Esiniz hic begenmediginiz bir hediye alsa gelse?

Benimki evi dışındaki herkesi düşünür de bizi sallar, cok belli değil mi? Öylesine gidip almış gelmiş, hiç teşekkür edemem valla, emek harcasin biraz, biraz düşünce öyle değil mi?

Begenmediğinizi dile getirmeniz hoş olmamız adamıda üzmüşsünüz. Eşimde bazen sevmediğim tarzda hediye alır ama hayatta ses etmem düşünüp begenip almış hevesini kırmam giyer veya takarım ki mutlu olsun.

Gule gule kullan :) degismeyeceksen tabi.

Arada begendigin tarz seyleri goster haberi olsun nasil begeniyorsun. Mesela su yuzuge bak ne guzel diye. :)
Çok iyi biliyor da isine gelmiyor:) kendisi tarz giyinir, şık olmayı sever, bana da anneanne yadigarı bileklikleri uygun görür.

Ben size hak veriyorum; hediye almış olmak için hediye alıp gelinmesinden ben de hazzetmiyorum. Alelade herhangi bir arkadaşım değil, eşim yani; zahmet etsin de biraz beynini kullansın hediye alırken, zevklerimi takip ettiğini, beni önemsediğini düşüneyim. Nasıl ki ben ona, onun hoşuna gidecek şeyleri itina ile alıyorsam, o da bana almalı.

Büyük bir mesele haline getirilecek bir şey değil ama memnuniyetsizliğinizi de dozunda belli etmeniz hakkınızdır.
Öyle "Hediye almış, hatırlamış işte, daha ne?" denilmesini de anlamıyorum, ilkokul yılbaşı hediye çekilişinde çıkan sınıf arkadaşım mı veriyor hediyeyi? Zaten face vb. her ortamda doğum günü tarihi göze sokuluyor, bi zahmet unutmasın bu teknolojik imkanların göbeğinde.

Belli edin hoşunuza giden şeyleri, "Şu hoşmuş, şundan bende de olsa aiy" filan deyin de yönlendirin bari.

Kardeşine de aynı gumuscuden bileklik alıyor o, eşine almış olduğu hediyeyi seçerek değil de almış olmak için alıyor. Çok kırıldım nedense. O yüzden büyük mesele haline getirdim.

Ben size hak verdim konu sahibi, siz eşinizin hiçbir şekilde özenmeyerek almış olmak için aldığının farkında olduğunuz için kızmışsınız ve bence sadece bu hediye değil mevzu genel olarak esinizin size verdiği önem noktasında sorun yaşıyorsunuz ki bu hediye sizi bu kadar rahatsız etmiş. Yanlış çıkarım yaptıysam düzeltin. Yoksa beğenmeseniz dahi esinizin size genel yaklaşımından memnun olsanız hediyeye bu kadar takılmazdınız.

Evet Teşekkür ederim. Eşimin yaklaşımlarından rahatsizim son zamanlarda. Git gide yıpranıyoruz, ailesi yüzünden, onun ailesine bağlılığından dolayı ona sürekli kızasım var. Sonumuz ne olacak bilmiyorum. Bir de bu hediye mevzusu patlak verdi bu gece. Iyice soğudum.

Kardeşine de aynı gumuscuden bileklik alıyor o, eşine almış olduğu hediyeyi seçerek değil de almış olmak için alıyor. Çok kırıldım nedense. O yüzden büyük mesele haline getirdim.

görev edası ile yapmış olması sizi üzüyor sanırım. Bir süre zaten yıl dönümleri doğum günleri görev moduna dönüyor..ben takılmazdım.

Mekansız zamansız kalıpsız sürprizler beni mutlu eder.mesela eşim geçen gün evlendiğimiz yıl ilk aylarında oynadığımız bilgisayar oyununu kurmuş.bir hafta önce bahsetmiştik.deli gibi oynuyoruz.10 sene önceki oyun.ama nasıl mutlu oldum:)

Sizin adınıza mutlu oldum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…