Esiniz her ay ailesine maddi yardim etmek istese?

ThirtyFouR

iStaNBuL
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2010
7.509
434
398
37

kizlar, evlendiz... esiniz her ay ailesine bi miktar parayi yollamak istese nasil karsilarsiniz?
normal mi sizce...

Maddi durumumuz uygunsa yani borcumuz harcımız yoksa,ayın sonunu zar zor getirmiyorsak,rahat bir yaşantımız varsa yollayabilir.Ailesidir neden o rahat yaşarken ailesini zor durumda bıraksınki..Ben sorun etmem öyle şeyleri.

evimizin ihtiyaçlarını rahatça giderebiliyorsak, maddi bir sıkıntımız yoksa elbette ailesine yardımcı olabilir.

Kendi evinin,eşinin ihtiyaçlarını eksik etmiyorsa,maddi durumu el veriyorsa eşinden gizlemeden yollayabilir.olumunekankayizsmile

kizlar ya durumunuz sIKIsIKsa, ve bu anne baba size dügün haricinde hicbirsey yapmadiysa (ev düzülmedi, altin alinmadi, hicbirsey, üstüne bide dügün paralari alindi)

Maddi durumumuz uygunsa yani borcumuz harcımız yoksa,ayın sonunu zar zor getirmiyorsak,rahat bir yaşantımız varsa yollayabilir.Ailesidir neden o rahat yaşarken ailesini zor durumda bıraksınki..Ben sorun etmem öyle şeyleri.

aynı düşüncedeyim
anne ve baba her zaman baş tacıdır

kizlar ya durumunuz sIKIsIKsa, ve bu anne baba size dügün haricinde hicbirsey yapmadiysa (ev düzülmedi, altin alinmadi, hicbirsey, üstüne bide dügün paralari alindi)

durum müsait değilse, kazanılan para evimize zar zor yetiyorsa istemezdim. sonuçta bir erkek ilk önce eşinin ve çocuklarının ihtiyaçlarını karşılamakla, onları kimseye muhtaç etmemekle yükümlüdür.

Durumunuz sıkışıksa olmaz.Onların düşünceli olup para istememesi gerek.Yalnız şu da var erkeğin ailesinden de beklentide bulunmak yanlış.Düğün,ev eşyası vs...Erkek para kazanacak,yuvasını kuracak maddi gücü yoksa evlenmeyecek.Bu da benim görüşüm.kaydirigubbakcemile2

Biz şuandada maddi destekte bulunuyoruz,hatta eşime sürekli ben hatırlatırım para vermesini..
ya da alısverıse gittiğimizde kayınvalidemlerede biri bişey alır götürürüm..amabu her ay belirli bir miktar değil..

Durumumuz iyiyken yok demek bize yakışmaz,ha birde aynı durumda benim ailem olsa bende üzülür yardım etmek isterim ve eşim sorun çıkarsa çok çok kırılırım

Mali durumunuz sıkışıksa zaten olmaz,yardım için başka yol bulunur..ama düğünde bana hiç bir şey yapmadılarsa diye bir şey olmaz.Yardıma muhtaçlarki eşiniz yardım ediyor,demekki düğündede yapacak halleri yoktu değilmi?

her ay yollamasına bozlulabilirdim sanırım borcun yoksa ev alayım raba alayım ya da biriktireyim diyosun zaten sıkışık anlarını giderecek kadar bazı dönemler olursa sorun olmaz ama maaşa bağlar gibi olmaz

Mali durumunuz sıkışıksa zaten olmaz,yardım için başka yol bulunur..ama düğünde bana hiç bir şey yapmadılarsa diye bir şey olmaz.Yardıma muhtaçlarki eşiniz yardım ediyor,demekki düğündede yapacak halleri yoktu değilmi?

bu benim hayatimla ilgili birsey degil zaten :) ben kuzenim su an bu konuda sIKINti yasadigi icin genel görüs nedir diye ögrenmek istedim hepsi o.

Etmesinler ne olacakki,zaten durumları olsa ederlerdi şu andada para istemezlerdi.
Neden erkeğin ailesi bu kadar öcü görülüyor anlamıyorum..Mantıklıda bulmuyorum..

Etmesinler ne olacakki,zaten durumları olsa ederlerdi şu andada para istemezlerdi.
Neden erkeğin ailesi bu kadar öcü görülüyor anlamıyorum..Mantıklıda bulmuyorum..

ya ortada baska seylerde yasaninca ortadaki iyi niyet kayboluyor sanki.
insanlar karsilikli anlayisli, hosgörülü olsa böyle mevzularin sözü bile edilmez bence...

benim esimin ailesi bitane, kirk yil arasam, dua etsem onlardan iyisi cikamazdi karsima :kedi:

Back
X