Eşiniz Hamileyken Sizden Tiksiniyomuydu

aynen söylediklerini söyledim tabi hiç hoş karşılamadı valla kendisi bilir bende döner arkamı uyurum hamilelik süreci bittikden sonrada benimde muamelem ona göre olur:dilcikar:

nişanlınız densizmiş onu zaten anladım da.
siz nasıl ağzının payını vermezsiniz onun.

adam size diyor ki ben hamilelikten iğreniyorum, siz diyorsunuz hamileyken arkamı döner uyurum.
hamilelikten tiksinen adamın çocuk da neyineymiş.
nişanlınız insanların amip gibi bölünerek çoğaldığını sanıyor sanırsam..

bunlar aldatılmanın şimdiden uydurulmaya çalışılan kılıflarıdır bence.
hayatımda bu kadar desteksiz birşey duymadım ben..

hem söyle o koca adayına
hiç kilo alıp göbeği çıkmasın
sakın olaki idrar yollarından hasta olmayasınde
oranı buranı mıncıklamayasın yaklaşmam dee
üroloji bölümünün önünden geçme de...
saçma üşünceleri var
senin bi göbeğin çıksın ben de senden tiksinirim dee
heleki biz 9 ay sonra doğrunca gider
erkek milleti göbeğinide eritemez...

:roflol:bunuda söyliyim bari süpersiniz valla ya moralimi inanılmaz düzelttiniz

İLGİNÇ.........ilk kez böle bişey duyuyorum...hamilelikten tiksinilir mi? sanırım o kilo alınıcağı için böle bişey diyo..regliden bi ihtimal olabilir ama korkma canım tecrübersizmiş bi tecrübe etsin seni ne olursan ol yatağına ister:jeyyar::roflol:

Regl olmayacak ve hamile kalmayacak bir kadın modeli mi istiyor ? :1shok:

Bülent Ersoy nasıl ? Hayatı boyunca ne regl görücek ne de hamile kalıcak..Kilo alsada aldırır yağlarını....Uyar mı acaba ona :roflol:

hee bu arada adam bana şimdi hamileyim diye senden iğreniyorum diyecek ya da ima edecek;
bu kadar iğrenç bir kadının doğuracağı çocuktan sana hayır gelmez der; adama gereğini yaparım..

süpersin annemde böyle diyo biz annemle herşeyi konuşuruzdainşallah öyle olur tek duam beni hep çok sevmesi yoksa insan neden evlenirki

Bülent Ersoy nasıl ? Hayatı boyunca ne regl görücek ne de hamile kalıcak..Kilo alsada aldırır yağlarını....Uyar mı acaba ona :roflol:
ayy süpeeeeeeeeerrrr kesinlikle bunuda söylemem lazım yüzünü görür gibi oldum şimdi:roflol:

ohh afedersiniz ama beyfendi sigara içecek göbekli olacak iğrenç tiksinç biz olacağız
biz regl olacağız en kutsal olay hamile olacağız onun yüzünde karnımız şişecek o tiksinecek ba ba ba ba baaaa :mymeka:
sende ozaman wc ye girdiğin zaman oturduğun yeri dezenfekte etmezsen sigaranı yaz kış balkonda içmezsen hem aşağıdan hemde yukardan bilerek yada bilmeyerek gaz çıkartırsan bende tiksinrim senden de bakalım o zaman ne diyecek.tecrübe ayrı bir konu ama bilgisz olduğunu zannetmiyorum bu devirde hemde polis bilgisiz bi erkek bana saçma geldi açıkcası.
nişanlınız bence çok şımarık ve sadece kafasında cinsellik varmış gibi geldi bana sevgisi falanda.

işte budur.ay çok iyiydi.:roflol::roflol::roflol:

hamile kaldım
çokça da hamile arkadaşım oldu
ilk kez duyuyorum böyle birşey
bana bunu deseydi kocam walla çok pis arıza çıkarırdım

aaa,ne demek. o adam wc ye gitmiyor. öyle bir şey yapmıyor.
aaa.öyle tiksindirici şeyleri onun dışındaki insanlar yapıyor.
o insan değil ki.robot

aaa,ne demek. o adam wc ye gitmiyor. öyle bir şey yapmıyor.
aaa.öyle tiksindirici şeyleri onun dışındaki insanlar yapıyor.
o insan değil ki.robot

:roflol::roflol:
cem yılmazın esprisi aklıma geldi, adam sevgilisi wc gitmek isteyince çok şaşırır der ki
- ay aysel sen s... musun?:1shok:
:roflol::roflol:

hamile kaldım
çokça da hamile arkadaşım oldu
ilk kez duyuyorum böyle birşey
bana bunu deseydi kocam walla çok pis arıza çıkarırdım

napardın?
bence sen inat eder doğurmayıp içinde tutardın.:roflol:
ta ki seni hamileyken de çok beğendiğini itiraf edene kadar :dilcikar:

napardın?
bence sen inat eder doğurmayıp içinde tutardın.:roflol:
ta ki seni hamileyken de çok beğendiğini itiraf edene kadar :dilcikar:

kalk bir dolaş kalk kalk...
şişecen iyicene...sonra adam tisskinince!!! ayıp oluyor...
kadın milleti işte...

canım nişanlının daha önceden ilişkisi olmuşmuydu. yani önceki sevgilileriyle cnsellik de içeren uzun ilişkileri olmuş mu? yada küçük mü kac yaşında? çünkü ben hatırlıyorum benim liseden bir arkadaşım vardı o da aynı konuşmaları yapardı. ama daha yası küçüktü ve reglin sadece adını şeklini biliyordu. hamilelik durumu ise niyeyse başıma gelene kadar bana da çok itici gelirdi hamilelik olayı. Bana sanki hamileler kokuyor gibi gelirdi hep :) ama yaşadıkca zorluklarını gördükçe tabiki düşüncelerim değişti.

birde nedeni ne olursa olsun bu sende özgüven eksikliğine neden olabilir. sen bilinç altında sen regl olduğunda yada hamilelik sırasında hep eşinin senden tiksindiğini düşünüp kendini geri çekeceksin.

son olarak maalesef nişanlılıktaki gibi kalmıyor insanlar. evlendikten sonra eşin orasını burasını kaşımaya, pırtlamaya falan başlayacak sende şimdiden söyle iğrenirim tiksinirim diye o da şimdiden başlasın üzülmeye :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…