- 3 Ekim 2018
- 218
- 97
- 18
- 28
Balla ben olsaydım yapmazdım. Sonuçta sizde bir biraysiniz ve sizle sevgili olmadan önce buna göre hayatını devam ettireceği birini seçseymiş. Anasının babasının karışmadığı insanları değiştirmeye evleniyolar bunlarda. Evlilik kararı almış kocaman bir insan zaten nerde ne giyeceğini bilir. Ama bu yapmam etmem demek ters tepebilir. Güzelce bunun sizi mutsuz edeceğini bir anda böyle bir alışkanlığı değiştiremeyeceğinizi kendi isteğinize bırakmasını güzel bir dille anlatın. Eminim hallolacaktır :)Nerede ne giyeceğimi bilirim. Küçük bir ilçede yaşıyorum burada mini etek giymem mesela, kendim rahat edemem çünkü. Ama tatile gidince de bikinimi giyerim, sortumu giyerim. Yine mesela tişört hiç sevmem, kolsuz olacak giydiğim her daim. Hiç de bir şey demez. Diyemez yani, dememeli.
Resmen psikolojik baskı yapmış. Ben olsam seni dinlerdim diye. Konu sahibi " bundan sonra kısa kol ve sort giymeni istemiyorum " falan mı diyecekti.Iyy affedersin ama mide bulandırıcı bir mevzu.Madem her konu da fedakar kendinden veriyor herşeyi o zaman kıyafet konusuna da bu tip baskı tarzında konuşmak saçma.Kendin ol canım hepimiz evli barklıyız sen zaten ne giyip ne giymeyeceğini bilen bir insansın eşinin dahi sana ay şu hırkayı giy ay totonu kapat demesine gerek yok.Benim eşim bir kez elbisem kısaymış diye fitillendi bende gayet güzel bu konuda olan fikrimi açııık açııık belirterek kendimi bildiğimi ve giydiklerime yeterince dikkat ettiğimi söyleyerek susturdum o gün bu gündür karışamaz
Kızlar merhabalar.
Sizi bir sorum olacaktı.
Eşiniz sizden giyiminizi değiştirmenizi isterse tepkiniz ne olur? Ya da bugüne kadar böyle bir talebi olan eş karşısında ne yaptınız?
Şöyle de ekliyim, diyelim ki eşiniz sizin her isteğinizi yapıyor, ne istiyorsan söyle yapayım diyorsa, sende giymek istediklerinmi tavsiye niteliğinde söylersen asla ikiletmem yaparım diyorsa bu fikrinizle bir farklılık yaratır mı? Yani karşınızdaki sonuna kadar fedakar ise. Sen şöyle yap böyle yap diyip kendisi her şeyi yapma hakkına sahip erkekler için sormuyorum bu soruyu.
Giyim değişimi dediğim de şöyle, açık giynmeme meselesi. Uzun hırka, tunik vs
Teşekkürler cevaplayanlara şimdiden.
Aynısını daha önce yaşadığım için sana koşarak uzaklaş diyorum kuzum.Seni öylesine baskılayan öylesine kıskançlık adı altında istediğini yaptıran insandan hiçbir fayda görmezsin.Var olan ilişkini düzelebilirse düzelt düzeltemezse yoluna bak emin ol ben neymişim diyeceksin kendine geleceksin pısa pısa kendimizi tanıyamaz hale geliyoruz pısmak yok ya herru ya merru adam mı yoközgüvenim kırıldı bu kıyafet konusu yüzünden zaten.
Ay evet ya beni tanıdığında askılı bel açık gezerdim şimdi kolsuz bile giydirmiyo geçen giydim suratı düştü ama ağzını açamadı artık takmıyorum istemiyorsa ayrılsın uğraşamıcam çok iticiAynısını daha önce yaşadığım için sana koşarak uzaklaş diyorum kuzum.Seni öylesine baskılayan öylesine kıskançlık adı altında istediğini yaptıran insandan hiçbir fayda görmezsin.Var olan ilişkini düzelebilirse düzelt düzeltemezse yoluna bak emin ol ben neymişim diyeceksin kendine geleceksin pısa pısa kendimizi tanıyamaz hale geliyoruz pısmak yok ya herru ya merru adam mı yok
Kendin olmaktan vazgeçmeAy evet ya beni tanıdığında askılı bel açık gezerdim şimdi kolsuz bile giydirmiyo geçen giydim suratı düştü ama ağzını açamadı artık takmıyorum istemiyorsa ayrılsın uğraşamıcam çok itici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?