eşiniz hasta olduğu zaman çok naz yapar mı??

Esim hastalandi mi kendi halindedir de babam hastalaninca kendi kendine senaryolar yazar, belirtilerden bir suru hastalik cikartir. :bbo:

amannnnnnnn o hasta olmasında ben olayım benimkini kimse geçemez naz konusunda yada bana öyle geliyor allahım iyleşene kadar vay benim birde kızların haline:oklava:

yapar ama eger yatacak kadar hasta deilse hic aldirmam yataga dustuyse nazini mecburen cekiyrm tabi dialoglarida sunlar
ben kesin olucem ( allah korusun)
offff anammmmm(karisi bakiyo anam diye sizlaniyo)
heryerim agriyooo bu cumleler hastalik bitene kadar surekli tekrarlanir

eveeet hemde çoook. Bende elimden geldince nazliyorum ama sıkılıyorum bu durumdan tabii, sonra başliyor işte sen beni sevmiyorsun, ben çok hastayım (halbuki azcik nezle olmuş) ölsem umrunda olmicak vs vs. öyle diyince çok sinirleriniyorum ama belli etmiyorum. Yaa ben hasta olunca hiç ilgi milgi beklemiyorum. Gidiyorum yatıiyorum yatağima iyleşene kadar cikmiyorum ama o öyle değil bütün dünya duymalı hasta olduğunu

Hemde Nasil Yapar Var Ya ömrümü Yer Oram Ağriyor Buram Ağriyor Kafayi Yedirtiyor Zaten Bana Benden çok Naz Yapiyor Ya O Yüzden Haste Olmasini Hiç Istemem

asiri olmasada benim kocacimda yapar hep ilgi belkler,bende ne isterse yaparim,hemde zevkle elimemi yapisacak sanki....

Naz yapmayan erkek görmediğim hasta olduğu zaman.
Buna babam da dahil.
Öyle sesler çıkarıyor ki grip olsa dahi doğum yapıyor zannedersiniz.
sırnaşık şey

oyle valla erkekler hastalandıkları zaman cok naz yapıyolarr ama bız yapamayız
ben hasta olsam 2. gun artık esım ıyısın ıyısın deyıp naz yapmama ızın vermez yanı.

Yapmaz mı hiç hatta teoriler bile üretir kendince sempatiksalakcinni olmayan hastalıklar bile çıkar karşımıza....

oyyyy nası yapar nası yapar geçenlerde tırnaklarını keserken derinden kesmiş diye uflanıyo sızlanıyo bende hiç oralı olmadım yarım saat sonra yaa aşkım sen benle hiç ilgilenmiyosun demezmi ya dedim allah aşkına tırnaklarını sadece derinden kesmişsin napabilirim buna dedim bozuldu???bende bu olayın arkasına çok hastalandım ceyranda kaldım heralde kıssss hiç bakmadı yüzüme ulaaaa dedim bidaha senin yüzüne bakanın nolsun uyuzzz şımarık şey

offff yapmaz mı hem de alasını yapar..ilgi şefkat bekler ki anası nasıl nazlı yetiştirmişse:mymeka:

Tuhaftır benım bebegım bu konuda.
ılgılensem, 'abartılacak bır sey yok' der,
ılgılenmesem cocuk gıbı elını agrıyan yerıne koyar,
gozlerımın ıcıne bakar.

Daha bu gece baktım, karnını tutmus sızlanıyor.
Uyku sersemı pek oralı olmadım once.
Sonra ayıldım, neyın var ne oldu dıye sordum
'hıııc, numara yaptım sana (: ' dıyor.
Delı ıste, n'aparsınız.

benim eşimde tam aksine hasta olduğunda aşkım çok hastasın sana ne yapayım ne istersin derim o hep hasta değilim çok iyiyim der gribe yakalandığında özellikle ben üzülmeyim diye çok iyiyim der yatmaz bile....oy kıyamam ben ona....

aman aman hemde nasıl nazlıdır kendi işini kendi halleder ama ufacık birşeyi abartır aft çıkar mesela dişetinde günlerce söylenir kendi kendine, arabanın camını açıyoruz aman boynum tutulacak der biraz takıntıları var o konuda ama kayınvalidem hep o şekilde yetiştirmiş üstüne çok düimüş belli ondan böyle olmuş bazen çok sıkılıyorum ama alıştım artık...

offf benimkiside acayip nazlıdıııırrrrrrr

ama ben hasta oluncada mükemmel bakar çok ama çok iyi ilgilenir

evet benim eşim hasta olduğu zaman naz yapar aman allahım bazen beni çıldırtır,yemek yemez onu beğenmez,bunu beğenmez,oram ağrıyor,buram ağrıyor,onu isterim bunu isterim daha neler neler,peki sizin eşiniz:enbuyukkk: naz yapar mı???

aaaaa aynı benim kocammmm:teytey:
valla en son rahatsızlığında dedimki allah hastalığını bana versin senin hasta halini çekmekten daha dayanılır bi durumdur..:oklava:

Hem de nasıl yapar.
Yatar hep, onu ister bunu ister.
İşin ilginç tarafı, kayınvalidem nişanlıyken anlatır dururdu,
eşim hasta olduğunda çok sabırlı biriymiş,
ayrı şehirde yaşadıkları için filan, annesine hasta olduğunu söylemezmiş bile.
Evlendik bir hasta oldu, yataklarda hep.
Ben de sonra söyledim kayınvalideme ne kadar sabırlıymış diye.
O da sana nazı geçiyor heralde, eş olunca farklı oluyor heralde demişti.

Back
X