- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 36
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Kastettigim para degil, yoksa ben bir buket cicekle de mutlu olurum. Sorun tarzimdan cok uzak bisey almasiHediye hediyedir daha ne istiyorsun ne çok yükseklere uçuyosunuz sonra böyle çalışırsınız.
DegistirecegimHatırlamış, değer vermiş, düşünmüş almış... Bence çok ayıp etmişsiniz. Bir bahaneyle gidip değiştirebilirdiniz.
Kastettigim para degil, yoksa ben bir buket cicekle de mutlu olurum. Sorun tarzimdan cok uzak bisey almasi
Böyle düşünmüşse vay halimize, insan biraz kafa patlatır ama işten güçten vakit kalmıyor ki, gidip en kolay alınabilecek hediyeyi alıyor, oysa bir buket çiçek alsaydı da bir de romandık bir not dusseydi , o zaman göklere çıkardım.Erkek adam ne anlar tarzdan falan , ben alayım da beğenmezse gider değiştirir diye düşünmüştür , böyle trip attıkça adamlarında heveslerini kaçırıyorsunuz
SanmıyorumKastettigim para degil, yoksa ben bir buket cicekle de mutlu olurum. Sorun tarzimdan cok uzak bisey almasi
Böyle saçma sapan hediyeler alıyorsa hiç almasın canımDüsünüp almis gelmiş diyenlerin tam tersine ben konu sahibini biraz hakli buldum. Sevmedigi tarzi olmayan bir seyi almak düsünmek degil , eger düsünseydi sevebilecegi bir sey bulurdu . Hediye almam gerek diye dusunup gorev misali almiş. Hiç almayanlarla karsilastirinca iyice diyebiliriz lakin aliyorsan görev gibi degilse istedigin icin düsünerek al . Tepkiyi fazla buldum konu sahibi , daha güzel bi dille ifade etseydiniz . Simdi aliyorum begenmiyorsun diyip hepten salacak kendini.
teşekkür ederimBen de kızarım ama eşimin benim tarzıma bu kadar aykırı bi şey almasına çünkü hiç mi bana dikkat etmiyor gözü görmüyor diye uzulurum
Düsünüp almis gelmiş diyenlerin tam tersine ben konu sahibini biraz hakli buldum. Sevmedigi tarzi olmayan bir seyi almak düsünmek degil , eger düsünseydi sevebilecegi bir sey bulurdu . Hediye almam gerek diye dusunup gorev misali almiş. Hiç almayanlarla karsilastirinca iyice diyebiliriz lakin aliyorsan görev gibi degilse istedigin icin düsünerek al . Tepkiyi fazla buldum konu sahibi , daha güzel bi dille ifade etseydiniz . Simdi aliyorum begenmiyorsun diyip hepten salacak kendini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?