Eşiniz hangi durumlarda kıskanır?

Kadının kıskanılmaya ,beğenilmeye ihtiyacı vardır ,doğamızda var bu.Aksi düşünülemez,ayrıca kesinlikle ben eşimi kıskanmam o da beni kıskanmaz çünkü kıskançlık GÜVENSİZLİKTİR görüşüne KATILMIYORUM.Güvensizlik değil aksine sahiplenmedir bu,eğri oturup doğru konuşalım.Bu bir paranoyaya dönüşmediği müddetçe bence gayet olumlu bir tavır.Eşim doktor,haliyle çalışma ortamında sadece hem cinsleri bulunmuyor hatta bayanlar daha fazla.Ben de mühendisim,aynı şekilde biz de karma ortamlardayız ki bu çok doğal,haremlik selamlık değiliz.Birbimizi kıskanırız ve bunu tatlı yollarla belli ederiz.Kıskandırmaya da bayılırım:) herşeyin bir şekli var tabi,yolunu bilirim abartmam.Bir arkadaşım da ne yapsa ne etse eşinin ilgisini çekemiyor,eşim beni kıskanmıyor beni sahiplenmiyor diye psikolojikman kendini sıkıyor,üzülüyor,hasta oluyor.O yüzden böylesini tercih ederim.

aslında kıskanır ama hiç bana belli etmez sanki kıskanmıyo gibi.bende tam aksine belli etmsini istiyorum

benimki seksi elbise ayakkabı giydiğim zaman kıskanır :1closedeyes:

Benim eşim her durumda kıskanır ama belli etmez (etmediğini zanneder)
Dışarı çıktığımızda beni siper eder, biri yanlışlıkla baksa hemen onun gözünün içine içine bakar :) Çok hoşuma gider bende herşeyden bi haber 'ne oldu canım' diye sorarım, yok bişey canım sen önüne bak der

Ben de kıskanırım maalesef, onun gibi yapmam ama direk söylerim nereye baktın felan diye uyuz oluyorum bu huyuma nasıl aşıcam bilmiyorum.

benimkide tam tersi aslında söyle o beni kıskandırmaya calısır fakat ben onu kıskansam biliom hemen beni ordan ordan vuracak aynı taktiği uyguluom mesela bişey olsa yok şöyle bakarlar bana arkamdan koştular vs. dese bende hemen aman asıl ben elimi sallasam ellisi kafamı kaldırsam peşime düşecek çok derim zaten hemen sinirlenir ve kıskanır bunu düşünmeye tahammül bilşe edemez o yüzden susar hiç bşey demez kıskanma konusunda yani ama kıskanır tabi beni bende onu ama ben çok belli etmem zaten kıskanılacak bişeyde yapmaz saolsun yoksa sacını absıanı yolar kafasının etini yerim istemez yani birde aynı taktiği uygulayınca kendinn ne kadar sinir oldugunu görürü ve susar hemen :))) çocuk gibiler yaa

ben hiç kıskanç değilim ama bizimki maşallah her gün her saat her dakika kıskanmak için bir şey buluyor giydiğim çorabımdan tutunda telefonu 12. saniyede açmama kadar her şey yasak zaten ay bi de sonrasında tribe sarmıyor mu yangın vaaaaaaaaaar diye bağırasım geliyor bıktım kıskançlığından bıktım bıktım bıktım walla of ya

Hıc boyle ıslerı becerememısımdır. Oldugum gıbı davranırım. Zaten asırı derecede kıskanması, ozgurlugumu kısıtlaması manasına gelır. Bılmem kıskanılmak nasıl oluyor acaba?

Sanırım yukarıdakı yorumlardan bırı sayesınde anladım. E o zaman benım esımde benı kıskanıyor. Bazen dısarıdayken dargınsak dahı, kalabalıga gırdıgımızde hıc bır erkek bana degmesın dıye hemen sarılır belıme, ceker kendıne. Hanı 'bakın bu kadın benım, dokunanı yakarım' der gıbı bır havaya burunur Demek kı benı kıskanıyor...

Son düzenleme:
Benim sevgilim hiç kıskanç değildi.. şimdi çok kıskanç oldu.. geçen şort giydim yanında git değiştir onu diye çemkirdi Bana..ruj sürerim peçeteyle fazlasını alır.. o memişlerin lıngır lıngır sallanmicak düzgün kıyafetler giy der.. o gün onsuz düğüne gittik ailemle, resim çek Bana gönder ne giydin Bakacam diye tutturdu.. düğünde düzgün oyna kıçını Başını çok sallama dedi. düğün Bitti sana peçeteyle numarasını veren oldu mu dedi.. yuh dedim yaa.. Bu çocuk böyle değildi, napim artık Benimsin şimdi sahipleniyorum seni diyor. eskiden içine atiyodu. cicim aylarıydı yaa...

her durumda kıskanır
cok kıskanclar tayfasındandır
genelde hosuma gıder ama bazen dur demem gerekır
allahtan konusunca anlıyor sakınlesıyor

Kıskanmıyor eşşoğlusubenneyaptımki

Ben kıskanırım valla.

Niye kıskanmıyor anlayabilmiş değilim.bilmiyorumkismile

Bin yılın kıskancı benim kocam.Neden mi?Aynen onun sözünü aktarıyorum
Allah gecinden versin sen ölsen senin cenazeni yıkıyan kadından kıskanırım seni.Kefene sarsalar seni saran ellerden kıskanırım seni.İmam önünde el bağlayıp namazını kıldırsa''bu adam niye karımın karsısında ellerini göbeğine bağladı? die kıskanırım seni.
Ve ben bu kıskanc adamla tam 8 yıldır beraber yasıyorum.

herşeyden kıskanırrr...
pazara çıkınca tezgahtakilerden.. alışveriş merkezindekilerden. yanımızdan geçenlerden.
bazen köpeklerimizden bile kıskanır:))) arada fazla ilgi beklediğini fark ediyorum idare ediyoruz.

öyle bişiye çabalamam zaten zorla kıskandıracak değilim yaa o ne oluyo kiiii zaten bizimki yerli yersiz kıskanır çokkk kıskançç yaa arkadaşlarımla ilgili bile pozitif bişi söyliyim sıkıosa yani aman buyrun cenaze namazına :sm_confused:napalım alıştık artıkkkk:1closedeyes:

Dalga geçiyordur..
Umarım.. eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

benimkide manyaklık derecesinde olmasada onayakın kıskananlardan kaydirigubbakcemile3
dışarı çıktığımızda bi cafede oturamayız evlenmeden öncede böleydi evlendikten sonrada hiç bozlmadı sağolsun aklinialirimsmile
kaynanam derki eşime nerdeyse vitrine koyacaksın kızı sıkma der hatta evlendikten sonra azalır git gide derdi..şimdi kaynanama hep hatırlatıyorum bu kıskanlış hani azalacaktı daha beter artıyo sempatiksalakcinni sesini çıkarmaz :))))
bende eşim kadar olmasada kıskancım galiba :1ninca:
ee körle yatan şaşı kalkar diye boşa dememişler :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…