Eşiniz Hamileyken Sizden Tiksiniyomuydu

evet ben kendime baktıktan sonra temizliğime dikkat ettikten sonra neden böyle bi sorun olsunki ayrıca ne kadınlar görüyorum dişlerini fırçalamaktan aciz ama kocası gözünün içine bakıyo demekki evlilikte keramet var diyorum şaka bi yanada inşallah herşey güzel olur teşekkür ederima.s.

Aynen bence de buyrunnnnnnnnn vereliniortak

Onu da bir kadın doğurdu...Anasından da mı iğreniyor ....:dilcikar:

Onu da bir kadın doğurdu...Anasından da mı iğreniyor ....:dilcikar:

ıyy şeyinden çıktı kadının düşünsene ne yıvraannçç :1shok:-tatlicadiarzu-

sedacım canım bak kaçarak uzaklaş dicem ama bekara karı boşamak kolay. yaradılışından ötürü ne şekilde olursa olsun insanların yerilmesinden nefret ederim. regl de iğrenç bişi deildir aksine kanımız temizleniyor bizim, yenileniyor rahmimiz. Allahın kadın kullarına bir lütfudur adet hali. bunları bilmeyecek kadar cahil olmamalı bu adamlar. tiksincek bişi olsa insanda yaratılmazdı. ne adamlar var hasta karısının altından alıyor. bilmiyorum ya bin çeşit erkek var işte.

Asil hamileyken ben esimden tiksinmistim yaz gunu ter kokusu sigara kokusu parfum kokusu beni mahfediyodu ama hic bigun kalkipta esime senden tiksiniyorum demek surda dursun sigara icme beni rahatsiz ediyosun bile demedim ki o kimki bana diyecek anlamadigim hamile bi bayanin neresi tiskinc yavv

Peki değişme imkanı hiçmi yok sizce yani onun yanlış bi düşüncesi var ve bu düşünce değiştirilemezmi düşüncenizi merak ederek soruyorum???

ne alaka yahu iğrenmek falan konuya sonradan dahil olmuş biri olaraktan neden iğrendiğini anlayamadım açıkcası

tabiki sempatik bulsun bayılsın demiyorumda
doğamız gereği reglde olucaz hamilede olucaz bundan daha doğal ne var bu durum gayet normal
anormal olan bunu iğrenç bulanlar bence
elimizde mi yahu biz kendi isteğimizle mi regl oluyoruz
adet sancısı ve doğum sancısı denen bir şey var
elimizde olsa çekermiyiz bunları
hayret bişe yahu

Canım o bunu soylerken tepkın neydı bılmıyorum ama suan benım nısanlım bunu soylese kızar bagırır hatta ayrılalım derdım.:mymeka:

Cok huzursuzluk verıcek bı laf bu. :1no2:

Yarın birgün ıyy buran nıye boyle ayy,ben böylesını hiç sevmem,bak buran boyle... derse şaşırma,kendı parçasını tasıyan ve aşık olduğu! kadından tıksınır mı bı baba? klava:

cok sacma ya ne demek hadi adetliyken tiksinmesini anlarım ama hamileyken nasıl oluyo o yahuu insan karnında benden bi canlı tasıyor diyee dahada seksi bulur karısını beni kocamda anlayıssız dır arada ama bukadar da değil obile ben hamileyken beni daha seksii buldugunu sölerdii bencee tuhaf bi düşünceye sahipp

Peki değişme imkanı hiçmi yok sizce yani onun yanlış bi düşüncesi var ve bu düşünce değiştirilemezmi düşüncenizi merak ederek soruyorum???

Değişmeye meyilli olan biri der ki, yaa aşkım yapım bu, içim almıyor....
Ama ven erkeğim, benim görevim para kazanmak kadının görevi erkeği memnun etmek diyen bir adamın değişebileceğini asla ama asla zannetmiyorum....

Ben eşimle 5 yıl flört ettim, 2 yıldır da evliyiz... 2,5 aylık bebeğimi kaybettim bir süre önce... O kadar çok kanamam oldu ki, orkid falan yetmezdi asla eşim gitti hasta bezi aldı.... 1 gece hastanede kaldım, doktor kanamamın olabileceğini sorun olmadığını, 3 günden fazla sürerse gitmem gerektiğini söyledi... Ama 3 gün boyunca dyanılmaz ağrılar çektim, ve durmaksızın kanamam oldu... Ne yemek yapabildim, ne ayağa kalkabildim, ne isteklerini tatmin edebildim, ne de başka bşey...
Ama eşim benimle bebek gibi ilgilendi, tuvalete bile onun yardımıyla gidebildim, yemek yaptı, yedirdi, giydirdi, duş aldırdı...
Çünkü o beni seviyor.... Brak tiksinmeyi, şikayet etmeyi off bile demedi....

zaten bu benim elimde olan bişey değil diyo yapım bu diyo,sevgisi konusunda şüphem yok çünkü ben 1 hafta hastanede yattığımda başımda sabahlamıştı kimse yoktu ondan başka annemde rahatsızdı kalamıyodu sabaha kadar duruyodu yanımda ve sabah 6 da işine gidiyodu sadece neden böyle düşündüğünü merak ediyorum ve değişirmi bu yüzden sizlere soruyorum....

hastalıktan kasıt kadın hastalığımıydı
valla sana açıkca bişe sölim burda ashemez arkadaşımızın yaşadığı gibi bir durum yaşasan
yanına bir metreden fazla yaklaşmaz annen gelsin baksın sana der o durumda
yani bana öyle geliyo nedense benneyaptımki

bu arada geçmiş olsun ashemez çok anlayışlı bi kocan varmış yerimseniben

Ay yok artık,seni hamile bırakan kişi senden tiksinecekse,hiç çocuk istemesin o zaman.Bu ne çirkin bir ifadedir böyle.İkiside dünyanın en doğal olayı,kadınlardan bu durumlar için tiksinecek olan, hiç evlenmesin yaa.

kadın hastalığı değildi dizimden ufak bi ameliyat olmuştum bunun için bile ağlamıştı.....

benim nişanlım bana böle bişi söyleyecek varyaa :mymeka:

güselim sen bir kadınsın regl olmadığın zaman bebeğin olamaz bu bir ikincisi acaba nişanlının kana karşı bi fobisi mi var kiii senin regl olduğun zamanlarda kanlı pedlerini görecek değil yani şuan regl olduğun zmanlarda nişanlınla görüşmüyomusunuz o zmanda iğreniyomu senden hele hamile kaldığında yani onun bi parçasını taşıdığında iğrenicem düşüncesi bile senin nişanlınla sağlıklı bi ilişkiye girmeni bile engeller diye düşünüyorum
değişirmi onu bilemem ama işallah değişir yoksam böle eşim benden iğrenmesin diyerek bi ömür geçmez

regl olduğumda görüşüyoruz ve biliyoda bana karşı davranışında bi fark olmuyo yani yakınlaşması da oluyo ama neden öyle düşünüyo bilmiyorum....

regl olduğumda görüşüyoruz ve biliyoda bana karşı davranışında bi fark olmuyo yani yakınlaşması da oluyo ama neden öyle düşünüyo bilmiyorum....

bi dakka regl olduun günleri nie sölüyosunki sen ona?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…