valla süper olur aslında onda öyle cevaplar varki donup kalıyorum karşısında çene sağlam yani.....
ayyy evet bülent ersoyla ilgili lafı sen söylemişsinaaa ne demek birşey diyemiyorsun? onun saçmalıkları kolayca laf verilecek cinsten..güven kendine ...Sen onu bana yolla da sudan çıkmış balığa döndüreyim..lülülülülülükaydirigubbakcemile3
burda bir arkadaş öyle dedi deme..bu sefer de senin aklın yok mu başkasının lafı ile bana had bildiriyorsun der...Bülent ersoy la ilgili cümle senindir,benden falan duymadın tamam mı ?
ayyy evet bülent ersoyla ilgili lafı sen söylemişsinyok yok söylemem......
benden değil kadınların bu durumlarından tiksindiğini söylüyoryani konu sahibine de en az bahsi geçen adam kadar hayret ediyorum valla.
adam bunları söylüyor ve sen bunları yedirmiyorsun.
hatta onu savunacak şeyleri diyorsun burda.
hatırlatma için yazıyorum.
tdk'ya göre iğrenmek: bir şeyi tiksindirici bulmak, istikrah etmek. aşağılık, bayağı bulmak, tiksinmek.
adam sizi aşağılık, bayağı buluyor, sizden midesi bulanıyor ve siz hala onu adam diye yanınızda tutuyosunuz.
yarın öbür gün siz hamileyken adam 9 ay eve uğramazda "ne yapayım kusasım geliyor seni görünce derse" siz bunu haketmiş olursunuz...
bile bile lades...
benden önce hiç sevgiliside olmamış sevdiğide ve tabi hiç cinsel ilişkide yaşamamış okumaya vermiş sadece kendini halada devam ediyo 26 yaşında aynı yaştayız yani,evet bu düşünceleriyle benide etkilemeye başladı ama sayenizde kendime geldim çok teşekkürler hepinize tek teka.s.
tmm benim:1closedeyes: aman bülent ersoy bu forumu falan gezmesin başımıza iş almayalım.......bu cümle senin ok :jeyyar:
dönemem çünkü nişanlım gibi düşünen bi ailede yetiştim az çok yani okadar olmasada annem hariç tabi... o yüzden bunları anlatsam babam ne var bunda abartma değişir o şimdi bekarda neyin ne olduğunu bilmez der konusunuda açtırmaz bidahaBence bunun okumayla ilgisi yok.Nişanlım klasik bir polis demiştiniz hatırlıyorsam.Zaten işini eline almış..
biz sana ayrıl ya da ayrılma diyemeyiz ama evlenip dönmek var bir de nişanlıyken dönmek.Ama kabul ederim böyle diyorsan senin kararın.Bir insanı değiştirmek çok zordur.
çok haklısın inanın bu yorumları okuduktan sonra çok farklı bi seda olacak bundan sonra görür o gittiği yere kadar........insan ,bedenini temiz tuttuktan sonra ne durumda olursa olsun tiksinilcek hal olmıycanı söyle sen nişanlına
öle şeymi olur ya ne demek tiksinmek
şimdi bişi dicem ayıp kaçıcak şakkıdı
siz herşeyi paylaşıcaksınız onunla sengözlerimebaksanab
herşeyden tiksinirse ohoo çok zor geçer evliliğin mirmirmirmir
yüz verme derim bazıı konularda tepkini görsterklava:
dönemem çünkü nişanlım gibi düşünen bi ailede yetiştim az çok yani okadar olmasada annem hariç tabi... o yüzden bunları anlatsam babam ne var bunda abartma değişir o şimdi bekarda neyin ne olduğunu bilmez der konusunuda açtırmaz bidaha
evet Allaha şükrediyorum o yüzden nişanlımla biz severk evleniyoruz 1 senelik tanımanın ardından o yüzden şimdi şikayetçi olmayada biraz hakkım yok....yani kendim ettim.....Ama o insanla yaşayacak olan baban değil sensin...Baban bile bile sen istemiyoken evlenmen için baskı yaparsa bunun ne kadar vicdan azabı çektirecek,sorumluluğu olan bir şey olduğunu içinden geçiriyodur sanırım..İyi ki başka türlü daha ileri seviyede hareketlerini görmedin nişanlının yoksa baban ayrılmanı kabul da etmezdi....
Ben ona göbeğiyle ilgili yada sigara kokusuyla ilgili bi eleştiride bulunmadım,bulunsam bile o cevabı yapıştırır.ona göre güzel olması bakımlı olması herşeyiyle estetik görünmesi gereken kadın erkek para kazanır evine ekmek getirir kadında erkekğini mutlu etmek için yaşar yani bi nevi böyle düşünüyo ben erkeğim demesinin sebebi bu...
evet Allaha şükrediyorum o yüzden nişanlımla biz severk evleniyoruz 1 senelik tanımanın ardından o yüzden şimdi şikayetçi olmayada biraz hakkım yok....yani kendim ettim.....
çok haklısın inanın bu yorumları okuduktan sonra çok farklı bi seda olacak bundan sonra görür o gittiği yere kadar........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?