- Konu Sahibi tuana berrem
-
Benim başıma da tam tersi geldi.
Okuldan samimi olduğum ( yada ben öyle sanıyordum) bir arkadaşım vardı.
Geceleri bile zor ayrılırdık. Ben ondan önce evlendim. Nişanımda düğünümde her zaman yanımdaydı tabii. Eşimde bu kız iyi niyetli değil diyordu, ama ben aksini ispatlamaya çalışıyordum. Nitekim evlendikten sonra evime geldi ve yatak odamda yatak çarşafımı keserken yakaladım. O durumda yakalanınca gerçeği itiraf etmek zorunda kaldı büyü yaptıracakmış o kestiği parça ile. Böylelikle eşim haklı çıktı.
Benim başıma tam tersi bir olay geldi, eşim bir arkadaşım hakkında beni uyardı. Çok kızmıştım eşime. Benim beynim yokmu kafam basmıyormu, senden önce tanıdığım bir arkadaşımı sen sonradan benden daha mı iyi tanıyacaksın demiştim. Bırak arkadaşlarımla ilişkilerimi ben düzenliyeyim, eğer kazık yersem ben yerim ve ceremesinide çekerim dedim. Eşim çok sinirlenmiş ve hayal kırıklığı yaşarsan sakın bana gelip dertleşmeye falan kalkma demişti.
Sonuçta eşim yanıldı.
Şimdi siz olayı tam anlatmamışsınız onun için tam bir şey söyleyemem ama ben eşimin benim arkadaşlarıma karışmasına ve yorum yapmasına gıcık oluyorum, o benim bende onun arkadaşlarına karışmamalıyız.
Ama somut olarak bildiğim, gördüğüm veya eşimin bildiği gördüğü bir şey varsa ortaya koyulur onu kabul ederim. Fakat tahminlerle veya önsezilerle yapılan yorumlar benim canımı sıkar.
Tabi bu benim fikrim ama sizin olayınızada saygı duyuyorum. Bence bir arkadaş yüzünden eşinizle tartışmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?