Esiniz hic begenmediginiz bir hediye alsa gelse?

Ya anlamaz olur mu tarzdan. Tabi ki anlar. Kolayına gelmiştir. Eşim bana yapmıştı öyle. Hiç kullanmayacağım birşeyi sırf hediye aldım olsun diye almıştı. Ben bozuldum. O niye bozulsun ki. Erkekler işte. Çok da takılmayın. Bir daha kimse kimseye sürpriz hediye almadı bizde.

Işte benim eşim de öyle. Benim ne sevip sevmediğimi çok iyi biliyor.

Hevesini kacirmamak lazim. Ama pahali hediyeleri kendim secmek isterim esim bu hassasiyetimi bildiginden ciddi para verecegi hediyeleri bana sectirir. Ama bir gumus bileklik nekadar pahali olabilir ki, onun icin kirmana luzum yoktu kocani bence.

Bugünleri ararsın ama
En azından hatırlamış almış..
İçinde bulunduğunuz durumu olumlu kılmak bizim elimizde..
Ben çikolata bile alsa mutlu olurdum
Sekerim keşke çikolata alsaydi:) sırf almak için almış gelmiş, hicbir manevi değeri yok gözümde.

Böyle saçma sapan hediyeler alıyorsa hiç almasın canım görev gibi gidip her sene aynı gumuscuden ya kolye ya bileklik alıp geliyor.
Hiç almayinca da aklina bile gelmedi deyip daha çok üzülürsün almasi da güzel . Lakin gorev gibi yaptigindan kiriliyorsun normal olarak .

Ben ilişkiyi kadın bana gelip triplenmesin hemen şunu alivereyim de başım ağrımasın moduna sokmazdim hiç. Unutmak insanı bir şeydir. Unuttuğu için zehrediyorsaniz o da mecbur bu yollara girer. Ha ben aldığı hediye çamurdan da olsa begenmedim demem. Kendimi onun yerine koyarım. Eşim aldığım hediyeye beğenmedim dese çok bozulurdum. Neden onu bu duruma sokayım ki?

Aldığım hediyeyi her ne sebeple olsun beğenmeyip bir de bana kızan birine eğer tekrar hediye alıyorsam o zaten içimden geldiği için değil, almazsam çenesinden kurtulamayacağımı bildiğimden; görev olarak aldığımdandır. Eşinizin de durumu bu muhtemelen.

Annemle babam yeni evlendikleri zaman babam anneme bir hırka almış. Annem hiç beğenmemiş, ne biçim hırka bu git bunu anana ver diye bi güzel de kavga etmiş. Babam bir daha hediye falan almamış o geldi aklıma
Verdigin örnek son cümlemin ispati oldu

Valla ben beğenmesemde boynuna sarılır çok beğendiğimi söyler gözlerimi aça aça ne kadar iyi bi koca olduğunu söylerdim.. bileğime de bi kaç gün takardım sonra şans bu ya bileklik kopardı kul yapısı sonuçta..
Beraber yenisini almayı teklif ederdim hiç almamasından iyidir

Sekerim keşke çikolata alsaydi:) sırf almak için almış gelmiş, hicbir manevi değeri yok gözümde.
Benim eşimde almış çirkin bi ayakkabı geçen hafta.. Öylesine almış doğum günüm değil.
Beğenmedim.. İğrençti ama bu bana olmadı sıktı bi büyüğüne bakayım yarın eğer yoksa başka model alırım dedim teşekkür ettim öptüm ertesi gün gittim beğendiğim birşey aldım.. He giysem yine giyerdim ama hiç tarzım değildi onu üzmeden hallettim bende diyorum ki kalp kırmaya gerek yok...gönülsüz almış bile olsa almış işte değişmez ki sen trip attın diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…