Eşiniz gönlünüzü nasıl alır?

benim eşim asla özür dilemez. ben de surat yaparım o dayanamaz. hemen odaya çağırır. sarılmaya öpmeye başlar. ben ittikçe o daha fazla sarılır, öper. hele akşam küs girdiysek yatağa yataktan atar beni. ben de gidip bilgisayar koltuğunda uyurum. yine dayanamaz. gelir zorla çekiştirir. hadi anlat niye bu kadar sinirlendin noldu diye. gece saat 3 e kadar sohbet ederiz. haksız olsam da o hep gelir gönlümü alır. eğer gönlümü alamadıysa o da küser. bu sefer ben başlarım onun gönlünü almaya.

simdiye kadar pek ciddiye alincak tartismalarimiz olmadi hele evlendigimizden beri tartisma denen sey pek kalmadi :).. ama ufak tefek seylere kirgin oldugum zaman gelir sarilir öper.. o ani dünyalara degismem :)

Bana bagli, olayi ben çok buyutmediysem diger kizlarin yazdigindan pek farkli degil. Ama ben çok takilmissam baya baya aglamissam aglar o da ve ozur diler.

Benim nişanlım asla özür dilemez. Hiç olmayacak bir şeye bile, birden parlayabilir. Ben hiç seslenmemi peki derim küskün bir sesle. Bakarım 5 dk. sonra pişman olduğu için arar. Saçma sapan bir şeyi sorma bahanesiyle:) ben de pek dayanamam

gönlümü alacak bişey yapmaz, hiçbişey olmamış gibi davranır, gelir konuşur falan, bende bi kaç surat asmadan sonra mecburen konuşmak zorunda kalırım, sonrada unutulup gider zaten

benimle sürekli konuşmaya çalışır. hatta her cümlesinin başında ve sonunda aşkım der. ben kaçmaya başlarım o kovalamaya başlar. evde masanın etrafında koltukların etrafında kovalamaca oynama başlarıs en son yatak odasında son bulur kovalamaca :78:

eşim bazen usulca yanıma sokulur saçımı okşar öper özürünü diler ve nedenini açıklar konu üzerinde biraz konuşup barışırız...bazende şöyle bi bakıp başka odaya gider ben sakinleşinceye kadarda değil yanıma gelmek olduğum odanın yanından bile geçmez ve bende tabiki onun yanına gitmem işin uzamaması için...sakinleşince konuşup barışırız...ve o sinirlendiyse bende aynı şekil yanına giderim bakarımki çok feci kızmış uzak dururum sakinleşmesi için...kolay kolay tartışmayız ama sinirlendikmi sakinleşmeyi bekleriz özelliklede ben çok sinirlendiğim zaman kendime hakim olamıyorum.eee insan zamanla birbirini daha iyi tanıyor ve ona göre davranıyor.herkesin kendi tercihi ama ben herhangi bi kavgadan ötürü hediye çiçek falan hiç sevmem eşim bi kere yapacak oldu bi daha tövbe etti...bana göre en güzeli sevgi dolu bir bakış ve içten gelen sıcak bir tebessüm...tabi ki özürün nedenine bağlı tekrarlanmaması en azından bilerek.....

benim eşimde pek özür dilemeyi sevmez gururuna yediremiyor galibakırılıp diğer odaya gittiğimde surat astığımda yanıma gelir gıdıklar el kol şakası yapar güler bir şekilde gönlümü almaya çalışır kinci ve inatçı değilim uzatmam bende

benim eşim küsmeye dayanamaz gelir öper gönlümü alır açıkçası ben de küs kalamam eskiden çok inatçıydım ama evlenince bu huyumu bıraktım :)

Bunlar ne ya Yataktan atar beni, ben de gider bilgisayar koltuğunda uyurum

genelde yemeğe götürür açken çok asabi oluyomuş yemek yiynce ılımlı ama diyetteyim artık sökmüyo o numarası. hediyeler alıyo, gezmeye çıkarıyo. ya ben kıtamıyorumki zaten.. görünce dizlerimin bağı çözülüyo zaten kızamıyorum.. espri yapıyo falan.. gelde gülme.. bi kere gülünce de artık ne desen boş yumuşadığımı anlıyo zaten..

her ihtimalde gönül alan ben oldugum için bilemiyorum benimm eşim 2yas sendromu hiç bitmeyen bi bebek gibi inatcı gururlu huysuz olur biz darılınca ve suclu oda olsa arayı düzelten ben olurum
bu huyunu cok seviyorum sakın bıkma bu huyunu sakın bırakma der

evli değilim sevgilimde yok ama ilerde eşimin işi kolay olacak gibi çünkü yapımda kavga etmek pek yoktur aslada küsemem ben...kalbim yumuşaktır ama kırıldımmıda soğudummuda kolay kolay tamir edilemem....

ben şundan yanayım kavgada olsa hakaret edilmemeli,incitilmemeli...tartışma hakkında konuşulmalı dışarı çıkılmamalı hem gönlünü almakta kolay olur böylece...

evli değilim benim sevgilimde sinirlendiğim zaman hemen elimi tutar sarılır bırakmaz askım affet diye
özürdiler sonundada güldürür
ben tabi hoşuma gider bu durum uzun uzun trip atarım yazık bişey demez
önceden böyle değildi çok çektirdi bana ama şimdi değerimi çok biliyo maşallah
6-7aya kadar da evliliği düşünüyoruz en geç 1sene

bir şaka yapıp espriyi patlattı mı barışırız
güldükten sonra birdaha ciddi de davranmaya çalışsan sökmüyor.

Maalesef ve maalesefff şakalarla. En nefret ettiğim şey sinirliyken birinin bana şaka yapmasıdır ama alıştıramadım. Yanıma yaklaşır, sarılır, sarsar, güldürmeye çalışır, muziplikler yapar

Ben de dayanamayıp gülmeye başlarım haliyle Bi bıraksa beni kendi halime düzelicek ama yok sabredemez...

hiç bir zaman gönlümü almaya uğraşmadı....

çok üzülsemde ,kırılsamda ,ağlasamda...

hiç oralı olmazdı ....

çünkü onun için hep onun ne durumda olduğu önemlı oldu benim değil !

vayy be Allahım neydi günahım bende diyorum tüm erkekler böylemidir.:

millette ne kocalar varmış bizdeki şansa bak

bebek gibi davranır, dudaklarını aşağıya büzer, "ama ama aşkımmm ben çok tatlı bi kocayım dimi der"
en sevimli halini takınınca tabi ben de indiririm yelkenleri suya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…