benden değil kadınların bu durumlarından tiksindiğini söylüyor
yok nişanlanmadan daha fazlaydı bu tür düşünceleri çok önyargılı bakardı şimdi biraz daha azaldı bende evlenince o dünyanın içine girince tamamen değişecegini düşünüyorum bazı arkadaşlarda öyle diyo çünkü burda ...Canım ama sen kendini niye suçlu görüyorsun.Yani sen o bir senenin içinde onun yanlışlarını görmediysen senin ne suçun var şimdi.Hem kaldı ki dişini şimdi göstermiş sanırım,tiksinirim lafları yeni çıkmış.Bu onun ayıbı ve suçu.Bence nişanlını suçlu görmelisin..Hadi diyelim o 1 senelik zaman zarfında söyledi bunları o zaman bırakacaktın şimdi hiç hayıflanmaya hakkın yok derim.
evet Allaha şükrediyorum o yüzden nişanlımla biz severk evleniyoruz 1 senelik tanımanın ardından o yüzden şimdi şikayetçi olmayada biraz hakkım yok....yani kendim ettim.....
yok nişanlanmadan daha fazlaydı bu tür düşünceleri çok önyargılı bakardı şimdi biraz daha azaldı bende evlenince o dünyanın içine girince tamamen değişecegini düşünüyorum bazı arkadaşlarda öyle diyo çünkü burda ...
ee değişmezse?burdaki bazı arkadaşlar mı kurtaracak seni? sırnaşık şey şimdi bile babam da normal görür söylediklerini diyosun,evlendin bu adamla diyelim,hiç de değişmedi.E ozaman boşanamayacaksın da he?Buna rağmen ihtimale oynarım diyosun sanırım..eh ozaman bence de söylenecek bişey yokkiyok nişanlanmadan daha fazlaydı bu tür düşünceleri çok önyargılı bakardı şimdi biraz daha azaldı bende evlenince o dünyanın içine girince tamamen değişecegini düşünüyorum bazı arkadaşlarda öyle diyo çünkü burda ...
suç bende demedim şimdi ben babama böyle bi konudan bahsetsem şimdi aklın başına geldi der 1 senedir konuşurken bunları düşünemdinmi der bunu anlatmak istedimBir de hem nişanlının yaptıklarının yanlışlığından,üzüntünden bahsediyosun biz fikir verince de biz severek evleniyoruz,şikayetçi olmaya hallım yok,1 senedir tanıyorum diyosun.Senin kendini suçlu görmen her şeyi bitiriyor zaten.Nişanlın tiksiniyor senin doğal süreç içine girmenden..Sen de suç bende diyorsun.Diyecek bir sözümüz yok o zaman bizim...
suç bende demedim şimdi ben babama böyle bi konudan bahsetsem şimdi aklın başına geldi der 1 senedir konuşurken bunları düşünemdinmi der bunu anlatmak istedim
teşekkür ederim canım düşüncelerin için inşallah sağlıcak en kısa zamanda bebişin kollarına alırsınayyy canım ben 4aylık hamileyim ve erken doğum riskim var banyo yapmak yasak 15- 20 günde bir.bu sıcakta cildim yağlı terliyorum haliyle saçlarım yağlanıyo.kendime bakıcak durumum yok.başına ne gelicek bilemezsin.ama ben eminim karı koca olduktan sonra farklı düşünecektir.
benden değil kadınların bu durumlarından tiksindiğini söylüyor
yok nişanlanmadan daha fazlaydı bu tür düşünceleri çok önyargılı bakardı şimdi biraz daha azaldı bende evlenince o dünyanın içine girince tamamen değişecegini düşünüyorum bazı arkadaşlarda öyle diyo çünkü burda ...
güzel cevapvereliniortakama ben nişanlımı çok seviyorum onunda çok sevdiğini biliyorum amacım bişeyleri kolayca bitirmek değil zaten bu konuyu açmamın sebebi böyle düşünen erkekler varmı??? çünkü bi arkadaşımın kocasıda öyleymiş nişanlıyken ama şimdi hamileyken vücut temizliğimi bile o yapıyo diyo birde sizlerin fikirlerini almak istedim .........1 senedir anca geldik bu konuya dersin
güzel cevapvereliniortakama ben nişanlımı çok seviyorum onunda çok sevdiğini biliyorum amacım bişeyleri kolayca bitirmek değil zaten bu konuyu açmamın sebebi böyle düşünen erkekler varmı??? çünkü bi arkadaşımın kocasıda öyleymiş nişanlıyken ama şimdi hamileyken vücut temizliğimi bile o yapıyo diyo birde sizlerin fikirlerini almak istedim .........
valla ben ilk kez duydum böyle bişeyi
allah kolaylık versin o zaman sana
tmm benim:1closedeyes: aman bülent ersoy bu forumu falan gezmesin başımıza iş almayalım.......
erkekle evlensin o zaman onların akarı kokarı yok vereliniortak
aman canım iki damla bişimiş bizimki gibi selseli götürmüyormuş. hem hamile olup da diri vicudları deforme neyin de olmuyor. bence erkekle evlensin evet tam ona göre vereliniortakOlmaz olur mu onların da var..Rüyalarında boşalanları var..Öğğğ ne iğrenç demi ...laelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?