Evet ben de öyle düşünüyorum. Zamanla hassasiyetini göz önünde bulundurup kendim öyle bir şeye yeltenirsem amenna, ama dayatılma insanı ezen bir şey gibiDayatılmatya calışılan hiçbir ideolojinin sembolünü tatlı sert eş yada baska biri asla kabul etmem
Noldu peki bir daha ses etmedi mi? Ya evlendikten sonra tekrar gündeme getirip sıkarsaErkek arkadaşım istedi benden bunu
Pantolonun üzerine kısa tişört giymişim!!! Heryerim belliymiş!
Nerem belli dedim. Çıplak değilim ki. Pantolon bu.
Neyse zaten dışarısı karanlık dedi, sustu
Taviz vermeyeceğim tek konu budur.
Beni ben olarak kabul etmeyecekse arada büyük sorun vardır.
Ne kadar dikkat Ederdiniz mesela?Eşime ben sormuştum evlenmemize yakın “giyim tarzım seni rahatsız eder mi” diye, beni böyle tanıyıp böyle sevdiğini, rahatsız olmayacağını söylemişti.
Rahatsız olduğunu söyleseydi kendi sınırlarım içinde kalmak şartıyla dikkat ederdim sanırım. Kendi sınırlarımın dışına çıkmamı isteyen bir adamı da hayatımda tutmazdım, evlilik yoluna girmezdim.
Noldu peki bir daha ses etmedi mi? Ya evlendikten sonra tekrar gündeme getirip sıkarsa
Ne yapmayı düşünüyorsunuz peki nasıl çözeceksimiz? :)Ses ediyor. Etmez mi. İncili tokalardan aldım mesela bu ara moda. Bana da yakıştı.
Bunlar çok açık renk değil mi diyor
Benim tepkim:
Ona kalsa benim %60-70 kısmımın değişmesi lazım
Pembe giysem çok parlak. Tayt giysem üstüne uzun giy.
Ben ona karışmıyorsam o da bana karışmasın.
Zaten ortamına göre giyinmeyi bilirim.
Ne kadar dikkat Ederdiniz mesela?
Ahaha sanırım çok doğru. Ben de hassasiyetini gözetir biraz orta yol bulmaya çalışırım dedim. Sen bir daha dile getirme ben içimden geldiği kadarını yaparım dedim. Benim de düşüncem sizin gibi, biki yerine mayo, askılı yerine kısa kol, vs. Ötesini yapamam dediöKısa şortlar, etekler, elbiseler giyiniyorum mesela. Bunu bermudaya, diz boyu eteğe elbiseye çekebilirdim. Ama bana yaz sıcağında ben şort tişört gezerken sen pantolon ve uzun kollu giyeceksin dese “ayy totom” derdim, ısrar ederse yolu gösterirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?