- 26 Kasım 2018
- 2.033
- 3.549
- 133
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Hiç sanmıyorum:) görev gibi gidip alıp geliyor her senedir.Eşiniz için üzüldüm.. uzdugunuz için üzüldüm. Belki de kişisel olarak çok beğendi ve sizde görmek istedi
Almasin :)Hediye hediyedir.. Beğenmezsen takmazsın.. Ya da gönlünü yapmak için onunla çıktığında takarsın bi kça kere olur biter.
Bi. Daha ki doğum gününde hiç birşey almıcak benden demesi
Işte benim eşim de öyle. Benim ne sevip sevmediğimi çok iyi biliyor.Ya anlamaz olur mu tarzdan. Tabi ki anlar. Kolayına gelmiştir. Eşim bana yapmıştı öyle. Hiç kullanmayacağım birşeyi sırf hediye aldım olsun diye almıştı. Ben bozuldum. O niye bozulsun ki. Erkekler işte. Çok da takılmayın. Bir daha kimse kimseye sürpriz hediye almadı bizde.
Bugünleri ararsın amaAlmasin :)
Sekerim keşke çikolata alsaydi:) sırf almak için almış gelmiş, hicbir manevi değeri yok gözümde.Bugünleri ararsın ama
En azından hatırlamış almış..
İçinde bulunduğunuz durumu olumlu kılmak bizim elimizde..
Ben çikolata bile alsa mutlu olurdum
Hiç almayinca da aklina bile gelmedi deyip daha çok üzülürsün almasi da güzel . Lakin gorev gibi yaptigindan kiriliyorsun normal olarak .Böyle saçma sapan hediyeler alıyorsa hiç almasın canımgörev gibi gidip her sene aynı gumuscuden ya kolye ya bileklik alıp geliyor.
Hediye tarzınızı biraz değiştirebilirsin gbi konusun bakalım bir daha yapıcak mı. Kızmaya gerek yok gidin kendinize Baska sey alın =)Böyle saçma sapan hediyeler alıyorsa hiç almasın canımgörev gibi gidip her sene aynı gumuscuden ya kolye ya bileklik alıp geliyor.
Verdigin örnek son cümlemin ispati olduAnnemle babam yeni evlendikleri zaman babam anneme bir hırka almış. Annem hiç beğenmemiş, ne biçim hırka bu git bunu anana ver diye bi güzel de kavga etmiş. Babam bir daha hediye falan almamış o geldi aklıma
O zaman anlasın:) hediye yerine hediye Karti alsınHiç sanmıyorum:) görev gibi gidip alıp geliyor her senedir.
Benim eşimde almış çirkin bi ayakkabı geçen hafta.. Öylesine almış doğum günüm değil.Sekerim keşke çikolata alsaydi:) sırf almak için almış gelmiş, hicbir manevi değeri yok gözümde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?