan.Tabi eğer diğer matruj sizseniz.

bu kadar eminsem niye konuşmuycam ki o anda
kalkar gider ağzına ederdim onun benim yanımda okadar belli
edecek şekilde bakışmak ne demek.

Kadinlarla hayat ne kadar zor ya
Hemen parcalarimlar öldürürümler
Allah kolaylik versin erkek milletine

İkincisi ben kiskanclik yaptiginizi dusunuyorum. Adamin kucaginda cocugu karsisinda karisi varken garsonla nabacak? Alemsiniz
Kadın erkek garsonla bakışsaydı oysa ki erkekler hiç bir şey yapmazdılar:KK200:

Allah korusun. Ne demek baska bi kizla bakismasi falan. Eger yanlis anlamadiysam, gercekten onumde bakislariyla birbirlerini suzuyorlarsa buyuk konusmayim ama bosanmaya kadar giderdi. Bu kadar ac ve alcak bir adamla beraber olmak istemezdim

Ne yapardınız diye soru soracak kadar sakin sessiz kalabilmişsiniz şaşırıyorum size , eşiniz sürekli böyle bakışmalar yaşıyor sizin yanınızda anladığım kadarıyla. ne ahlaksızlık ne utanmazlık Allahım sen koru bizleri. ben oracıkta rezil ederdim , ne bakıyorsun diye dönüp kızada bakardım farkında olduğumu belli ederdim. dediğim gibi Allâh korusun. benim tersim fenadır baktığına bakacağına bin pişman ederim adamı.

Evet hanimlar eşiniz aksam yemegi icin gittiginiz bir mekanda calisan genc bir kizla surekki bakişsa tavriniz ne olurdu esim 34 yasinda o kizda 24/25 yaslarinda vardi.? Acaba farketmemis gibi mi davranmam gerekirdi ama malesef dayanamadim ve yuzum dustu esimle o gunden beri konusmuyorm. Gerci eşiminde cok umrunda degil gibi neden birden bire boyle davraniyotsun yuzun niye dustu benle neden konusmuyorsun demedi bile. Boyle nereye kadar gidecek bakalim. Nasil davranmaliydim siz olsaniz ne yapardiniz?
kizi da cagirirdim oturturdum benim yerime onlar basbasa yesinler ben basar giderdim.

Kadın erkek garsonla bakışsaydı oysa ki erkekler hiç bir şey yapmazdılar:KK200:
Ya bilemiyorum da, burdaki kadinlar kadin degil kasapmis onu anlamis oldum
Hemen asarimlar keserimler,gozunu oyarimlar,parcalarimlar havalarda ucusmus
Birkac kisi demis agzina ederim diye

Boyle kadin mi olur yahu?

3 gün surat yapmak...
Erkeklere sabır diliyorum.
3 gün sonra "neden baktın" diye sorsanız ne anlamı kalacak zaten? O an soracaktınız. Konuşmayı öğrenin biraz yahu. Kocişleriniz kaçmaz hemen merak etmeyin.

Adamin beynine kodlanan sey ne guzel degil mi, istedigim kiza bakarim en fazla uc gun surat asar..

Peki nasıl tavrınızın farkında değil üç gündür?

Cevap yazan herk3se tesekkurler tmm. Sadece hic farkettigimi belli etmesem mi yoksa farkettigimi soylemek mi dogru olur nasil davranayim bilememistim. Sanirim konusup soylemem gerek hatasini ama biliyiyorum ki sen yanlis anlamissin asla bakmadim.diyecekk...tesekkurler
İnstagramını filan kontrol et gözünün önünde başka birine bakıyorsa kimbilir sosyal medyada hangi kızlara mesaj atıyordur

Ona bakan gözlerini oyar sonra hastaneye ziyaretine bile gitmezdim :KK53::sinirli:.

yaş detayı vermenize gerek varmıydı anlamadım. bastan sona ofsayt, nasıl dayanabiliyorsunuz bu şekilde, afedersiniz ama mecbur musunuz?

Back
X