Eşiniz Hamileyken Sizden Tiksiniyomuydu

yani konu sahibine de en az bahsi geçen adam kadar hayret ediyorum valla.
adam bunları söylüyor ve sen bunları yedirmiyorsun.
hatta onu savunacak şeyleri diyorsun burda.

hatırlatma için yazıyorum.
tdk'ya göre iğrenmek: bir şeyi tiksindirici bulmak, istikrah etmek. aşağılık, bayağı bulmak, tiksinmek.

adam sizi aşağılık, bayağı buluyor, sizden midesi bulanıyor ve siz hala onu adam diye yanınızda tutuyosunuz.

yarın öbür gün siz hamileyken adam 9 ay eve uğramazda "ne yapayım kusasım geliyor seni görünce derse" siz bunu haketmiş olursunuz...

bile bile lades...

bana göre nişanlın bu konularda fazla bilgisi olmadığı için
yada kulaktan dolma bişeyler bildiği için böyle bişey demiş
ayrıca maksadını aşan bi kelime söylemiş olabiliryani kastetmek istediği şey belki farklıdır bilemiycemm
ama bende şimdiden erkek arkadaşıma bazı tiksindiğim şeyleri söylerim
mesela bi erkeğin ağzının üstünün başının ter ve sigara kokması kadar rahatsız edici bişey olamaz
bunları paylaşmayı doğal görüyorumm
ama hamilelikten tiksinmesi garip tabi bunun nedenini sorgulamak lazım
belki küçükken yaşadığı bişey onu etkilemiş olabilir
bilemiyorummm..

regliyi bi nebze anladık da hamilelikten tiksinmek ne demek
bana böyle diyicek bi adamdan ayaklarıma kapanıp yalvarana kadar cocuk yapmazdım

ayyy evet bülent ersoyla ilgili lafı sen söylemişsinyok yok söylemem......

benden değil kadınların bu durumlarından tiksindiğini söylüyor

Bence bunun okumayla ilgisi yok.Nişanlım klasik bir polis demiştiniz hatırlıyorsam.Zaten işini eline almış..
biz sana ayrıl ya da ayrılma diyemeyiz ama evlenip dönmek var bir de nişanlıyken dönmek.Ama kabul ederim böyle diyorsan senin kararın.Bir insanı değiştirmek çok zordur.

yahu ben böyle yapıyorum sorun olmuyo,benim kocam böyle yapar bişey olmuyo diye kızı böyle bi adama bırakmayın yazıktır sırnaşık şey Peki böyle diyen arkadaşlar,hanginizin eşi evlenmeden önce senin bu hallerinde senden iğrenirim dedi??
herkes bir değilki,bu kızcağız böyle bi adamla evlenecek sonuçta..en azından adamın aklını başına getirmesi lazım o imzadan çoookkkk önce!
ona bakarsanız ben de evli değilim ama erkek arkadaşım şimdiden hamileliğimin hayalini kurar,göbeğime eğilip hamileymişim gibi inş ilerde sahip olacağımız bebeğimizle konuşur.Şimdi kusura bakmayın da ben kendi hayatımdan böyle bi adamla,tiksinirim diyen bi adamı bir tutup da ona göre kendimden örnekler veremem.Kendi hayatınızdaki kişilerin yaptıklarına,onların karakterlerine göre yorum yapmayalım bence,arkadaşın hayatındaki insanın tavır ve söylemlerine bakın ona göre yorum yapın.Başka türlü yardımcı olamayız ki..olmayan şeylerle avuturuz sadece.Benim fikirlerim bunlar tabiki

dönemem çünkü nişanlım gibi düşünen bi ailede yetiştim az çok yani okadar olmasada annem hariç tabi... o yüzden bunları anlatsam babam ne var bunda abartma değişir o şimdi bekarda neyin ne olduğunu bilmez der konusunuda açtırmaz bidaha

insan ,bedenini temiz tuttuktan sonra ne durumda olursa olsun tiksinilcek hal olmıycanı söyle sen nişanlına

öle şeymi olur ya ne demek tiksinmek
şimdi bişi dicem ayıp kaçıcak şakkıdı
siz herşeyi paylaşıcaksınız onunla sengözlerimebaksanab
herşeyden tiksinirse ohoo çok zor geçer evliliğin mirmirmirmir
yüz verme derim bazıı konularda tepkini görster klava:

çok haklısın inanın bu yorumları okuduktan sonra çok farklı bi seda olacak bundan sonra görür o gittiği yere kadar........

Ama o insanla yaşayacak olan baban değil sensin...Baban bile bile sen istemiyoken evlenmen için baskı yaparsa bunun ne kadar vicdan azabı çektirecek,sorumluluğu olan bir şey olduğunu içinden geçiriyodur sanırım..İyi ki başka türlü daha ileri seviyede hareketlerini görmedin nişanlının yoksa baban ayrılmanı kabul da etmezdi....

evet Allaha şükrediyorum o yüzden nişanlımla biz severk evleniyoruz 1 senelik tanımanın ardından o yüzden şimdi şikayetçi olmayada biraz hakkım yok....yani kendim ettim.....

Adam bunu sana söyleyebiliyor, ve sende bundan rahatsız olmuyorsun...
Üzgünüm sama eşim bana böyle bişey söylemiş olsaydı, bırak nişanlıdan ayrlmayı... Kocamdan ayrılırdım.. Ne münasebet erkek parakazanır eve bakar, kadın erkeğini mutlu etmek için yaşar...
Vay be...

evet Allaha şükrediyorum o yüzden nişanlımla biz severk evleniyoruz 1 senelik tanımanın ardından o yüzden şimdi şikayetçi olmayada biraz hakkım yok....yani kendim ettim.....

Canım ama sen kendini niye suçlu görüyorsun.Yani sen o bir senenin içinde onun yanlışlarını görmediysen senin ne suçun var şimdi.Hem kaldı ki dişini şimdi göstermiş sanırım,tiksinirim lafları yeni çıkmış.Bu onun ayıbı ve suçu.Bence nişanlını suçlu görmelisin..Hadi diyelim o 1 senelik zaman zarfında söyledi bunları o zaman bırakacaktın şimdi hiç hayıflanmaya hakkın yok derim.

çok haklısın inanın bu yorumları okuduktan sonra çok farklı bi seda olacak bundan sonra görür o gittiği yere kadar........

tabiki canım ya
bi sende olmicakki bu duurum
her kadının yaşadığı şeyler bunlar anormal bi durum değil yani
nişanlın anormalleştiriyo...yanlış yapıyo bence
senin kendi kendine takıntı haline getirmene sebep olur
acaba tiksiniyomu acaba kokuyomuyum vs vs paronayak olursun yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…