bunun sebebini kilolu kadınlardan nefret ettiğini doğal olarak hamileliktede baya bi kilo alınacağını düşünerek ve bu dönemde ciltleri falan yağlı görünmesinden kaynaklandığını söylüyo ama bana olan sevgisine çok inanıyorum hatta benden bile çok seviyo ama bu konulara yaklaşımı benim çok sinirimi bozuyuo bi kaç rakadaşımla konuştum onlar değişir diyo o yüzden bide sizlere danışmak istedim her msjınız tek tek okuyorum iyiki varsınıza.s.a.s.
aynen söylediklerini söyledim tabi hiç hoş karşılamadı valla kendisi bilir bende döner arkamı uyurum hamilelik süreci bittikden sonrada benimde muamelem ona göre olur:dilcikar:
:roflol:bunuda söyliyim bari süpersiniz valla ya moralimi inanılmaz düzelttinizTiksinmek ağır kaçmış:1no2:
Tamam erkekler eşleri hamileyken zarar vermemek adına uzak durabilirler,yada incitirim endişesiyle korkabilirler ama tiksinmek dediği zamanişin şekli değişiyor.
İlişkilere öyle tiksinme,ıggg mıggg girdimi tadı kaçar güzelim,ne yani ömür boyu onu tiksindirmemek içinmi uğraşacaksın.
Kadınlardan uzak duracak beyfendi ozaman bu tiksindirici şeyleri Adriana Lima bile yaşıyorkaydirigubbakcemile3
Yapacak bişey yokzemuszemus
nasıl bi gariplik:1shok:kadın kocasını yanında bile istemez ilk 3 ay falan
erkek kadını her halde ister arzular bildiğim kadarıyla...
senin nişanlının anlatımı accuk ters bu bir
ikincisi onda bi gariplik var bence...
süpersin annemde böyle diyo biz annemle herşeyi konuşuruzdaİLGİNÇ.........ilk kez böle bişey duyuyorum...hamilelikten tiksinilir mi? sanırım o kilo alınıcağı için böle bişey diyo..regliden bi ihtimal olabilir ama korkma canım tecrübersizmiş bi tecrübe etsin seni ne olursan ol yatağına ister:jeyyar::roflol:
ayy süpeeeeeeeeerrrr kesinlikle bunuda söylemem lazım yüzünü görür gibi oldum şimdi:roflol:Regl olmayacak ve hamile kalmayacak bir kadın modeli mi istiyor ? :1shok:
Bülent Ersoy nasıl ? Hayatı boyunca ne regl görücek ne de hamile kalıcak..Kilo alsada aldırır yağlarını....Uyar mı acaba ona :roflol:
işte budur.ay çok iyiydi.:roflol::roflol::roflol:Regl olmayacak ve hamile kalmayacak bir kadın modeli mi istiyor ? :1shok:
Bülent Ersoy nasıl ? Hayatı boyunca ne regl görücek ne de hamile kalıcak..Kilo alsada aldırır yağlarını....Uyar mı acaba ona :roflol:
aaa,ne demek. o adam wc ye gitmiyor. öyle bir şey yapmıyor.ohh afedersiniz ama beyfendi sigara içecek göbekli olacak iğrenç tiksinç biz olacağız
biz regl olacağız en kutsal olay hamile olacağız onun yüzünde karnımız şişecek o tiksinecek ba ba ba ba baaaa :mymeka:
sende ozaman wc ye girdiğin zaman oturduğun yeri dezenfekte etmezsen sigaranı yaz kış balkonda içmezsen hem aşağıdan hemde yukardan bilerek yada bilmeyerek gaz çıkartırsan bende tiksinrim senden de bakalım o zaman ne diyecek.tecrübe ayrı bir konu ama bilgisz olduğunu zannetmiyorum bu devirde hemde polis bilgisiz bi erkek bana saçma geldi açıkcası.
nişanlınız bence çok şımarık ve sadece kafasında cinsellik varmış gibi geldi bana sevgisi falanda.
aaa,ne demek. o adam wc ye gitmiyor. öyle bir şey yapmıyor.
aaa.öyle tiksindirici şeyleri onun dışındaki insanlar yapıyor.
o insan değil ki.robot
hamile kaldım
çokça da hamile arkadaşım oldu
ilk kez duyuyorum böyle birşey
bana bunu deseydi kocam walla çok pis arıza çıkarırdım
onun kafasındaki düşünce BEN ERKEĞİMM.....aaa,ne demek. o adam wc ye gitmiyor. öyle bir şey yapmıyor.
aaa.öyle tiksindirici şeyleri onun dışındaki insanlar yapıyor.
o insan değil ki.robot
napardın?
bence sen inat eder doğurmayıp içinde tutardın.:roflol:
ta ki seni hamileyken de çok beğendiğini itiraf edene kadar :dilcikar:
kalk bir dolaş kalk kalk...
şişecen iyicene...sonra adam tisskinince!!! ayıp oluyor...
kadın milleti işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?