Ben de beğenmiyorum yaKendisinin asiri fedakar olmasi veya olabilecek olmasi ayni seyi yapmak zorunda oldugun anlamina gelmiyor.
Giyim tarzin sonradan degismediyse eger sonradan bu kadar problem edip israr etmesi cok can sıkıcı birsey.
Yine de sen bilirsin herkes icin önemli olmayabilir giyim kuşam yapabiliyorsan yap, benim için onemli devamli tunikle munikle ugrasmam hiç, o giyim tarzini da begenmiyorum. Kendimi kendim gibi hissetmedigim kiyafetlerle dolanamazdim.
Mesela normalde askılı kot giyiyoesanız, yaz tatillerinde bikini şort kısa etek vs giyiyoesanız, ne kadarını değşltirirsiniz
Sanırım sadece sevdiği için, benimle :) ben de başka bir şeye bağlayamıyorum artık. Çünkü ona uygun değilim demek kiUfak tefek tavsiyeleri degerlendiririm ama giyim tarzimi degistirmem. Bana sen de benimkini degistirebilirsin derse kabul etmem. Koca adam, neden ben degistireyim tarzini. Begenmedigim ufak tefek seyleri soyelyip tavsiyede bulunurum ama tarzina karismam. Zaten evlenene kadar anlasilir tarzi. Uc noktalarda bir durum olsa atiyorum ben erkek olsam ve acik giyinmeye karsi olsam karsimdakini degistirmeye calismam, o kisiyle evlilik dusunmem. Evlenirken yapilan en buyuk hata sonradan degistirecegini dusunmek. Sana ters gelen durumlar varsa demek ki evlenmek icin uygun degilsiniz demektir. Zorlamak neden?
Karsimdakinin ne kadar fedakar oldugu onu ilgilendirir beni degil. Simdi dusunelim bir insanin kendini tanimasi, ne sevip sevmedigi, kendini sevmesi kac yil alir? 21 yasindayim hala kisilik savasi veriyorum her gün yeniden taniyorum kendimi cok cabaliyorum ve ben bu kadar ugrasirken kendi kalibimi kendim icin tasarlarken ve butun bunlari cevreye uyum saglamaya calisarak yaparken bir gelip beni kendi kaliplarina, ahlak anlayisina, kendi görüntüsune uydurmaya calissa ve bu kisi canim olsa defol git derim kendinizden taviz vermeyin.Kızlar merhabalar.
Sizi bir sorum olacaktı.
Eşiniz sizden giyiminizi değiştirmenizi isterse tepkiniz ne olur? Ya da bugüne kadar böyle bir talebi olan eş karşısında ne yaptınız?
Şöyle de ekliyim, diyelim ki eşiniz sizin her isteğinizi yapıyor, ne istiyorsan söyle yapayım diyorsa, sende giymek istediklerinmi tavsiye niteliğinde söylersen asla ikiletmem yaparım diyorsa bu fikrinizle bir farklılık yaratır mı? Yani karşınızdaki sonuna kadar fedakar ise. Sen şöyle yap böyle yap diyip kendisi her şeyi yapma hakkına sahip erkekler için sormuyorum bu soruyu.
Giyim değişimi dediğim de şöyle, açık giynmeme meselesi. Uzun hırka, tunik vs
Teşekkürler cevaplayanlara şimdiden.
Eşimden önce yaşında genç olmasından kaynaklı mini elbiseler, askılılar vs. giyerdim. Aramızda ciddiyet oluştuğunda kendini doğru ifade etti Türkiyenin gündemini, erkeklerin bakış açısını, kendi düşüncelerini bana da mantıklı geldi ve artık olabildiğince derli toplu giyiniyorum. Sadece tatil bölgelerinde tercih ediyorum artık.
Ve böyle oldukça kendimi daha güvende hissetmeye başladım sanki.
Bazen atlayıp farketmediğimde uyarıyor değiştirmem için.
Ama dediğiniz gibi onu giyme bunu giyme höt höt yapıp kendi hayatında değişikliğe gitmeyen saygı duymayan biri olsa yapmazdım.
Sizi bilmem ama benim en çok gelemediğim konu bu kim ne derse desin ben neyi beğenirsem onu giyerim erkek arkadaşımda bu konuda çok tutucu değil ailemde ama sizde istiyorsanız yani pek sorun olmayacaksa sizin için yapabilirsiniz tamamen sizin isteğinize bağlı.Kızlar merhabalar.
Sizi bir sorum olacaktı.
Eşiniz sizden giyiminizi değiştirmenizi isterse tepkiniz ne olur? Ya da bugüne kadar böyle bir talebi olan eş karşısında ne yaptınız?
Şöyle de ekliyim, diyelim ki eşiniz sizin her isteğinizi yapıyor, ne istiyorsan söyle yapayım diyorsa, sende giymek istediklerinmi tavsiye niteliğinde söylersen asla ikiletmem yaparım diyorsa bu fikrinizle bir farklılık yaratır mı? Yani karşınızdaki sonuna kadar fedakar ise. Sen şöyle yap böyle yap diyip kendisi her şeyi yapma hakkına sahip erkekler için sormuyorum bu soruyu.
dar paça kot giymemi istemiyor bende onun yanı hariç her yerde giyiyorumKızlar merhabalar.
Sizi bir sorum olacaktı.
yani orta yolu bulmaya çalışıyorum ama her şeye karışmaya başladı sustukça abartıyo. Bi şey yapmadım ama ayrılırız sanırım dayanamıyorum böyle şeylereNe yaptınız
Fikrinizi degistirecek degilim veya yargilamiyorum ama kimse daha uzun giyindi diye daha guvende olmuyor. Tabi ki herkes yasadigi yere, ortama gore giyinir belki oturdugunuz yer kaldirmiyordur ama etek degil de pantolon giyindim diye kendimi ekstra guvende hissetmedim hiç. Bekarken üzerimde pantolon+ kalin kaban varken de tacize ugradigim oldu, rahatsiz da edildim. Eşiniz güzel konuşarak sizi kendisi gibi dusunmeye ikna etmiş sadece.
Şuan oturdugum yer iyi biyer ve özellikle eşimle birlikteyken elbise etek giydim diye bana zarar veren olmadi. Kirli dusuncelerle bakanlar sadece elvise giyenlere bakmiyor kimsenin kafasinin icine engel koyamayiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?