- 28 Ocak 2010
- 7.509
- 434
- 398
- 37
- Konu Sahibi ThirtyFouR
kizlar, evlendiz... esiniz her ay ailesine bi miktar parayi yollamak istese nasil karsilarsiniz?
normal mi sizce...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maddi durumumuz uygunsa yani borcumuz harcımız yoksa,ayın sonunu zar zor getirmiyorsak,rahat bir yaşantımız varsa yollayabilir.Ailesidir neden o rahat yaşarken ailesini zor durumda bıraksınki..Ben sorun etmem öyle şeyleri.
kizlar ya durumunuz sIKIsIKsa, ve bu anne baba size dügün haricinde hicbirsey yapmadiysa (ev düzülmedi, altin alinmadi, hicbirsey, üstüne bide dügün paralari alindi)
kizlar ya durumunuz sIKIsIKsa, ve bu anne baba size dügün haricinde hicbirsey yapmadiysa (ev düzülmedi, altin alinmadi, hicbirsey, üstüne bide dügün paralari alindi)
Mali durumunuz sıkışıksa zaten olmaz,yardım için başka yol bulunur..ama düğünde bana hiç bir şey yapmadılarsa diye bir şey olmaz.Yardıma muhtaçlarki eşiniz yardım ediyor,demekki düğündede yapacak halleri yoktu değilmi?
Etmesinler ne olacakki,zaten durumları olsa ederlerdi şu andada para istemezlerdi.
Neden erkeğin ailesi bu kadar öcü görülüyor anlamıyorum..Mantıklıda bulmuyorum..