Bu arada son kıskanclık sebebimizide acıklıyorum.Kız kardesim( 8 yasında annem calışmak zorunda olduğu için bende kalıyor) okul gezisi ile ataturk orman parkına pikniğe gidicek.Normal olarak yanlız göndermeyip bende ona refakat etmek istedimAma eşimin cevabı ne oldu biliyormusunuz?Oraya erkek ögretmenler babalar filan da gelir ne işin var sen gitme.Haydi buyurun burdan yakın kötükedihüso
Darılma ama.. Kendisi o gözle mi bakıyor sağa sola diye düşünürdüm ben, bu denli şiddetli ve anlamsız bir ksıkançlıkta..kafamçokkarıştı
Kıskanmaz pek, ben ondan birazcık daha fazla kıskanırım ama ben de ortalamaya bakınca kıskanmayanlar kategorisinde sayılırım. Arada takıldığımız olur biribirimize ama sadece geyik ve espiri düzeyinde kalır. Dört yıldır hiçbir çekişmemiz olmadı bu yüzden.
Kıskanmaz pek, ben ondan birazcık daha fazla kıskanırım ama ben de ortalamaya bakınca kıskanmayanlar kategorisinde sayılırım. Arada takıldığımız olur biribirimize ama sadece geyik ve espiri düzeyinde kalır. Dört yıldır hiçbir çekişmemiz olmadı bu yüzden.
off =( her konuda her kişiden her zaman kıskanır...
hemde saplantılı bi şekildebu zamana kadarda kıskandırmak için hiç bişi yapmadım öle bişi gerek duymadım cünkü dedigim gibi o zaten ucan kustan kıskanıyo beni =(
Bu arada son kıskanclık sebebimizide acıklıyorum.Kız kardesim( 8 yasında annem calışmak zorunda olduğu için bende kalıyor) okul gezisi ile ataturk orman parkına pikniğe gidicek.Normal olarak yanlız göndermeyip bende ona refakat etmek istedimAma eşimin cevabı ne oldu biliyormusunuz?Oraya erkek ögretmenler babalar filan da gelir ne işin var sen gitme.Haydi buyurun burdan yakın kötükedihüso
Bin yılın kıskancı benim kocam.Neden mi?Aynen onun sözünü aktarıyorum
Allah gecinden versin sen ölsen senin cenazeni yıkıyan kadından kıskanırım seni.Kefene sarsalar seni saran ellerden kıskanırım seni.İmam önünde el bağlayıp namazını kıldırsa''bu adam niye karımın karsısında ellerini göbeğine bağladı? die kıskanırım seni.
Ve ben bu kıskanc adamla tam 8 yıldır beraber yasıyorum.
Benim sevgilim hiç kıskanç değildi.. şimdi çok kıskanç oldu.. geçen şort giydim yanında git değiştir onu diye çemkirdi Bana..ruj sürerim peçeteyle fazlasını alır.. o memişlerin lıngır lıngır sallanmicak düzgün kıyafetler giy der.. o gün onsuz düğüne gittik ailemle, resim çek Bana gönder ne giydin Bakacam diye tutturdu.. düğünde düzgün oyna kıçını Başını çok sallama dedi. düğün Bitti sana peçeteyle numarasını veren oldu mu dedi.. yuh dedim yaa.. Bu çocuk böyle değildi, napim artık Benimsin şimdi sahipleniyorum seni diyor. eskiden içine atiyodu. cicim aylarıydı yaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?