Eşiniz Hamileyken Sizden Tiksiniyomuydu

yok nişanlanmadan daha fazlaydı bu tür düşünceleri çok önyargılı bakardı şimdi biraz daha azaldı bende evlenince o dünyanın içine girince tamamen değişecegini düşünüyorum bazı arkadaşlarda öyle diyo çünkü burda ...

evet Allaha şükrediyorum o yüzden nişanlımla biz severk evleniyoruz 1 senelik tanımanın ardından o yüzden şimdi şikayetçi olmayada biraz hakkım yok....yani kendim ettim.....

Bir de hem nişanlının yaptıklarının yanlışlığından,üzüntünden bahsediyosun biz fikir verince de biz severek evleniyoruz,şikayetçi olmaya hallım yok,1 senedir tanıyorum diyosun.Senin kendini suçlu görmen her şeyi bitiriyor zaten.Nişanlın tiksiniyor senin doğal süreç içine girmenden..Sen de suç bende diyorsun.Diyecek bir sözümüz yok o zaman bizim...

Değişeceğini düşünüyorsan hiç ikilem içinde kalma.Bir sorun yok o zaman...

ayyy canım ben 4aylık hamileyim ve erken doğum riskim var banyo yapmak yasak 15- 20 günde bir.bu sıcakta cildim yağlı terliyorum haliyle saçlarım yağlanıyo.kendime bakıcak durumum yok.başına ne gelicek bilemezsin.ama ben eminim karı koca olduktan sonra farklı düşünecektir.

ee değişmezse?burdaki bazı arkadaşlar mı kurtaracak seni? sırnaşık şey şimdi bile babam da normal görür söylediklerini diyosun,evlendin bu adamla diyelim,hiç de değişmedi.E ozaman boşanamayacaksın da he?Buna rağmen ihtimale oynarım diyosun sanırım..eh ozaman bence de söylenecek bişey yokki

suç bende demedim şimdi ben babama böyle bi konudan bahsetsem şimdi aklın başına geldi der 1 senedir konuşurken bunları düşünemdinmi der bunu anlatmak istedim

teşekkür ederim canım düşüncelerin için inşallah sağlıcak en kısa zamanda bebişin kollarına alırsın

benden değil kadınların bu durumlarından tiksindiğini söylüyor

iyi de sonuçta siz de bir kadınsınız..

ben hala nalmaıyorum; seni görünce aklına kusma duygusu getiren bir insanla nasıl berabersin ...
evlenince erkek de-ğiş-mezzzz..
bunu aklına koyun arkadaşlar.
niye değişsin, evrim geçirmiyor ki?

ayrıca ya değişmezse???

senin şu yontma taş devrinden kalma nişanlın önce beynindeki düşünceleri değiştirsin
açsın azcık kitap okusun,kadın sağlığı hakkında bilgi edinsin hassas dönemlerinde kadınlara nasıl davranılır okusun araştırsın ondan sonra neyden iğrenip iğrenmeyeceğine karar versin

evlilikte ki boşanmaların ½90 sebebi bu işte..

evlenince değişir? hangi erkek evlenine iyi yönde değişmiş . aksine kötü kötü huylar edinen kötü yönde değişen çoğunlukta malesef..

benden değil kadınlardan tiksinir diyorsunuz.. ayol fırçalanmayan dişmi, yıkanmayan el yüzmü bu, tiksiniyor adam.

işiniz çok zor.. böyle bir erkek sadece dış görünüşle seviyor. ruhen sevmiyor bence. yarın birgün evlenince bu sizin herşeyinizden tiksinir. küçücük bir bıyığınız olsa farketmeseniz: ayyy bıyığın gelmiş iğrenç, tiksindim der...

artık iki bedende tek vücut olacaksınız evlenince. iyi düşünün..

1 senedir anca geldik bu konuya dersin
güzel cevapvereliniortakama ben nişanlımı çok seviyorum onunda çok sevdiğini biliyorum amacım bişeyleri kolayca bitirmek değil zaten bu konuyu açmamın sebebi böyle düşünen erkekler varmı??? çünkü bi arkadaşımın kocasıda öyleymiş nişanlıyken ama şimdi hamileyken vücut temizliğimi bile o yapıyo diyo birde sizlerin fikirlerini almak istedim .........

valla ben ilk kez duydum böyle bişeyi
allah kolaylık versin o zaman sana

erkekle evlensin o zaman onların akarı kokarı yok vereliniortak

valla ben ilk kez duydum böyle bişeyi
allah kolaylık versin o zaman sana

ben de ilk kez duydum,koskoca kk'de birsürü şehirden,birsürü yetiştirme tarzından hatunlarız sabahtan beri yazıyoruz/okuyoruz,birimiz de çıkıp evet benim de sevgilim/kocam öyle demedi de,hem bu arkadaşa hem de onun arkadaşına denk gelmiş bu tipler he?Sanırım siz bizim bilmediğimiz odunlar şehrinde falan yaşıyosunuz.elini sallayan böle adama denk geliyo oralarda

Burdan sonra benim fikrim,sizin kararınız zaten belli,sadece gözünüzde o adamı biraz daha seviyelendirebilecek,kendinizi avutacak yorumlar arıyosunuz.O da bende yoka.s Size mutluluklar dilerim ..

sedaantalya arkadaşım nişanlın bence kulaktan dolma şeylerle böyle önyargılı davranıyo

dediğim gibi evlilikte cok şey paylaşılıyo böyle düşünmeye devam ederse herşeyden tiksinir .kendide mutlu olmaz senide huzursuz eder

hiç dert etme sakın paronaya haline getirme ,iğrençlikmiş gibi hissetmesine izin verme ,tepkini belli et
sen bedenini temiz tutuktan sonra ortada tiksinilcek bi durum olmadığını anlar

Tamam sen nişanlını seviyormuşsun....
Bundan sonraki ömrün boyunca menapoza girene kadar her ay 3-5 gün sendn tiksinmesi, evliliğiniz süresince 1 yada 2 çocuk yaparsanız 9 yada 18 ay boyunca sizden tiksinmesi, çocuk doğurduktan sonra illa ki kilo alacaksınız geri verseniz bile gençkızlıkhalinize dönmeniz pek mümkün değil, aynı kiloya düşseniz bile bebeğin hatırası olarak bir miktar göbek kalacak, ve göbeğinizden tiksinmesi...
Menapoza girdikten sonra istemsiz olarak kilo alacaksınız, menapoza girdikten sonra tam regl yüzünden artık benden tiksinmeyecek derken menapoz yüzünden kilo almanız, ani terlemeleriniz, sıkıntı basması gibi durumlardan dolayı sizden tiksinmesi seni rahatsız etmiyor sanırsam... 1 yılddır tanıyorsun, ve seviyorsun da, ayrıca her kadın gibi senin de yaşayacağın özel durumlardan dolayı senden tikdineceğini söyleyen bir adamın da seni sevdiğini zannediyorsun...
O zaman bize laf düşmez.. Evlen, ve hayatını sırf kocanın estetik zevklerini cinsel arzularını tatmin etmek için heba et... Senin isteklerinin arzu ve zevklerinin hiç önemi olmasın...
Nede olsa o bir erkek, senin zevkine hitap etmek zorunda değil, çalışır para kazanr evin kirasını faturalarını öder, sana da 3-5 kuruş harçlık bıraktımıydı tamamdır.... Ama sen, yemek yapmalısın, evi temizlemelisin, ütü yapmalısın, çocuk doğurmalısın, ve tüm bunlara ek olarak o senden tiksineceği zamanlar ondan uzak durmalısın, kilo almamalısın....
Sen bu durumdan yarın öbürgün şikayetçi olmayacaksan evlen... Ama ben bir ömür dayanamam diyosan da evlendikten sonra boşanmak yerine şimdiden bitir....

Olmaz olur mu onların da var..Rüyalarında boşalanları var..Öğğğ ne iğrenç demi ...laelaelaelaelae
aman canım iki damla bişimiş bizimki gibi selseli götürmüyormuş. hem hamile olup da diri vicudları deforme neyin de olmuyor. bence erkekle evlensin evet tam ona göre vereliniortak

şakayla karışık söledim ama ben bunu diyen erkekte gizli eşcinsellik olduğunu düşünüyorum. kadından tiksinen erkek mantıklı bir tamlama değil, ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…