Kayınvalidemin eli inanılmaz lezzetlidir,bayıla bayıla yeriz biz..Üstad olmuş yemek konusunda kayınvalidem..:1hug:
Ama benim yemeklerimide beğenir eşim;ama yemek seçme konusu fena :bbo:
Kayınvalidemle Bazen aynı gün İçerisinde aynı şeyleri yaparız. EŞim annesininkini değilde benimkini begenir :)) Aynı malzemeleri kullanmamıza rağmen sempatiksalakcinni
Fasulye ve bezelyeyi hiç sevmezdi mesela. . ben bi kez yaptım artık hep onları yap dio kaydirigubbakcemile3
ben eşime ilk tanıştıgımızda pek ilgilenmem mutfakla demiştim akannehir
nerden dedim beni beceriksiz zannetti benisempatiksalakcinni
ilk başlarda çok karıştı o öylemi yapılır bu böylemi yapılır diye:mymeka:
hayatımdan bezdirdikafamçokkarıştı
ispat ettim kendimi artık seviyo yemeklerimi ıspanak pırasa yiyo anneside şaşırıyo nasıl yerakannehir diye çok yemek seçermiş evlenmeden lahana yemegede alışırsa tam olcak tatlılarımada bayılıyolar ailecek:hulya:
Aynı malzemelerle de olsa herkesin yaptığı yemeğin tadı farklı olur...
Eşinin bu tutumuna sevindim yerimseniben
benim eşim yemek secmez ne yaparsam yapayım yer her zamanda ellerıne saglık cok guzel der
Eşim Karadenizli ben Güneydoğuluyum.Benim mutfağım zaten yeterince geniş, yemeklerime de bayılır. Tüm sülalesinin aksine ete düşkün, tam benlik yani :)) Hiç aramaz annesinin yemeklerini. Bir tek kara lahana sarması ister, onu da görümcelerime gittiğimizde yer ya da annesi geldiği zaman o yapar. Sorun yok yani :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?