genelde bn kızdırırmm onu sonra tartışırzzz trip atarzz birbirimizee bnn kısa msjlar aatrm gnelde odaa bnu hç sevmezzzz bi müddet konuşmzzz geçen gn gnee böle oldu tartştıkk snraa
aşkım yazdıı ..
efndmm dedimm..
bnmle ewlenrmisn dediii
bizim pek öyle özür dileme durumlarımız olmaz.
çok şiddetli tartışmalarımızda hiç birşey olmamış gibi yaklaşır ve elinden gelen herşeyi yapar beni güldürmek için.. genellikle aaa öylemi oldu hiç hatırlamıyorum sarhoşmuydum acaba deyip geçiştirir. bunca yıldır beni çekip katlandığı için ona sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum
genelde bn kızdırırmm onu sonra tartışırzzz trip atarzz birbirimizee bnn kısa msjlar aatrm gnelde odaa bnu hç sevmezzzz bi müddet konuşmzzz geçen gn gnee böle oldu tartştıkk snraa
aşkım yazdıı ..
efndmm dedimm..
bnmle ewlenrmisn dediii
ufak tefek tartışmalar evin tadı tuzu derler.ama bazen eşler bu dozu kaçırır ve galip gelme hırsına kapılırlar.işte tam bu noktada koca bi çam devirirler ve amaçlarının dışına taşarlar.kavgayı belki kazanırlar ama kendileri de çok üzülürler.eşiniz bu durumda sizden nasıl özür diler ya da hatasını nasıl düzeltip gönlünüzü almaya çalışır?
ben ona hep hayallerımı, istediklerimi anlatırım...gerçekleşmesi zaman alcak seyler olsa bile sevıyorum eşimle hayal kurmayı ve içimdekileri paylaşmayı...kavga tabi olur ama kırıldığımı veya bunaldımı anlasa oda ılk fırsatta bunları değerlendirmeye çalısır elinden geleni yapar kıyamaz..Allah razı olsun hiç bişide gözümü, gönlümü koymamıştır..ama ben gene dırdırcıcanım kocacığım yaa :)
Aslında sevgilim çok inatçıdır. Kavga ettiğimizde günlerce konuşmadığımızı bilirim.Genelde yüzyüze pek kavga etmeyiz çok nadirdir. Telefonda yada msnde hep kavgalar çıkıyor maalesef. ufacık konularda bazen çok büyüyor. Yanyana olmadığımızda sevgilim pek gönlümü almaz açıkçası. Ama yanyanayken kavga ettiysek gönlümü alır. Zaten çok yumuşak bir yapım var. en ufak şeyde hemen ağlıyorum. Aslında bu huyumu hiç sevmiyorum ama dayanamıyorum. Sevgilim beni öyle görünce çok üzülüyor. Gözyaşlarına kıyamam diyip sarılıyor öpüyor gönlümü alıyor. En çokta kavgalı hallerimizde bana sarılıp öpmesini seviyorum
bu konuda bende deve kini vardır bi küselim günlerce hiç umrumda olmaz
ama eşim hiç dayanamaz sinirimin geçtiğini anlayınca çaktırmadan yaklaşır yanıma birden deli gibi gıdıklamaya başlar bende gülmekten yarılırım zaten sonrası malum hemencik barışırız