Eşiniz Hala Annesinin Yemeklerini Sayıklıyor Mu?

Kayınvalidemin eli inanılmaz lezzetlidir,bayıla bayıla yeriz biz..Üstad olmuş yemek konusunda kayınvalidem..:1hug:
Ama benim yemeklerimide beğenir eşim;ama yemek seçme konusu fena :bbo:

Kayınvalidemin eli inanılmaz lezzetlidir,bayıla bayıla yeriz biz..Üstad olmuş yemek konusunda kayınvalidem..:1hug:
Ama benim yemeklerimide beğenir eşim;ama yemek seçme konusu fena :bbo:

Yemek seçmek çok kötü birşey...
Eşim seçmiyor ama ben çok seçiyorum
Bazen ne yiyeceğimi şaşırıyorum...
Eşim için onun sevdiği yemekleri yapıyorum ama bu sefer kendim yemiyorum

Kayınvalidemle Bazen aynı gün ıçerisinde aynı şeyleri yaparız. EŞim annesininkini değilde benimkini begenir :)) Aynı malzemeleri kullanmamıza rağmen sempatiksalakcinni
Fasulye ve bezelyeyi hiç sevmezdi mesela. . ben bi kez yaptım artık hep onları yap dio kaydirigubbakcemile3

Aynı malzemelerle de olsa herkesin yaptığı yemeğin tadı farklı olur...
Eşinin bu tutumuna sevindim yerimseniben

ben eşime ilk tanıştıgımızda pek ilgilenmem mutfakla demiştim akannehir
nerden dedim beni beceriksiz zannetti benisempatiksalakcinni
ilk başlarda çok karıştı o öylemi yapılır bu böylemi yapılır diye:mymeka:
hayatımdan bezdirdikafamçokkarıştı
ispat ettim kendimi artık seviyo yemeklerimi ıspanak pırasa yiyo anneside şaşırıyo nasıl yerakannehir diye çok yemek seçermiş evlenmeden lahana yemegede alışırsa tam olcak tatlılarımada bayılıyolar ailecek:hulya:

Son düzenleme:

İlk zamanlar öyle olur zaten canım ama sonra beğenmesinler de göreyim klava:

açıkçası eşim hiç annemin yemekleri senin yemeklerin diye
ayrım yapmadı,bende evlendikten sonra başladım yemek yapmaya
eşimle aynı yörenin insanları olduğumuz için yemek kültürlerimizde benziyor
kayınvalidemle benzer yapıyoruz,hııı hep mi güzel oluyor hayır,bazen yaktığım
tadını tutturamadığım da oluyor,ama eşim yemek ayrımı yapmaz,kötü de olsa yer akannehir

eşim benim yemekelerimi daha cok begendigini sölerrr
belkide annesine gidip ona da senin yemeklerin daha güzel diyordur:)))
yani benim yüzüme karşı annemin şu yemegi güzel olurdu yada bunu annem daha güzel yapardıı demezz
desee aç kalacagını bilir cünkü heheh

benim eşimde çok yemek seçen biriydi ilk zamanlar çok zorladım şimdi çok şükür biçokşeyi yiyiyor
herkesin yanında soyler eşim yemeklerimin güzel olduğunu bende her seferinde ona kızarım
çünkü herkesin bi el lezzeti vardır annesinin yanındada soyler ama ben pek hoşlanmıyorum
soylemsinden çünkü sonuçta obi anne onun elinin lezzetide çok farklı
özellikle annenin yanında soyleme diye tembih ettim

valla eşim hiç yemek seçmez ben pek değişik yemejler yapmayı bilmediğim halde hazır çorba koysam dahi yer annem şunu yapardı demedi hiç

ay evet sayıklar ama annesi bize gelir kalır bir hafta bende evde olmuyorum çalışıyorum hiç yemek yapmaz neyini sayıklıyor anlamıyorum ben işten eve gelirim ben yaparım yemekleri yine herkes beni bekjler aç aç... Annesi yemek yapsa gam yemeyeceğim ama boşboş oturur....

Eşim Karadenizli ben Güneydoğuluyum.Benim mutfağım zaten yeterince geniş, yemeklerime de bayılır. Tüm sülalesinin aksine ete düşkün, tam benlik yani :)) Hiç aramaz annesinin yemeklerini. Bir tek kara lahana sarması ister, onu da görümcelerime gittiğimizde yer ya da annesi geldiği zaman o yapar. Sorun yok yani :))

benim nişanlımın annesi karadenizli babası doğulu, güzel yemekleri var ama o sevmez annesinin yaptığı yemekleri.evlenince söyler mi bilemem :)

ayy kurban olduğum ne annesininki nede benimkini kıyaslayamıyo bile garibim (
O lokantalarda yemek zorunda (
Ama beraberken şükür annemi bana aratmadın diyordu.
Birde annesinden çok çeşitli ve daha farklı yemekler yaptığım için halinden mutluydu :)
Canım kocam bi gelsin ben ona daha ne yemekler yapacağım ...

Benim eşiim fecii yemek seçiyor
Hep ne yapsam telaşıyla dönüp duruyorum..
Anneside pek yemek çeşidi bilmiyor aynı şeyleri yapıp duruyormuşş
Ben değişik değişik yapıyorum sevdiği şeylerden hiç şikayet etmedi..
Annemin yemeği annem gibi.. hiç cümle kurmadı..
NO problem..

Benim eşimde karadenizli gerçi bende karadenizliyim ama annesinin lahana sarmasını evt öğren diye 2 defa demişti
Ben pek oralı olmadım..
Onlar yarmayla sarıyorlar zor dimi tutturmasıı..
Uğraşamam yaa onuda annesi yapsın yedirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…